Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 98.
-
Καλησπέρα σας. Μόλις παρέλαβα το mi 9 lite αφού το mido με έβγαλε ασπροπρόσωπο για 4 συναπτά έτη είπα να αναβαθμιστώ. Ακόμα το σκαλίζω. Έχω δύο ερωτήσεις για αρχή 1ον για να βάλω recovery ακολουθώ τον γενικό οδηγό ή άλλον? 2ον έχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass από την εγχώρια αγορά? Ευχαριστώ πολύ
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σε aosp extended rom android 9 μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ μέσα από τις ρυθμίσεις εκεί που λέει κάρτες σιμ να βάλω τον πάροχο και τον αριθμό του τηλεφώνου? Ευχαριστώ----[trophy][spoiler][/spoiler][/trophy]----
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
beerman63 - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τελικά έβαλα μια aosp rom 8.1 και όλα είναι τζέτ. Είναι της γυναίκας μου το τηλέφωνο και είχε βαρεθεί την miui. Τώρα θα δούμε πως θα τα πάει το εργαλείο
-
beerman63 - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
-
beerman63 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έβαλα την twrp του φόρουμ όταν κάνω boot recovery από cmd μπαίνει κανονικά όταν πάω με volume up και power button με βγάζει στην μαμά recovery την κινέζικη. Το κινητό είναι το markw με Official rom. Ευχαριστώ
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ astro file manager και android 9. Γιατί μόνο εκεί δεν μου δείχνει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΈκανα format data και έχω το redwolf για recovery
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Εβαλα την aosp 9.0 και για κάποιο λόγο οι file managers και η recovery δεν βλέπουν την εσωτερική μνήμη. Έχει συμβεί σε κανένα άλλον αυτό?
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΈχει επιχειρήσει κανείς να βάλει dolby atmos σε custom rom?
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΓια μένα την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την έχει η AOSP extended την ξαναέβαλα αλλά δεν μπορούσα να την ρουτάρω με τίποτα ούτε με su ούτε με magisk μου έσπασαν τα νεύρα, τελικά έβαλα την resurection remix την ρουτάρισα αλλά έχει μεγαλύτερο battery drain από την aosp
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΤο θέμα λύθηκε έκανα factory reset και ξαναέβαλα την aosp γιατί έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να ρουτάρω το κινητό. Έβαλα την aosp 5.5 oreo 8.1
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έχω βάλει την lineage 15.1 και έχω το εξής πρόβλημα μου πετάει συνέχεια ειδοποιήσεις ότι η τάδε εφαρμογή έπαψε να λειτουργεί το ίδιο μου έκανε και στην aosp έχει τύχει και σε κανέναν άλλο?
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΤις δοκίμασα σχεδόν όλες τις ρομ και κατέληξα ότι η AOSP είναι η καλύτερη