Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 101.

• Αχ αυτές οι μαιμουδορομ...απο το Τσάινα που αγοράζετε κάνεις δεν δίνει official global dev or stable? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχεις custom launcher επάνω? Αν ναι γύρνα στο miui και Κάνε την αλλαγή που θες οκ .μετα γύρνα πάλι στον launcher σου... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

kostas_falcon - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από gkalen: “@alekos-ep91 Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις συσκευές .. Μάλλον θέμα της εφαρμογής messenger , εδώ και μήνες συμβαίνει αυτό..” Μονο στα χιαομι που ειχα γινεται...μαλλον το μιουι φταιει... Αρα δεν εχω θεμα εγω,αυτο ηθελα να ξερω! Ευχαριστω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Γίνονταν στα τελευταία και στο Galaxy NoteII που είχα πριν το δώσω... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Αρχισαν να εμφανίζονται tempered classes στο aliexpres” Εχω παραγγείλει ήδη και περιμένω... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• Για το kenzo υπάρχει η 6.11.3 για το Kate δεν υπάρχει....πρόβλημα με το fingerprint... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• Ευτυχώς που τα hf τα εχω για ακρόαση μουσικής....με βολεύει αφάνταστα το Bluetooth hf sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nial: “Εμένα, που γράφει vodafone GR E, τι είναι;” Ότι είσαι με EDGE....λίγο καλύτερο του απλού gprs.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τότε έχεις σίγουρα πρόσβαση σε δίκτυο με 4G ταχύτητες :thumbsup:” Αρα στην περίπτωση μου δεν είναι fake....Αφού το βλέπω ότι και εκτός cellular data μου πηγαίνει κάποιες φορές και στο 3G και στο E(edge) από αυτό και μόνο Είμαι οκ sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μα αυτό σου λέμε, αυτό το 4G είναι Fake 4G μόνο σαν όνομα δηλαδή, όχι σαν πραγματική δυνατότητα πρόσβασης σε 4G ταχύτητες. Το πραγματικό 4G το βλέπεις με ενεργά τα δεδομένα και επιλογή στο Προτιμώμενος τύπος δικτύου το LTE...τότε και μόνο τότε θα δεις εάν όντως έχει 4G σύνδεση και σε ποιες περιοχές ” Όποτε ανοίξω τα δεδομένα μου ότι μου βγάζει πάνω εκτός data μου βγάζει και όταν τα ενεργοποιω 61ec9e58970959547a91cea1351c2ca3.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Editi…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για δες στο "Προτιμώμενος τύπος δικτύου"...ποια επιλογή έχεις ? Από εκεί παίρνει αυτόματα το 4G, 3G όταν έχεις κλειστά τα δεδομένα και δεν έχεις βάλει δικό σου όνομα ” Ορίστε....Θέλω όμως να εχω 4G οπου υπάρχει.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk 3be85e033c6b2ab062f59e04b3e22ef7.jpg

• Αυτό που λέτε για το 4G....Όπως θα δείτε στο screenshot δεν γράφει πουθενά στον πάροχο την λέξη 4G...παρόλα αυτά μου εμφανίζεται ....Επίσης τουλάχιστον σε εμένα όταν δεν έχω 4G μου το αλλάζει είτε στο 3G είτε στο E(edge) 8faae8d18485749cc7b9a630150129aa.jpg sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• Εγώ το πήρα από Ελλάδα με 2έτη εγγύηση χωρίς αναμονές κα άλλες ταλαιπωρίες....και επειδή διάβασα κάτι που δεν μου άρεσε, φυσικά και αξίζει και ας είναι λίγα ευρώ παραπάνω....με 215€ τι καλύτερο υπάρχει απο Ελλάδα δηλαδή??? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• Η official global dev ξαναλέω ότι είναι μια χαρά....Από την 6.9.18 που το πήρα μέχρι τώρα με την 6.10.13 τώρα.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από kostas_falcon: “Υπάρχει τρόπος Όταν ανοίγουμε μια εφαρμογή από φάκελο να κλείνει αυτός Όταν την τερματίζουμε? Με χαλάει που πρέπει να τον κλείνω εγώ χειροκίνητα.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ” Έτσι είναι το λειτουργικό, αν θέλεις να ξεφύγεις μόνος τρόπος νομίζω πως είναι να βάλεις άλλο launcher” Εγώ αγορασμένο nova prime, και τον δούλευα μόνιμα στο note2....παραδόξως το miui μου αρέσει πολύ εκτός από αυτό που ανέφερα....θα ζήσω…

• Υπάρχει τρόπος Όταν ανοίγουμε μια εφαρμογή από φάκελο να κλείνει αυτός Όταν την τερματίζουμε? Με χαλάει που πρέπει να τον κλείνω εγώ χειροκίνητα.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• RE:

kostas_falcon - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “To Kenzo έχει ΜΜ εδώ κι 1 μήνα. Τα εχεις μπερδέψει στο μυαλό σου κάπως τα πράγματα. Κenzo και Kate είναι ακριβώς τα ίδια τηλεφωνα με ίδια οθόνη, cpu, gpu, μπαταρία, υλικα κατασκευής, μνημη RAM/ROM με την μονη διαφορα μια επιπλέον κεραία για την μπάντα Β20 η οποία για να χωρέσει αυξήσαν το μήκος του τηλεφώνου κατα 2.5mm και διαφορετικό μέρος του λογισμικου. Δεν είναι κάποιο καλύτερο απο το άλλο. Η τεράστια διαφορα που πάντα θα εχουν ειναι πως το Kenzo έχει πουλήσει εκατ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Δεν είπα αυτό.. Μην βάζεις "λογια" στο στομα μου που δεν "ειπα"!! Απλά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι.. Ψάξε θήκη, κάνει δεν κάνει, ζουμπιξε το τηλέφωνο να χωρεσει, τραβα τη θήκη να κουμπώσει, κάψε με καμινετο τις γωνίες του κινητού για να ταιριάζει, που θα βρούμε rom να ταιριάζει.... Τέτοια πρακτικά πραγματάκια... Κ αν δεν έχεις παντού 4G κ παίζεις με H+, κάτι τρέχει στα γυφτικα, στην τελική.. Παράθεση από kostas_falcon: “Ε καλά....μην βγάλουμε άχρηστο το kate τώρα...…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μπα, οι άλλοι με το kate ψάχνουν για θήκες που ..... δεν υπάρχουν... άσε που τους φυτεύουν μέσα roms για kenzo και τους τα στέλνουνε... Μια χαρά είσαι.... Το απόλυτο vfm της....δεκαετίας, πήρες, απόλαυσέ το!! :thumbup:” Ε καλά....μην βγάλουμε άχρηστο το kate τώρα.... Δλδ το kate είναι άλλη συσκευή και δεν είναι vfm.... Ακόμη δεν έχει επίσημη mm το kenzo Ε? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από karasarinis: “Ρε παιδιά να το πάρω; Θα μπορώ να ρουταρω αργότερα ή θα το βάλω στο συρτάρι; Αλλιως να πάω για kenzo... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μετά από 2μισή χρόνια με ρουταρισμενο τηλ και τωρα που δεν εχω προχωρήσει σε ρουτ δεν με ενοχλεί καθόλου....Είναι εντυπωσιακό που σε αφήνει και έτσι να παγωνεις εφαρμογές που δεν θέλεις να τρέχουν και τόσα πολλά άλλα... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk

• Θα το αφήσω ακόμη λίγο Έτσι καθώς είμαι καλυμμένος και ευχαριστημένος προς το παρόν....Δεν μου λείπει κάτι τώρα sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk