Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 348.
-
Παράθεση από arist1976: “Ορίστε ο official fastboot για flashtool hennessy_images_V7.1.8.0.LHNCNCK_20160125.0000.13_5.0_cn_7c8d936cb7.tgz ” Eπειδή κολλητή μου, μου έδωσε το κινητό γιατί δεν την πάλευε με τόσα κινέζικα πάνω, είπα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Εννοείται ότι ακολουθώ τον οδηγό. Αντί για την stable την προηγούμενη μπορώ να φλασάρω αυτήν; Επίσης, με windows 10 είχε κανένας πρόβλημα; Θα δοκιμάσω το απόγευμα την διαδικασία, έχω πείρα σε φλασάρισμα απλά όταν δεν είναι δική σου η συσκευή, κ…
-
Καλημέρα και από μένα, Με λένε Ζαφείρα αν και έχω 2 ονόματα (Γεωργία – Ζαφείρα) προτιμώ το δεύτερο! Είμαι 36 ετών, μένω Βόλο και έχω σοβαρή σχέση, δουλεύω σε Τεχνική εταιρεία αν και οι σπουδές μου είναι γραφιστικής. Είμαι μέλος εδώ και 1 χρόνο στο φόρουμ. Το βρήκα τυχαία όταν έψαχνα για το παλιό μου κινητό samsung galaxy s2 και πήρα την πρώτη γεύση της miui 6 έτσι. Μετά από πολύ ψάξιμο για κάτι καλό και με προσιτή τιμή κατέληξα να πάρω το Xiaomi Redmi Note 2 Prime και είμαι τρομερά ευχαριστημένη…
-
Παράθεση από pechr: “Εδώ ειναι όλοι οι οδηγοί για την συσκευή σου. Υπάρχουν και οι οδηγοί που θα βρεις στην καρτέλα ''Διαφοροι οδηγοί'' που είναι μαζεμένοι όλοι Τις ROM ξερεις απο που θα τις κατεβασεις. Δεν δικαιολογείται μετά απο ένα μήνα παρουσίας σου εδώ να μην ξερεις να βρισκεις αυτό που θέλεις ” Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο φίλος μας σχολιάζει και εδώ και στο myphone και θέτει ακριβώς τα ίδια ερωτήματα. Καλά κάνει, θέλει να παίρνει από παντού γνώμες. Αλλά θα επισημάνω επίσης και εγώ ότι ενημέρω…
-
Παράθεση από Giannisagal: “Δεν διαφωνω ουτε με σενα ουτε με κανεναν γιατι και σε μενα εχει τυχει αυτο που λες απλα σε μενα ετυχε να μην μπορω να βαλω καποια προηγουμενη ρομ απλα κρασαρε σε προηγουμενες ρομ αφου εβαλα την 6.1.28 και γυρισα ξανα σε αυτην και παραθετω την εμπειρια μου σε εσας ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ και αυτη η εκδοχη τιποτε αλλο!!!! και οτι ειπα το ειπα με ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ....... επιθεσεις με χρωματα και ζαχαρη εγω δεν χρησιμοποιω. τελοσπαντων ολα καλα δεν εγινε και τιποτα κουβεντα να γινεται!!!! ” …
-
Παράθεση από Giannisagal: “και γιατι δεν καθεσαι εκει που εισαι???? τι σου φταιει το κινητακι σου????? η 5.12.17 ειναι πιο καλη μεχρι στιγμην απο την 6.1.29 αν θες περιμενε την νεα ρομ που θα ερθει....προσωπικη μου αποψη ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!! ” Είναι όντως πως θα κάτσει στον καθένα η ρομ ή πως χρησιμοποιεί το κινητό του κλπ. Έχω φλασάρει προσωπικά την κάθε ελληνική devs rom και αυτή που αναφέρεις την 5.12.17, επειδή μ αρέσει να χρησιμοποιώ τον καιρό της miui, κατά κάποιον τρόπο ξενέρωσα που είχε αυτό…
-
Είχα πριν την τύπου δερμάτινη σε μαύρο χρώμα και μου άρεσε πολύ. Έκανε το κινητό διαφορετικό. Αλλά τώρα που μου ήρθε η διαφανής λεπτή της nillkin και έβαλα πάλι το όμορφο γαλάζιο μου καπάκι, το ερωτεύτηκα ξανά. Γιατί είναι σχεδόν σαν να μην έχω θήκη, είναι πιο λεπτό απ ότι έχω δοκιμάσει και μπορώ και το κρατώ άνετα στα χέρια μου. Αναμένω επίσης και το tempered glass της nillkin για να βάλω και πίσω στην κάμερα για να νιώθω ότι τουλάχιστον δεν θα γρατζουνιστεί εύκολα. Μια και που η λεπτή της νιλλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Δεν υπάρχει 6.2.4 για την συσκευή μας.” Λάθος μου! Δεν κοίταξα καν το είχα σίγουρο! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την 16.1.29 και είμαι αρκετά ευχαριστημένη αν και είχα μια φορά κόλλημα και χρειάστηκε βγάλσιμο μπαταρίας. Θεωρώ ότι ήταν τυχαίο. Αλλά με redmi note 2 tool και την devs όλα καλά. Η 16.2.4 βλέπεται κάτι καλύτερο τουλάχιστον σε αυτονομία για RN2; Ή να μείνω εκεί που είμαι.
