Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 348.

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

zaf_4 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από kosmasdel: “Παρέλαβα σήμερα την διάφανη θήκη σιλικόνης της Nillkin. Καμία σχέση με τις θήκες που δίνουν δωρεάν τα καταστήματα. Πολύ ανώτερη ποιότητα. Ήμουν κατά να δίνω περισσότερα από 1-2$ για θήκες αλλά η Nillkin μετράει! ” Αξίζει και με το παραπάνω, δεν το συζητώ. Ιδίως που κλείνει εκεί που φορτίζει και για τα ακουστικά. Είναι λεπτή και δεν νιώθεις ότι έχεις κάτι εξτρά στο κινητό. Προσοχή όμως, γιατί έπινα καφέ και το είχα δίπλα, μπορεί να πάρει νερό η θήκη, άνοιξα το κινητό και …

• Mε προλαβαίνεις Χρήστο, πριν καν ρωτήσω! Εξυπηρετικός, όπως πάντα...

• Παράθεση από caeser: “Έχουν προσθέσει ένα νέο scrpt μέσα στη ρομ και κάνει τους καθαρισμούς της μνήμης αυτόματα με το install, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα μόνη σου. Απλά προχώρα, όταν το αποφασίσεις, στην αναβάθμιση με το κλασικό τρόπο... ” Μόλις το διάβασα και εγώ, πηγαίνοντας προηγούμενες σελίδες πίσω! Παράθεση από pechr: “zaf_4 αν θες τραβα το τελευταιο twrp που αναρτησε ο @michael απο το τοπικ που εχει αναρτησει για ολες τις συσκευες και κανε μια αντικατασταση το twrp.img ωστε να σ…

• Έμεινα καιρό στην 7.2.1 stable και τώρα θα δοκιμάσω την 7.2.3, θα την περάσω, πιστεύετε ότι χρειάζεται να κάνω wipe dalvik, cache;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Μιχάλη 1. θέλει διόρθωση το Επιβαβαιωση υπογραφής Zip σε δύο περιπτώσεις 2. την αντιστροφή διάταξης navbar μπορούμε να την ονομάσουμε σε ''αντιστροφή διάταξης πλήκτρων πλοήγησης'' .. χωράει ολόκληρη η φράση 3. Επίσης.. Η λειτουργία ίσως δεν είναι συμβατή.. Το λογισμικό ίσως αχρηστεύσει τη συσκευή σας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11852/ ” Εγω είδα ότι εκεί που γράφει *συσκευη* θέλει τόνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP recovery 3.0.0 by mic (hermes)

Μήνυμα

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, τον κόπο σας σε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Κάνει αυτή τη κοινότητα ακόμα πιο δυνατή και ιδιαίτερη! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pechr: “ακριβώς το ίδιο συνέβει και σε εμένα μολις τωρα ” Πήγα Χρήστο, στις ρυθμίσεις στη μουσική, στις γραμμή κατάστασης, διαχείριση ειδοποιήσεων για τη μουσική. Ότι και να απενεργοποίησα μένει εκεί σαν ανενεργή. Μόλις ακούσεις μουσική, σου κρατά το τελευταίο τραγούδι. Καθαρίζοντας τις εφαρμογές, πάλι έρχεται όπως στο στιγμιότυπο που έδειξα.

• Εγώ που έχω την stable 7.2 και είχα το search στη μπάρα. Μετά από τη μουσική που έβαλα να ακούσω, μου εμφανίζεται έτσι όπως σας δείχνω στο στιγμιότυπο της οθόνης. Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις στη μουσική, δεν μπόρεσα να κάνω κάτι για να αλλάξει. 5dqk5h.png

• Mάλλον θα νόμιζε ότι σου στέλνει προσωπικό μήνυμα! Δεν εξηγείται αλλιώς...

• Παράθεση από themakos66: “Υ.Γ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον pechr που ειναι πανταχού παρών και ο πιο γρήγορος της ευρώπης !!!!!!! ” Δεν ήθελα να το πω αλλά ναι ο φίλος pechr είναι εξαιρετικός και άμεσος να σου βρει λύσεις. Άσε που σου λέει και πράγματα χωρίς καν να ρωτήσεις. Τώρα μου έδωσε μια ιδέα να περάσω μόνο το secro partition μέσω flashtool μήπως φύγουν 2 μικρά bugs που έχω προαναφέρει από πάνω. Για να δούμε. Αλλιώς όντως η stable η συγκεκριμένη είναι σούπερ, σούπερ!

• Led φωτισμός

Μήνυμα

Κοίτα όχι εφόσον άνοιξες θέμα σχετικά με αυτό το πρόβλημα, κατανοητό και ίσως βοηθήσει κανέναν άλλον ή κάποιος βρει την απάντηση. Προς το παρόν, δεν έχω βρει λύση και εγώ στο θέμα με το led. Αν βγάλω άκρη, θα ενημερώσω. Όπως και να έχει καλώς ήρθες στην παρέα της miui.

• Παράθεση από Thodius: “Η νέα rom τα σπάει ΚΑΙ από πλευράς αυτονομίας! Όλη μέρα με internet, hangouts, κτλ φτάνει το βράδυ και μου έχει απομείνει και 45% μπαταρία. Και μιλάω για full χρήση internet κατά την διάρκεια της μέρας λόγω δουλειάς. ” Αναφέρεσαι για την τελευταία developers; Εγώ είμαι με την 7.2 stable και από χθες στις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ είχα 48% μπαταρία. Με όλη μέρα και εγώ internet, messenger, ιντερνετ κλπ με λίγες κλήσεις και 4g κατά διαστήματα. Σήμερα είμαι με 31% και συντηρητ…

• Led φωτισμός

Μήνυμα

Έχω 2 απορίες εάν θες μου απαντάς. 1ον πόση βοήθεια πήρες; Εσύ την έβαλες ή τελικά κάποιος φίλος σου; 2ον το μόνο θέμα σου είναι τελικά το το led που είναι μόνο πράσινο για ειδοποίηση στο messenger; Εάν ναι θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακό. Η stable ρομ γενικότερα είναι πολύ καλή. Τώρα εάν σε ενοχλεί μπορείς να πας στην τελευταία developers που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Μεγειά το κινητό και θα το ευχαριστηθείς, είμαι σίγουρη.

• Λοιπόν να πω και εγώ την δική μου άποψη για την τελευταία stable. Για να σας ενημερώσω πρώτα απ όλα η ρομ μπήκε μέσω flash tool, οπότε καταλαβαίνετε τι εννοώ, πολύ καλή καθαρή εγκατάσταση! Όσον αφορά για την λειτουργία του, έχω θετική άποψη. Συγκεκριμένα για μπαταρία μετά από 4 μέρες έχω να πω ότι είμαι με 1μερα 4 ώρες δηλαδή 28 ώρες και 31% μπαταρία με 2 ώρες και 15 λεπτά ενεργή οθόνη. Το είχα χθες όλη μέρα ενεργό το wifi, λίγο 4g, λίγες κλήσεις, μέσεντζερ και φορουμ κλπ. Θέλω να δω εάν θα με β…

• Antutu score από τα xiaomi

zaf_4 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

με stable 7.2 και είναι η καλύτερη που είχα έως τώρα (πολλές devs και προηγούμενη stable) Screenshot_2016_03_16_10_50_56_com_antutu_ABench.png

• Παράθεση από pechr: “Μία ερώτηση: Αν κάποιος έχει κάνει root την stable ROM που έχει το κινητό του, τότε μπορεί κανονικά να κάνει με τον συνήθη τρόπο την αναβαθμιση με τα 2 wipes Ή πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσει το superSU και μετά να προχωρήσει στην αναβάθμιση της Stable;; ” Αυτό με ενδιαφέρει και μένα γιατί του έχω βάλει superuser οπότε κάποια στιγμή σε νέο update, θα μου ήταν χρήσιμο να γνωρίζω. Και ακόμα δεν το έχουμε προσδιορίσει...

• Led φωτισμός

Μήνυμα

Μπαίνεις στις ρυθμίσεις --> τέρμα κάτω στο -> Σχετικά με το τηλέφωνο ->στην έκδοση MIUI ( γράφει τι έχεις βάλει). Και η ερώτηση μου είναι πως πέρασες καθαρή εγκατάσταση χωρίς να ξέρεις ποια ρομ έβαλες; Εσύ το έκανες ή σε βοήθησαν; Και κάτι off topic εφόσον είσαι και εσύ κοπέλα, βάλε για να ξέρουμε, δεν είμαστε και πολλές εδώ μέσα.

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Μήνυμα

Ψάχνομαι για flip θήκη και βρήκα αυτή --> Flip Luxury View Window PU Leather Case Cover Stand Skin for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay έχει πάρει κανείς με παράθυρο μπροστά; Αν ναι τι γνώμη έχει;

• Led φωτισμός

Μήνυμα

Λοιπόν δεν εξηγείς ποια ελληνική έχεις και εάν είναι η stable ή η developers. Ανακάλυψα και εγώ στις 2 τελευταίες ελληνικές stable ρομ, ακριβώς το ίδιο. Ενώ επιλέγω τα χρώματα και εγώ σε όλα. Συγκεκριμένα μας ενδιαφέρει το led ειδοποίησης. Γιατί κάτι τέτοιο είναι όταν σου έρχεται μήνυμα από το messenger. Ενώ αλλάζεις χρώματα π.χ. σε e-mail θα σου έρθει το χρώμα και γενικότερα σε όλα λειτουργεί. Εκτός από το συγκεκριμένο που βγαίνει στάνταρτ πράσινο. Θεωρώ ότι είναι ένα μικρό bug της ρομ. Μετά απ…

• RE:

zaf_4 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “οποιος έχει συσκευή redmi note 2 κι έχει βάλει την stable 7.2 ας δώσει ενα screenshot το ''σχετικά με το τηλέφωνο''” Ορίστε Οκ τώρα είδα ότι σου απάντησαν. 42b1355411e5ee42079d19e71f133adf.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk