Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
καλη τύχη σε όλους
-
Παράθεση από ghost4047: “Καλησπερα!Παρελαβα σημερα το mi5s plus ξεκλειδωσα bootloader περασα την 7.2.9 ολα καλα! Οταν εβαλα τις sim cosmote kai vodafone ειδα οτι δεν δουλευουν τα δεδομενα της cosmote σε καμια απο τις 2 θεσεις ,η vodalone δουλευει κανονικα.Πριν απο το mi5s plus ειχα το mimax και επαιζαν τα δεδομενα της cosmote.Καμια ιδεα τι γινεται? ” αν διαβασεις καπου ποιο πανω αν δν κανω λαθος το εχω ξανα ανεβασει ειναι θεμα ρυθμισεων π πρεπει να τισ βαλεις εσυ χειροκινητα αν δν το βρεις ψαξε …
-
Παράθεση από derveni: “@dimitris839 Σταμάτα να τον συμβουλεύεις γιατί θα τον brickaris αφού σου λέει ότι έχει unofficial rom ” οταν παρέλαβα το κινητό όπως αναφερα ποιο πανω είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έκανα ακριβώς ότι γράφει αλλά δεν έγινε τπτ.κατεβασα μία global κ την πέρασα από το UPDATE του κινητού σαν ΟΤΑ οπότε το πολύ πολύ να μν του διαβάσει το πακέτο και να μην γίνει τπτ.μην τρομοκρατεις έτσι τον κόσμο δεν μπρικαρουν τόσο εύκολα τα κιν.
-
antonisvlh δοκίμασες μέσω του update του κινητού γιατι τα ίδια έκανε κ σε μένα δλδ να κατεβάσεις την Ρομ που θέλεις (εγώ για αρχή είχα βάλει την global κ μετά έβαλα την global dev π έχει κ ελληνικά )την περνάς στο κινητό πας εκεί που λέει update από το κινητό πάντα πάνω δεξιά τις τέλειες επιλογή πακέτου αναβάθμισης διαλέγεις την Ρομ π έχεις κατεβάσει κ λογικά ξεκινάει η διαδικασία.(όλα αυτά να ενημερώσω τα έκανα πριν μ ξεκλειδώσουν το bootloader γιατί τώρα έχει την Ρομ π έχουν φτιάξει τα παιδιά …
-
Σημερα λοιπον πηρα και εγω την αποφαση να βαλω την δικια μας ρομ μετα απο 2 ωρες μαζι με το στησιμο συσκευης λεω ας κανω και ενα antuntu αυτο λοιπον π εβγαλε με την δικια μας δν το περιμενα οριστε το αποτελεσμα.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kioul: “Καλησπέρα.. Έχω θέμα με τα δεδομένα δεν μου τα ενεργοποιεί ξέρει κανείς κάτι;;;” Παράθεση από tora33: “πως ρυθμίζουμε το κινητό για internet και mms ρυθμίσεις/Δίκτυα κινητής/Ονόματα σημείου πρόσβασης ( κάτω στα screenshots ) 1. Internet A) Wind Όνομα: Wind Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: default DNS: - 212.152.79.19, 212.152.79.20 Ρυθμίσεις Internet | WIND wind.gr/files/1/Q Site/WIND_settings.zip B) Cosmote Όνομα: Cosmote Wireless Internet APN: Int…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μου ήρθε σήμερα το Mi5S Plus από το Coolicool. Η rom φυσικά πειραγμένη (είχε μέσα gmail, οπότε δεν έκανα τον κόπο καν να κοιτάξω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28519/ Ακολουθώ τον οδηγό για να βάλω τι?” Και εμένα ακριβώς με αυτήν την ρομ μου ήρθε κ έβαλα την global dev 7.1.19 και αν εξαιρέσεις το 4g που θέλει να περάσεις εσύ τις ρυθμίσεις όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνώμες για αγορά κινητού
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Παράθεση από dimitris839: “ ” Sent from my PRO 5 using Tapatal ” εννοω οτι δεν γνωριζω και πολλα απο καμερες και τετοια και δν εχω κανει δοκιμες.για μενα ας πουμε ειναι μια χαρα για εναν γνωστη μπορει να μν κανει μια καταλαβες.
