Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 348.
-
εγώ με gkalen devs δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν γινόταν ν ακολουθήσω άλλο είχε κολλήματα που δεν μπορούσα να προσπεράσω. Τώρα κατεβάζω για να την βάλω. Με ένα απλό wipe cache/dalvik θα είμαι καλά φαντάζομαι ή πρέπει factory reset;
-
Τελικά δεν πήγα στην ρώσικη, το μετάνιωσα και έμεινα στην τελευταία που ανέβασες @gkalen. Το καλύτερο που είχα σε μπαταρία άγγιξε 3.50 λεπτά. Πάντως ότι και να έχω βάλει πάνω από 4 ώρες ενεργή οθόνη δεν έχω δει. Περιμένω εάν βγάλεις stable, να την δοκιμάσω. Προς το παρόν μένω εδώ...αν και είχα λίγα κολλήματα κατά διαστήματα.
-
@gkalen ωραία όταν και εάν βγάλεις stable, θα δοκιμάσω σίγουρα. Τώρα θα δω την ρώσικη εν μέρει, πως θα πάει. Είμαι στο κατέβασμα.
-
θα την δοκιμάσω και εγώ την ρώσικη γιατί απογοητεύτηκα με την μπαταρία στην 5.5 και στην προηγούμενη που είχα. Σε σχέση πάντα με την stable. Θα της δώσω ευκαιρία και φυσικά να γίνουμε και beta testers! Την καλημέρα μου.
-
Πρώτες εντυπώσεις για το RN2... Μου κόλλησε σήμερα μετά από κλήση, έπρεπε να το κάνω επανεκκίνηση. Λίγο κολλήματα όταν είχα 2,3 εφαρμογές ανοιχτές. Στα συν μου άρεσε η επιλογή όταν το κλείνεις εάν θες να πας σε recovery. Για μπαταρία δεν μπορώ να έχω άποψη για 2 μέρες. Ίσως λίγο καλύτερη στα σημεία από την τελευταία stable. Δεν ξέρω εάν θα κάνεις update σε devs. Σίγουρα θα την έχω για λίγο ακόμη. Εάν δεν με κερδίσει η νέα stable οταν βγει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Όσον αφορά για το βίντεο, το ανέβασα στο Dropbox και έβαλα το λινκ απλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “Θα πρέπει να ρωτησουμε κάποιον που ήδη τη φοράει για να μας πει αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα και σε άλλον , δεν έχω ακούσει κάτι πάντως γι'αυτο που λες ” Τώρα ανέβασα βιντεάκι για να δεις τι ακριβώς εννοώ. Έκανα wipe τα πάντα και έβαλα την δική σου. Καλό θα ήταν να μου πει κάποιος εάν συμβαίνει και σε άλλον. Θα δοκιμάσω ξανά wipe cache, dalvik μήπως βγάλω άκρη. dropbox.com/s/s1fqxj4a4xxk6ug/2016_05_07_12_53_07.mp4?dl=1 υ.γ. παρεμπιπτόντως, μ' αρέσει πολύ το απλό και όμορφο λ…
-
@gkalen, έχω μισή ωρίτσα που την έβαλα. Βρήκα κάτι δεν ξέρω εάν είναι της devs ή δικό σου. Εάν έχει ξαναειπωθεί; Στην περιστροφή οθόνης ή όχι στο παράθυρο φαίνεται απενεργοποιημένη ενώ δεν είναι. Εάν το πατήσεις και φανεί ότι γίνεται έντονο το χρώμα, γίνεται το αντίθετο και απενεργοποιείται.
-
@gkalen θέλω να δοκιμάσω την τελευταία σου developers έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια. Αν και φαν των stable εδώ, είπα να την δοκιμάσω. Φυσικά και θα κάνω back up την προηγούμενη για καλό και για κακό! Οπότε λέω να περάσω τη δική σου με full wipe μέσω twrp recovery και θα ενημερώσω για το πως θα πάει!
-
Κατάλαβα Χρήστο, οκ καλά που το έμαθα, όταν έρθει η ώρα θα κάνω αυτό που αναφέρεις.
-
Παράθεση από pechr: “καλημερα Ζαφειρα !! Την εχεις ρουταρει την stable που εχεις περασμενη στο κινητο σου; ” Καλημέρα Χρήστο και χρόνια πολλά, Ναι, την έχω ρουτάρει!
-
Ελπίζω να μην θεωρείται off topic, αλλά χάρηκα πολύ και αναμένω πως και πως για την αναβάθμιση του RN2!!!
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΠαιδιά, πήρατε και από μένα ψήφο, εννοείται! Δεν πάμε και άσχημα, προς το παρόν!
-
Παράθεση από makis1024: “ Εναλλακτικά δοκίμασε την runtastic εφαρμογή, βρίσκεις πολύ εύκολα την pro version. ” Mια χαρά βρίσκεις και την εφαρμογή sports tracker premium, αν και δεν είναι της παρούσης, δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο. Όλα γίνονται Όμως θα τσεκάρω την runtastic ως εναλλακτική εφαρμογή.
-
Παράθεση από mr_element: “Δεν ισχυρίζομαι battery drain η ROM λειτουργεί κανονικά , απλά η 7.2.3.0 δεν είναι το ίδιο "ανθεκτική" με την 7.0.6.0 που είχα. Η παλιά με έβγαζε ένα 24ωρο με άνεση φόρτιζα κάθε βράδυ όντας στο 10-15% , η τωρινή μου βγάζει γύρω στις 18 ώρες και όχι άνετα... ” Συνήθως εμείς που βάζουμε νέες ρομ είτε stable είτε developers, έχουμε πάντα στο νου μας, να έχουμε γνώμη για την μπαταρία ιδίως μετά από 2-3 μέρες. Φαντάζομαι ότι το ξέρεις αν όχι δες το πως πάει;
-
Παράθεση από kosmasdel: “Στα + και η τραχιά επιφάνεια στο πλάι που δίνει καλή αίσθηση στο κράτημα και τα εύκολα αναγνωρίσιμα πλαϊνά πλήκτρα με την αφή (κλασικό πρόβλημα των φθηνών θηκών σιλικόνης) ” Όπως τα λες... έχω πάρει κι άλλες θήκες και τις έχω στην άκρη. Ιδίως όταν είναι νύχτα και θες να ανοίξεις το κινητό σου, μέσα στην νύστα σου, αντιλαμβάνεσαι ποιο πλήκτρο είναι! Με έχει βολέψει πάρα πολύ. Όταν πιάσουν οι ζέστες και το έχω παραλία κλπ με κίνδυνο αλμύρα, νερό κλπ θα του έχω flip case.
-
Παράθεση από teodkats: “ υ.γ. Την χρησιμοποιησα με την 7.2.1 και τώρα θα βάλω την 7.2.3, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα και πάλι. Ευχαριστώ για την απάντηση thumbsup.png Με γλίτωσες από πολύ δουλειά (θα γύριζα δυο τηλέφωνα από την 7.2.3 στην 7.1.3) Από μια μικρή δοκιμή που έκανα (ένα τετράγωνο 500 μετρά) δουλεύει κανονικά η εφαρμογή Sports tracker στη 7.2.3 stable, αύριο θα ξέρω για μεγαλύτερη διαδρομή. Τη Free ή την Premium έχεις;” Χαίρομαι που βρήκες άκρη, θεωρώ ότι είναι καλή εφαρμογή, …
-
Παράθεση από teodkats: “Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή που να δουλεύει στη 7.23 stable σωστά; ” Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή sports tracker έχει για όλα τα αθλήματα, προσωπικά εγώ το έχω για το ποδήλατο. Μου βγάζει την διαδρομή κανονικά και έχει επιλογή π.χ. όταν πέφτω από τα 2χλμ να σταματά μέχρι να ξεκινήσω πάλι. Μπορείς να την βρεις εδώ -->https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android&hl=el υ.γ. Την χρησιμοποιησα με την 7.2.1 και τώρα θα βάλω την 7.2.3, αλλά πιστεύω ότι…