Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 348.

• RE:

zaf_4 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@giorgosmc θα το κάνεις όπως το περιεγραψες Sent from my HM 1S using Tapatalk” Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε stable ή μόνο από ελληνική σε ελληνική; Αναμένω και εγώ με χαρά για το RN2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Αυτό το κινητό θα ήθελα πάρα πολύ ως πρώτη επιλογή. Καλή επιτυχία σε όλου μας!

• Παράθεση από mixaliscy: “Bullying στον Γιωργάκη? ” Όχι, είπα να τον πειράξω... έτσι όπως ξαναμπήκε στο φόρουμ!

• Παράθεση από gkalen: “@zaf_4 Σου είπα ότι το recovery θ'αλλαξει. Θα σου'λεγα να δοκιμασεις και τη Ρομ που ανεβασα για το RN2 αλλά δε προλαβα , βλέπω ότι κατέχεις από φλασαρισματα. Για το Mother of addblocks δεν είχα προσέξει ότι δεν υποστηρίζει 5.. και πάνω , sorry ... τότε θα βαλετε κάποια εφαρμογή . Για τις συζητήσεις που κάνετε σχετικά με το τι μπορούμε να πειράζουν και να φτιάχνουμε το προσωπικό μας Ρομ , όλα θα τα μάθετε στον οδηγό μαγειρέματος προσωπικων custom rom που θα μπει στο topic πο…

• RE:

zaf_4 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από zaf_4: “Μόλις την έβαλα και ήμουν με twrp 3 και με πήγε πίσω στην twrp 2.8.7 ” μπορείς να περάσεις το twrp 3 απομονωντας το αρχείο από την τελευταία rom και μέσα από το TWRP θα κανεις install image Θα το βρεις ως twrp.img” Οκ νομίζω πως κατάλαβα. Θα δοκιμασω αν και περιμένω για την 7.2 να ανέβει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από keraunos: “Σημερα είναι να βγει ή 7.2 για το hermes. ” Άντε περιμένουμε... με αγωνία! Ευχαριστούμε. Ο Γιωργάκης (giorgosmc) έκανε πάλι την εμφάνιση του.... @ greg_m μη δίνεις σημασία είναι πολύ ανυπόμονος!

• Παράθεση από gkalen: “Το μόνο που δε ξέρω είναι , αν με την εγκατάσταση σου αλλάζει και το twrp. ” Μόλις την έβαλα και ήμουν με twrp 3 και με πήγε πίσω στην twrp 2.8.7 Παράθεση από gkalen: “Προτεινω αντι για καποια εφαρμογη , το Mother of add blocks εδώ ... MoaAB: Mother of All AD-BLOCKING 03022016 &g… | Android Development and Hacking ” Διάβασα όμως ότι --> (5.0.x not supported, android memory leaks) Δεν θα έχουμε και εμείς θέμα μια και το κινητό μας είναι 5.0.1; το έχεις δοκιμάσει και όλα κα…

• Παράθεση από geobas: “Αν μπορείς , πες μας και εντυπώσεις , γιατί κι' εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω την stable μιά και δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την 6.3.3 σε σύγκριση με την 5.11.12 που είχα μείνει . ” Μόλις κατέβει θα την βάλω, απλά θα περιμένω 1-2 μέρες για να έχω καλύτερη εικόνα. Και βεβαίως θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου, μια και που μόνο devs είχα βάλει έως τώρα.

• Παράθεση από Bill00: “Σε προηγούμενο σχόλιο ανέφερε ένας φίλος ότι καλό είναι να μην το φλασαρεις όταν στο βγάλει η ρομ,αλλά να το περάσεις μετά από twrp, βάζοντας το zip που θα βρεις εδώ στο forum. ” Είδα ότι στην τελευταία stable έχει μέσα το zip αρχείο και θα το περάσω μετά την εγκατάσταση. Ευχαριστώ πάντως. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν εάν θα είμαι οκ με wipe data/factory μέσω twrp recovery.

• Επειδή θέλω να δοκιμάσω πλέον stable και να αφήσω για λίγο τις devs. Η εικόνα που έχω είναι ότι θέλει full wipe εννοείται από twrp. Ή να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση μέσω fastboot για σιγουριά; Και root που θέλω να είμαι ποιο είναι το σωστό; να κάνω εγκατάσταση μέσω twrp το zip αρχείο; Γιατί πριν που διάβασα σχόλια πάνω σ' αυτό είναι δοκιμασμένο. Άκυρο μόλις κατεβάζω την ελληνική stable 7.2, διάβασα ότι έχει μέσα το superuser.zip και το περνάς.

• Ερώτηση 1: 2 Ερώτηση 2: Το είδε πολύ ο ήλιος! Ερώτηση 3: 3 Ερώτηση 4: 5 Ερώτηση 5: 3 Ερώτηση 6: 6 Ερώτηση 7: 2 + 1 Ερώτηση 8: Σε όλα ναι! Ερώτηση 9: 1 Ερώτηση 10: 3 Ερώτηση 11: 3 Ερώτηση 12: 2 και μετά 1 Ερώτηση 13: 3 Δαγκωτό! Ερώτηση 14: Δεν υπάρχει ο Ορέστης, good to know!!! Ερώτηση 15: To 3 φυσικά… Ερώτηση 16: Υπομονή, εάν σου απαντήσουν 1+2 = Oh my God! και μια δική μου Ερώτηση 17: Τι κάνεις όταν ένας χρήστης κάνει την ίδια ερώτηση και εδώ και στο αδελφικό φόρουμ; * Θέλει να πάρει κι άλλες γ…

• Παράθεση από Bodai: “Τρέχεις κάτι το ιδιαίτερο? πχ xposed? ” Eγώ του έχω xposed και η ραμ είναι περίπου στα 800mb. Kαι τώρα όταν καθαρίζω τις εφαρμογές μου πέφτει λίγο η ραμ αντί να μεγαλώνει.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos Προσθήκη του supersu.zip στην εσωτερική SD για εγκατάσταση κατ'επιλογή Προσθήκη του Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) ” Για το sms mod που ενσωματώθηκε, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να περνάμε το zip αρχείο όπως πριν; Αυτό κατάλαβα. Οπότε σούπερ νέο αυτό! Και δεύτερον για την προσθήκη του Dolby Atmos, εγώ που το έχω βάλει μέσω xposed, θα έχω θέμα; Βέβαια θα κάνω ένα back up της ρομ, μη τυχόν. Ευχαριστώ, σε λίγο κατεβαίνει και την φλ…

• Μόλις το τσέκαρα και εγώ, μπράβο πολύ ωραίο κόλπο!

• Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό. Καλή μας επιτυχία!

• Παράθεση από brougos: “Τι εννοει ο φιλος αξιζει 30-50 ευρω?Το RN2 χωρις την μπαταρια?Αυτο λεει? ” Eδώ είναι λίγο πιο χαλαρός, στο άλλο αδελφικό φόρουμ αναφέρει αυτό --> Xiaomi Redmi Note 2 : Σελίδα 523 :: myphone forum Γι αυτό και του απάντησα αναλόγως. Βέβαια ο φίλος ο Pechr, είπε ότι θα τον βοηθήσει. Ελπίζω να πάει στο ραντεβού του. Γιατί έχει κάνει άνω-κάτω 2 φόρουμ για την μπαταρία και αναρωτιέμαι γιατί τελικά. Παράθεση από pechr: “η Ζαφειρα ειναι γενους θηλυκου. Επισης της αρεσει να μιλαει …

• Παράθεση από pechr: “Γιωργο μενουμε στα 100 μετρα. Θα μου φερεις το κινητο να μετρησω τα ρευματα φορτισης και την χωρητικοτητα της μπαταριας. Για να σιγουρευτουμε οτι φταει οντως η μπαταρια. Θα το δουμε το σουκου Εχω ολα τα εργαλεια ” Kάντο φίλε μου γιατί και εδώ και ιδίως στο myphone μας έχει κουράσει ο Γιώργος! Αν τελικά δεν έρθει, το πουλάει λέει 30-50 ευρώ γιατί τόσο αξίζει. Και όλοι λέμε να το πουλήσει. Χαρά στην υπομονή σου και εύγε!

• Απλά το αναφέρω για να μην απελπίζετε κανείς. Εάν διαβάσεις προσεκτικά και δεις τις οδηγίες, όλα θα πάνε καλά. Και στα windows 10!

• Παιδιά, σε windows 10 το έκανα και όλα μια χαρά. Δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά να κάνω την διαδικασία. Ποιο πολύ μου πήρε για να κατεβάσω τη ρομ! Ευτυχώς, ακολούθησα τον οδηγό που είχατε αναφέρει σε προηγούμενα ποστ. Δηλαδή να απενεργοποιήσεις signature veryfication από εδώ > How to Disable Driver Signature Verification on 64-Bit Windows 8.1 or 10 (So That You Can Install Unsigned Drivers). Και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα μετά να βάλω τους drivers από το 1ο ποστ. Να επισημάνω ότι απενεργοπ…

• Ναι, διάβασα τα προηγούμενα ποστ και είμαι ενήμερη για τους drivers. Θα ασχοληθώ με αυτό αργότερα. Για stable λέτε να βάλω αυτή στο αρχικό ποστ ή τελευταία που βγήκε; Έχει άποψη κανείς για διαφορές;