-
Γνώμες για αγορά κινητού
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Παράθεση από pavlidisc: “Αν ψάχνεις κινητό με κάμερα που να μπορεί να σταθεί παραδίπλα (όχι δίπλα...προφανώς λόγω λογισμικού και τίποτε άλλο... αλλά... ) στα θηρία σε "δύσκολες" συνθήκες τότε Mi5s. Έχεις κορυφαίο φακό και εαν η Xiaomi δώσει στο μέλλον περισσότερη σημασία στο Software θα το κάνει ακόμα καλύτερο απο ότι ήδη είναι. From my RN3 Pro ” ναι από μπαταρία πως στέκεται όμως με τα υπόλοιπα? ” το εχω εδω και μια βδομαδα στα χερια μου περιπου(mi5s plus 6gb)απο μπαταρια μ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Αγαπητέ φίλε ότι σου είπε και ο @NasDriver ισχύει ακριβώς μείνε λίγο όπως είσαι και βλέπεις , τώρα για τον Δημήτρη μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς ψάξε λίγο στα ποστ του και πολύ γρήγορα θα καταλάβεις ότι κάνει αρκετό <χαβαλέ> με εισαγωγικά γιατί θα δεις ότι παράλληλα βοηθάει και πάρα πολλούς και αυτό το τονίζω !!! και ειδικά εσύ που όπως λες ήσουν από πιο πριν στο φόρουμ μέλος θα έπρεπε να το είχες προσέξει , όλοι μας λοιπόν ας μην είμαστε κριτές ελαφρά τη καρδία , ού…
-
Παράθεση από Antretng: “ Δημητρη εφοσον εχεις θεμα με γλωσσα τοτε απλα βαλτην. Και οσον αφορα το πειραματισμο προσπωπικα εχω την ελληνικη τελευταια stable στο rn3pro se που εχω και ενω εχω καποια προβληματακια με καμερα αυτη τη στιγμη βαριεμαι ακομα και το factory reset. Σε προηγουμενη συσκευη ομως ειχα αλλαξει καμια 20αρια roms, καμια 10αρια kernels και ειχα φλασαρει και διαφορα binaries για καμερα. (θηριο το g2, δεν το ψοφησα ) Υ.Γ. Ο ακυρος με το rn3pro βρεθηκε εδω λογω μεταφορας ” Αυτο προσπ…
-
Παράθεση από makis1024: “Από τις λίγες φορές που είδα τον @demakhs να μην ειρωνεύεται, δεν ξέρω εάν το κατάλαβες, έχω το Kenzo τέσσερις μήνες και έχω κάνει τρία factory reset, lollipop σε marshmallow, gtv σε xtrv, beta 1 σε beta 2. Όποιος βαριέται τέτοιες διαδικασίες, μένει με official, που είναι η ειρωνεία; Και όταν πάμε για τελική xtrv πάλι θα ακολουθήσει λογικά factory reset. ” μολις μεταφερθει και το αλλο ποστ μου θα καταλαβεις.
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από dimitris839: “Παράθεση από demakhs: “κάτσε στην global αφού βαριέσαι, μια χαρά είναι για την περίπτωσή σου..... απορώ που μπήκες στον κόπο να στείλεις και μήνυμα για ξεκλείδωμα και που ξεκλείδωσες κιόλας!!! ” εκανα μια πολυ απλη ερωτηση και εσυ ειρωνευεσαι δν νομιζω να γνωριζομαστε τοσο καλα για να δεχτω αυτου του τυπου τν ειρωνεια.ειναι η πρωτη μου συσκευη xiaomi και δν εχω ασχοληθει καθολου με τις συγκεκριμενες συσκευες.αν δν θες να απαντησεις στην ερωτηση …
-
Παράθεση από demakhs: “κάτσε στην global αφού βαριέσαι, μια χαρά είναι για την περίπτωσή σου..... απορώ που μπήκες στον κόπο να στείλεις και μήνυμα για ξεκλείδωμα και που ξεκλείδωσες κιόλας!!! ” εκανα μια πολυ απλη ερωτηση και εσυ ειρωνευεσαι δν νομιζω να γνωριζομαστε τοσο καλα για να δεχτω αυτου του τυπου τν ειρωνεια.ειναι η πρωτη μου συσκευη xiaomi και δν εχω ασχοληθει καθολου με τις συγκεκριμενες συσκευες.αν δν θες να απαντησεις στην ερωτηση μ πολυ απλα μν γραφεις.