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Η λύση που σου πρότεινε ο @NasDriver είναι η ύστατη λύση για εμένα. Εγω οταν τα βρήκα σκούρα μια φορά με mipcsuite κλπ οργωσα όλο το ιντερνετ(δεν το είχα βρει εδω μέσα...) και η πιο καλή λύση που βρήκα ήταν αυτη. Όμως είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις κάποιες φορές ακόμα και ακολουθώντας τις οδηγίες μπορεί να μην δουλέψει σωστά. Προσπάθησε να το κάνεις πάλι μην τυχόν σου ξέφυγε κάτι. Πρέπει η εφαρμογή να εγκατασταθεί και στο κινητό και στον υπολογιστή. Ψάξε μήπως σου…
-
RE:
zaf_4 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από amwnra: “Παράθεση από zaf_4: “Λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί. Μια φίλη μου πήρε το redmi note 3 εδώ από Ελλάδα. Απ ότι είδα έχει πάνω μια κινέζικη stable. Θέλει να της βάλω ελληνική ή να έχει ελληνικά χωρίς τα κινέζικα. Εάν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος ο bootloader είναι κλειδωμένος. Ο τρόπος είναι μόνο μέσω μηνύματος για να τον ξεκλειδώσουμε ή γίνεται με φλασάρισμα κάποια ρομ; ” Ελληνικη ρομ δεν μπορεις να βαλεις αν δεν ξεκλειδώσεις τον bootloader, οποτε βαζεις την ευρωπαϊκή unoff…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μαλλον ψαχνεις λαθος. Το προβλημα ειναι απο τα windows. ” To έχω ψάξει τώρα μόνο στα XP και δεν έχω βγάλει άκρη. Αλλά με τα windows 10 που πρόκειται τώρα το απόγευμα να το δοκιμάσω (δεν βρήκα χρόνο!) χρησιμοποιούσα την εφαρμογή shortcut master για ενεργοποίηση mtp, κάτι που δεν μπορώ πλέον να κάνω. Παραθέτω ξανά και το βίντεο εάν τυχόν δεν το έχεις δει. -> 2016_02_01_13_18_01.mp4 - Google Drive
-
Λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί. Μια φίλη μου πήρε το redmi note 3 εδώ από Ελλάδα. Απ ότι είδα έχει πάνω μια κινέζικη stable. Θέλει να της βάλω ελληνική ή να έχει ελληνικά χωρίς τα κινέζικα. Εάν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος ο bootloader είναι κλειδωμένος. Ο τρόπος είναι μόνο μέσω μηνύματος για να τον ξεκλειδώσουμε ή γίνεται με φλασάρισμα κάποια ρομ;
-
Παράθεση από NasDriver: “δεν ξέρω εάν βοηθήσει αλλά βρήκα αυτό στο φόρουμ mtk drivers για windows xp , 7 , 8 , Με την εφαρμογή PDANet+ Μπορείς να δοκιμάσεις και την εφαρμογή USBDeview για να απεγκαταστήσεις τους drivers μήπως γίνετε conflict. ” Tελικά δεν τους έβλεπε. Και λέω κάτι έγινε στο κινητό. Του έκανα καθαρή εγκατάσταση, έσβησα data, system, dalvik, cache και βάζοντας ξανά την τελευταία devs, πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν βλέπει ο υπολογιστής το κινητό όπως επίσης προσπαθώντας να μπω στι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από zaf_4: “Καλησπέρα θα γράψω εδώ το πρόβλημα που έχω. Στην δουλειά έχω δυστυχώς ακόμα XP και θέλοντας να βάλω drivers ώστε να βλέπει το RN2 δεν ξέρω κάτι έκανα και τα τα έκανα σαλάτα. Εννοώντας στην διαχείριση συσκευών προσπαθούσα να βάλω ότι drivers υποτίθεται ότι έκαναν, τελικά μέσα από εκεί (διαχείριση συσκευών) διέγραψα τους drivers για να τους ξαναβάλω. Οπότε και το πρόβλημα ξεκίνησε από εκεί δηλαδή διαγράφοντας στο πι σι τους οδηγούς ενώ το είχα συνδεδεμ…
-
Καλησπέρα θα γράψω εδώ το πρόβλημα που έχω. Στην δουλειά έχω δυστυχώς ακόμα XP και θέλοντας να βάλω drivers ώστε να βλέπει το RN2 δεν ξέρω κάτι έκανα και τα τα έκανα σαλάτα. Εννοώντας στην διαχείριση συσκευών προσπαθούσα να βάλω ότι drivers υποτίθεται ότι έκαναν, τελικά μέσα από εκεί (διαχείριση συσκευών) διέγραψα τους drivers για να τους ξαναβάλω. Οπότε και το πρόβλημα ξεκίνησε από εκεί δηλαδή διαγράφοντας στο πι σι τους οδηγούς ενώ το είχα συνδεδεμένο με καλώδιο το κινητό. Τώρα μέσω shortcut m…
-
Βάζοντας την τελευταία devs, απλά επιβεβαίωσα ότι είχα τελικά bug με την 6.1.21. Όταν έμπαινα στον dolphin broswer δεν έβλεπα βίντεο ή εικόνες από ebay. Kαι από την εφαρμογή ebay δεν έβλεπα καθόλου φωτογραφίες των προϊόντων. Δεν μου έκανε ανανέωση στην εφαρμογή Track ckecker επίσης. H εγκατάσταση έγινε από προηγούμενη devs και wipe dalvik, wipe cache. Με την 6.1.29 το πρόβλημα πλέον δεν υφίσταται.
-
Παράθεση από stonec: “Ok ευχαριστώ, κάπου θα το πετύχω και εγώ ” Εγώ το πήρα από aliexpress πολύ καλό μαγαζί το συγκεκριμένο και αν έχεις paypal balance μπορείς να συνεννοηθείς να το αγοράσεις μέσω paypal. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έκαναν. Με tracking number εάν θες να βλέπεις και που είναι ή απλό στα 5 δολάρια. Μου ήρθε μέσα σε 18 μέρες. Τώρα είμαι ανάμεσα σε κόκκινο ή χρυσό που θέλω να το αγοράσω ξανά. Σούπερ καπάκι... aliexpress.com/store/product/X…/1823883_32472848001.html
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “ίσως να είμαι ο μοναδικός που απογοητεύτηκα με το τζαμάκι της nillkin !!...δαχτυλιές παντού χωρίς ιδιαίτερη χρήση ... παράγγειλα λοιπόν 2-3 ακόμα για να δω τις διαφορές τους .... το πρώτο που παρέλαβα είναι αυτό στη φώτο . κόστισε 4,3$ & είναι η μέρα με την νύχτα !...ελάχιστα σημάδια πλέον & φανταστική αίσθηση στο touch forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9692/” Link για το tempered glass ;
-
Εντάξει έτσι όπως πάω, δεν θα ξέρω τι να πρωτοβαλω από θήκη. Οπότε κάποια που να συμφέρει και να έχει ωραία αίσθηση. Βλέπω πολλές ωραίες και στο aliexpress. π. χ. Free Shipping Xiaomi Redmi Note 2 Case MOFI Flip Cover Case For Xiaomi Redmi Note 2 Leather Case Gift Screen Protector s.aliexpress.com/a6ZVJBZr Ή αυτή High Quality For hongmi redmi note2 case Xiaomi redmi note 2 case Flip Leather Cover Case with Screen Protectors Free Shipping s.aliexpress.com/jq6fQveU Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου…