Καλησπερα.Εβαλα την halogen rom αφου εκανα πρωτα backup απο την recovery.Ολα καλα οταν ομως κανω restore απο την recovery και ανοιγει το τηλεφωνο μου ζηταει μοτιβο βαζω αυτο που ειχα αλλα δεν το δεχεται.Ειχα την τελευταια dev rom. Καμια ιδεα τουτι συμβαινει?Ευχαριστω
Άλλη δυο ερώτησεις.Αν θελήσω από ελληνική dev rom να πάω σε global official η recovery παραμένει η πρέπει να την ξαναπεράσω? Και αν πρέπει να την ξαναβάλω η global δέχεται την orange recovery? Ευχαριστώ
Εχω βάλει την ελληνική dev μέχρις στιγμής όλα καλά από περιέργεια ρώτησα.Να ρωτήσω και κάτι άλλο από τις 8 το πρωί μέχρι τώρα με wifi συνέχεια ανοιχτό 3-4 κλήσεις και κάνα τρίωρο sot έχει πάει από 100% στο 68 είναι καλά?
Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα πήρα την άδεια αλλά έχω κάποιες απορίες. Με stable rom γίνεται ξεκλείδωμα? Όντως μετά το ξεκλείδωμα δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα? Η άδεια έχει χρονικό περιθώριο? Έχω το note 4 global edition. Ευχαριστώ
Kαλησπέρα.Κάτοχος απο χτες ενος note 4 global εχω το εξής πρόβλημα οταν παω να κάνω unlock bootloader με πετάει σε ένα site με κινέζικα και μου λεει οτι η συκευή μου δεν μπορεί να γίνει unlock.Kαμμιά ιδεά του τι συμβαίνει?
Kαλησπερα και καλως σας βρηκα.Θελω να παρω το redmi note αλλα καπου εχασα το τοπι με το θεμα της rom.το παιρνω με μαμα rom και περναω την ελληνικη?η με multi, root, playstore και βλεπω πως μου καθεται?Επισης το merimobiles τα στελνει πιο γρηγορα?ειναι αξιοπιστο?βεβαια δεν δινει κανενα δωρο αποτι ειδα αλλα αν τα στελνει γρηγορα νομιζω αξιζει τον κοπο. ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια