Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Πράγματι ειναι εντυπωσιακο το όλο Project στο raspberry και μαλιστα δεν εχω αναφέρει και άλλα καλουδια (fax στο email μας και το αναποδο , κλησεις προς κινητα μέσω GSM Dongle , Ηχητικά μηνύματα κλπ) Στο θεμα μας τωρα. Η κινηση ολη φαίνεται να περναει απο την vpn ip. Μηπως ειναι καποια ασυμβατοτητα android ? Δεν παει το μυαλο μου αλλου...
-
@Bodai Εχω ενα Raspberry pi2 το οποιο εκτελεί χρέη voip τηλεφωνικού κέντρου 4 γραμμών με 12 εσωτερικά. Εκει τρέχω και το openvpn server ματαξυ των αλλων και παιζω άριστα εδω και 2 χρόνια. Στο openvpn αυτο συνδέω ακόμα 1 raspberry pi στο υποκατάστημα σαν client (το μαγαζι εχει εσωτερικα 101,102,103 κλπ το υποκαταστημα 301,302 κλπ) Ετσι απο το μαγαζι σηκώνεις το τηλεφωνο και πατας 301 και σου απανταει το υποκαταστημα που ειναι σε αλλη πολη της Ελλαδος. Τα εσωτερικα του υποκαταστηματος επειδη βγαιν…
-
Xiaomi Redmi Note 2 Android εκδοση 5.0.2 Ελληνική Rom GTV 7.3.1 Stable 7.3.2.0 Εδω κι ενα χρόνο που το εχω δουλευει άριστα και με ασήμαντα προβλήματα. Αποφάσισα να περασω το OpenVpn connect με το Zoiper και να εχω τον αριθμό του γραφείου και στο σπιτι με wifi (το ιδιο ακριβως configuration παιζει στο λαπτοπ άριστα όπως και στο παλιο μου Samsung κινητο) Το πρόβλημα είναι οτι ενώ κανει σύνδεση κανονικά ακούω ήχο μόνο απο τη μιά μεριά και η κλήση τερματίζει σε 6 δευτερ. Δοκίμασα τα πάντα αλλά κανει…
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΜε την ευκαιρία βρήκε κανεις καμια ομορφη σιλικονατη θηκη ή καποια καλη? Πηρα μια μαυρη που κλεινει με μαγνητακι και ειναι αποτυχία...
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ. Ολα φαινεται να πηγαν καλα....μου χτυπησε 2 φορες το Playstore αγνωστο γιατι. Με το μικροφωνο να δειχνει ΟΚ αλλα σιγουρα θα δειξει μεχρι τη Δευτερα αν υπαρχει θεμα οποτε και θα ενημερωσω. Στα γρηγορα δοκίμασα το HotSpot και δουλεψε για πρωτη φορα. Ισως αυριο εχω νεωτερα για να γραψω. Παντως η αίσθηση συνολικα που έχω ειναι προς το καλύτερο. Ειναι τοσα που θελω να ρωτησω .... 1 ακομη για σημερα...αφου βαλω εφαρμογες κλπ πως να κανω ενα backup τα παντα? κι αν χρειαστει πως το επαναφ…
-
Μήνυμα@iAmLiakos μολις τελειωσε η διαδικασια και μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι rooted και με ρωταει να κανει install to SuoerSU ? να πω οχι και να κανει reboot? ή να το κανει install ?
-
ΜήνυμαΙδιο ακριβώς πρόβλημα με το μικρόφωνο Πριν ή μετά την αναβάθμιση να κάνω install to TWRP-3-0-x-by-mic ? Παίζει ρόλο?
-
ΜήνυμαΕιστε φοβεροι...ευχαριστώ. Το root μου είπαν οτι χρειάζεται για να κατεβασω καποιο tool για το θεμα του μικροφώνου που είναι bug του Android....και πρεπει να τρέξει αυτό με δικαιώματα root....δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες να σας πω. Βασικά δεν ξέρω τι και πως και αν ειναι γνωστο θεμα με το τηλέφωνο και αν το έχουν κι αλλο φιλοι εδω. Ξεχασα να αναφερω και το πρόβλημα με το Hot Spot...υπάρχει λύση γι αυτο?
-
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ το TWRP recovery δεν το έχω...τι ειναι και απο που το κατεβαζω? για το root πως θα το κανω στη συνέχεια?
-
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους. Ειμαι μάλλον άσχετος με το αντικείμενο και θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις γιατι χάθηκα μεσα σε τοσες εκδόσεις που έχουν βγει. Ειμαι κάτοχος του Κινέζικου 4G δηλαδη της έκδοσης TDD. Παρακάτω η έκδοση που πέρασα μόλις το παρέλαβα και που έχω καποια προβλήματα τα οποία και θα περιγράψω παρακάτω. (Η διαδικασία που πέρασα την έκδοση αυτή την βρήκα εδω και την ακολούθησα κατα γράμμα και πράγματι όταν βρέθηκα σε περιοχή με 4G σημα ήταν όλα άψογα) Αλλά 1. Είναι πολλές οι φορές που φωτ…