Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 348.

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

zaf_4 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από zaf_4: “Περιμένω αυτή της nillkin που είχα βάλει στο λινκ την διάφανη. Μετά έχω την hard case πάλι της Nillkin σε κόκκινη που δεν νομίζω ότι θα έχω θέμα και το καπάκι με το δέρμα από πίσω. Οπότε προς το παρόν όλα καλά, φαντάζομαι.Και είμαι υπό σκέψη για θήκη με καπάκι, αλλά ακόμα δεν με έχει ξετρελάνει κάτι. ” Αν πας σε καπάκι μην πάρεις κάτι τέτοιο Anti-scratch PC Back Cover Case with Aluminum Metal Bumper Frame for Xiaomi Redmi Hongmi Note 2 Κόβει GPS, ραδ…

Μήνυμα

Παράθεση από kosmasdel: “Είναι πολύ καλό (εγώ το είχα πάρει με 5€ μόνο από Gearbest που το είχε προσφορά και με κάτι πόντους που είχα), καλύτερο από το δωράκι που δίνει το Vickmall αλλά δαχτυλιές αφήνει πάντως. Αν έχεις θήκη σιλικόνης να προσέχεις λίγο στις άκρες. Επειδή το γυαλί καλύπτει όλη την οθόνη μπορεί να το χτυπάει λίγο η θήκη και ξεκολλάει στις άκρες. ” Περιμένω αυτή της nillkin που είχα βάλει στο λινκ την διάφανη. Μετά έχω την hard case πάλι της Nillkin σε κόκκινη που δεν νομίζω ότι θα…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλύτερη αίσθηση αφής Λιγότερες δαχτυλιές Καλύτερη προστασία λόγο καλύτερης ποιότητας τζαμιού ” Τελικά την έκανα την αγορά μου και πήρα την nillkin 9h+ tempered glass --> Nillkin 9H 2 5D 0 33mm Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay Παράθεση από johnnyman: “Εγω αγορασα αυτο το καπακι μπαταριας!απλα καταπληκτικο!αλλο κινητο!!Ειχα αγορασει και την θηκη σιλικονης της nillkin!πολυ ωραια κ αυτη αλλα ηθελα κατι διαφορετικο! ” Kαι εγώ το έχω, είναι σούπερ…

Μήνυμα

Τελικά αξίζει ή όχι να πάρουμε τζαμάκι από nillkin; Εγώ έχω ένα από το vickmall που μου το είχαν κάνει δώρο. Αλλά πολλές δαχτυλιές και δεν ξέρω εάν η οθόνη είναι το ίδιο με αυτό ή χωρίς, καθώς το έβαλα κατευθείαν μόλις έπιασα το κινητό στα χέρια μου. Τι περισσότερο μου δίνει από ένα no name τζαμάκι που μπορώ να πάρω ξανά έναντι της nillkin; εάν βάλεις ξέχωρα τα τζαμάκια που δίνει για την κάμερα.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Γιατί; Ποια έχει θέμα με 4G; Η Τελευταία developer ROM πάντως είναι οκ με την μπαταρία για τα δικά μου γούστα. Πάω πάνω από 20 ώρες με πάνω του μετρίου χρήση δεδομένων και οθόνης. Χτες μου έβγαλε 20+ ώρες με 2-3 ώρες οθόνη και χρήση του gravity screen που κλείνει την οθόνη αμέσως μόλις το ακουμπίσω κάτω και το βάλω στην τσέπη. Την ανοίγει όταν κάνω το αντίθετο ” Προηγούμενη devs είχα θέμα με το mobile data αυτό εννοώ και δεν είχα καλό σήμα στην μια μου κάρτα. Νομίζω ότι…

• Παράθεση από Bodai: “Στην 5.12.17 είχε bug το συγκεκριμένο!! ” Άντε ωραία και πάνω που έκανα clean install... είχε βγει λύση; Δεν ξέρω μετά σε ποια ρομ να πάω που να είναι εντάξει με μπαταρία και να μην έχει θέμα με 4G.

