Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 101.

• Πρόβλημα σύνδεσης mi band2

kostas_falcon - - Mi Band

Μήνυμα

youtu.be/bgg7HPU8k5g Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Μου έστειλε ένας φίλος ένα βίντεο στο YouTube με ακριβώς την ίδια συσκευασία....Και επειδή δεν κάνει με τίποτε συγχρονισμό δεν θέλει και πολύ.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Εντάξει παιδιά την πάτησα και πήρα FAKE....:( Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά.... Σήμερα παρέλαβα το mi band2 το όποιο παρόλο που στην κουρτίνα του Bluetooth το βρίσκει και λέει ότι συνδέθηκε, δεν το βρίσκει με τίποτε ούτε το mi fit ουτε το mi tools....δώστε καμία ιδέα γιατί Έχω σκάσει! ΕυχΑριστώ! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

kostas_falcon - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από manol80: “Παράθεση από kostas_falcon: “Πλέον στο Play store Στις ρυθμίσεις όποιος φοράει official global developer του λέει συσκευή ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εμένα το ίδιο γράφει... μη σκας....” Σε μένα λέει πιστοποιημένη.... Φοράω official global stable....στου αδελφού μου που έχει dev το λέει.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πλέον στο Play store Στις ρυθμίσεις όποιος φοράει official global developer του λέει συσκευή ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση από kostas_falcon: “Ρε παιδιά υπάρχει θέμα με FB & messenger απο τότε που η dev πήγε σε nougat...μην αποδέχεστε αδίκως... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το περίεργο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο στη global. Πέρασα την ελληνική nougat ρομ που έχει παρθεί από την κινεζική developer και το facebook δουλεύει κανονικότατα Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι να σου πω....Προσωπικά μέχρι και την τελευταία έκδοση dev της …

• Ρε παιδιά υπάρχει θέμα με FB & messenger απο τότε που η dev πήγε σε nougat...μην αποδέχεστε αδίκως... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI 8.2 GLOBAL STABLE ROM

Μήνυμα

Εγώ απο global dev πήγα σε global stable μέσω EDL και όλα καλά... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρατηρώ ότι μόνο με cosmote το πρόβλημα Όχι μόνο στο μαξ αλλά κα και στα Redmi Note 3 pro....Προσωπικά με WIND Δεν έχω τέτοιο θέμα... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 42af4eea361d354d95e6f324fb3f4f04.jpg Με προϋπόθεση έχεις miui launcher...ειδάλλως στην μπάρα ειδοποιήσεων σαν συντόμευση.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Delete

• Μετά από μεγάλη περιπέτεια και αφού ξαναπερασα την 7.12.16 μέσω EDL και πάλι με το ίδιο πρόβλημά, φλασαρα την τελευταία official global stable και ως δια μαγείας η οθόνη ανταποκρίνεται πάλι στην αφή... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Max.....ειχα πριν Redmi Note 3 pro που το πουλησα για να παρω το μαξ και εκανα delete την παλια συνδεση όταν ειδα ότι το MI account ηταν συνδεμενο και με τις 2 συσκευες....μετα μου εγραφε μονο μια το Max....το θεμα είναι όταν ξαναπροσπαθω μου λεει ότι δεν είναι σωστο το ονομα στον Mi acoount μου ενώ εχω βαλει το ονοματεπωνυμο μου....αν θελει τo MI id δεν θυμαμαι πιο είναι και δεν εχω και προσβαση πλεον από την συσκευή να το βρω...

• Δεν εχω.....δεν δοκιμασα ποτε να ξεκλειδωσω τον Bootloader..... =============== Φεβ 17th 2017, 9:56am =============== Μου λεει ότι εχω πολλαπλους mi λογαριασμούς και με αποριπτει!

• Που να παω να το κανω αυτό...

• δεν εχω ξεκλειδωμενο bootloader....εκανα wipe all data (power+volume up) αλλα τιποτε......τι κανω τωρα?

• παιδες μετα το update σε 7.2.16 δεν ανταποκρίνεται πλεον η οθονη σε καμια λειτουργια.....πριν δουλευε μια χαρα...καμια ιδεα?

• Παραλαβή νέου Xiaomi Max

Μήνυμα

Πφφφφφ....άλλη μια κινεζική μαιμουδορομ....Γιατί δεν το ζήτησες ή έστω να το πάρεις από αλλού με κάποια official? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί αναφέρεται 2 φορές με διαφορετικά ποσοστά κατανάλωσης μπαταρίας το καθένα....Αυτή η ερώτηση μου....Δεν έχω ανάγκη χιουμοριστικής απάντησης... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk