Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 101.
-
Πρόβλημα σύνδεσης mi band2
kostas_falcon - - Mi Band
Μήνυμαyoutu.be/bgg7HPU8k5g Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜου έστειλε ένας φίλος ένα βίντεο στο YouTube με ακριβώς την ίδια συσκευασία....Και επειδή δεν κάνει με τίποτε συγχρονισμό δεν θέλει και πολύ.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕντάξει παιδιά την πάτησα και πήρα FAKE....:( Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.... Σήμερα παρέλαβα το mi band2 το όποιο παρόλο που στην κουρτίνα του Bluetooth το βρίσκει και λέει ότι συνδέθηκε, δεν το βρίσκει με τίποτε ούτε το mi fit ουτε το mi tools....δώστε καμία ιδέα γιατί Έχω σκάσει! ΕυχΑριστώ! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manol80: “Παράθεση από kostas_falcon: “Πλέον στο Play store Στις ρυθμίσεις όποιος φοράει official global developer του λέει συσκευή ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εμένα το ίδιο γράφει... μη σκας....” Σε μένα λέει πιστοποιημένη.... Φοράω official global stable....στου αδελφού μου που έχει dev το λέει.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από kostas_falcon: “Ρε παιδιά υπάρχει θέμα με FB & messenger απο τότε που η dev πήγε σε nougat...μην αποδέχεστε αδίκως... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το περίεργο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο στη global. Πέρασα την ελληνική nougat ρομ που έχει παρθεί από την κινεζική developer και το facebook δουλεύει κανονικότατα Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι να σου πω....Προσωπικά μέχρι και την τελευταία έκδοση dev της …
-
RE:
ΜήνυμαDelete
-
Mi Max.....ειχα πριν Redmi Note 3 pro που το πουλησα για να παρω το μαξ και εκανα delete την παλια συνδεση όταν ειδα ότι το MI account ηταν συνδεμενο και με τις 2 συσκευες....μετα μου εγραφε μονο μια το Max....το θεμα είναι όταν ξαναπροσπαθω μου λεει ότι δεν είναι σωστο το ονομα στον Mi acoount μου ενώ εχω βαλει το ονοματεπωνυμο μου....αν θελει τo MI id δεν θυμαμαι πιο είναι και δεν εχω και προσβαση πλεον από την συσκευή να το βρω...