• Καλημέρα, μετά από καθαρή εγκατάσταση και downgrade στην 5.12.17 devs έχω θέμα με τον καιρό. Δεν θυμάμαι εάν έχει αναφερθεί αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος; Στο widget δεν μου εμφανίζει θερμοκρασία, εάν μπω μέσα στην εφαρμογή, φαίνεται κανονικά η ενημέρωση. Και επειδή έχω βάλει το weather theme στην οθόνη κλειδώματος δεν φαίνεται ο καιρός. Έκανα στην εφαρμογή διαγραφή δεδομένων και ξανά απ την αρχή, άνοιξα το gps, δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.

• Και εγώ το έκανα από περιέργεια και μου άρεσε πολύ. Δεν μου εμφανίζει καμιά κάρτα από τις επαφές μου. Πρέπει να είναι και η άλλη συσκευή miui εάν κατάλαβα καλά;

• Οπότε αναμονή και καλό κουράγιο σε σας παιδιά! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• H τελευταία devs στο redmi note 2 prime τα έχει κάνει μπάχαλο. Το ξέρω ότι αναφέρθηκε ξανά, αλλά έχω θέμα με την δεύτερη σιμ δεν βρίσκει σχεδόν ποτέ δίκτυο. Και μου ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. Αναμένω στην νέα την Παρασκευή και έχω ξενερώσει λιγάκι με τις 2 τελευταίες που δεν είμαι ικανοποιημένη. Αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία για clean install και προηγούμενη έκδοση.

• καλή επιτυχία σε όλους μας. Μου έκατσε στραβά το όλο θέμα. Αλλά δεν πειράζει για μένα ήμασταν πρώτοι. Ελπίζω και του χρόνου πιο δυναμικά.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Παράθεση από zaf_4: “Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες. Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tap…

• Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες. Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από zaf_4: “Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες. Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας …

• Δοκιμάζοντας τις 2 τελευταίες ρομ η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Ιδίως η χθεσινή που την δοκίμασα. Με ενεργή οθόνη 1.30 ώρα έχω 82%. Νομίζω είναι λίγο. (σε σχέση την 15.12.3 που την είχα βρει καλή). Η φωτεινότητα σχεδόν πάντα την έχω στο μισό. Επίσης διαβάζω σχόλια ότι έχουν πολλοί 5 και 5.30 ώρες ενεργή οθόνη. Εμένα ποτέ δεν πήγε σχεδόν πάνω από 4 ώρες. Έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση από ρομ Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όπως και πέρυσι και φέτος θα υποστηρίξουμε εννοείται την κοινότητά μας!!!

• Όπως προείπαν και τα παιδιά και εγώ βρίσκω θέμα, ρουφάει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία. Επίσης σπαστικό αυτό με τον καιρό ενώ έβαλα και το fix. Ήμουν μια χαρά με την 15.12.6. Αλλά θα αναμένω καλύτερα για Παρασκευή την νέα έκδοση της.

• Για μετά τις γιορτές το βλέπουμε; Δηλαδή θα μείνουμε τώρα με την 15.12.13 devs;

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geo_k: “Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής; ” Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη βιώσιμη υλοποίηση του D2TW ” Βρήκα μία εφαρμογή που δουλεύει σωστά για το κλείσιμο της οθόνης με το home button της συσκευής. Με απλό άγγιγμά του πηγαίνει στη home screen με παρατεταμένο θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, σαν να πατάς το powet button της συσκευής.Η εφαρμογή λέγεται all…

• Και εμένα μου το κάνει ορισμένες φορές όταν με καλούν να μην εμφανίζεται η φωτογραφία της επαφής. Όχι όμως πάντα. Επίσης στην νέα ρομ δεν βλέπω πουθενά το zip για τα μηνύματα (160 χαρακτήρες). Είναι ακόμα στο 15.12.3 . Γνωρίζουμε κάτι; Εκτός εάν δεν το είδα σωστά μέσω tapatalk γιατί μου έχει τύχει να μην μου ανανεώνει σελίδες.