Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 348.

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από thomas01: “Ευχαριστώ Caeser και dnomikos αλλα παρα τις συμβουλες σας δεν ενεργοποιηθηκε. Δοκιμασα αλλη θυρα μηπως και το αναγνωρισει αλλα δεν.. Το pcsuite το αναγνωρισε (δεν ειδε την ext sd). Ας ρωτησω κατι αλλο μηπως και δωσει λυση. Αν περασω stable rom RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip (MIUI V7) μπορω να το κανω με χρηση της αναβαθμισης της συσκευης και ευρεση της rom απο το φακελο που θα τη σωσω ή πρεπει να κανω …

• Kάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή --> play.google.com/store/apps/det…guyen.shortcutmaster.lite - πατάς το search γράφεις usbsettings, - επιλέγεις το --> com.android.settings.UsbSettings, - το κάνεις favourite --> - πατώντας στην εφαρμογή, μπαίνεις στο shortcut που έφτιαξες, - ενεργοποιείς την συσκευή πολυμέσων και βλέπει μια χαρά και την εσωτερική μνήμη και την εξωτερική κάρτα.

• Συνδεσιμότητα με pc

zaf_4 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και εγώ έλυσα το θέμα μου, που δεν έβλεπε το κινητό σε λαπτοπ με windows 10. Απλά κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή --> play.google.com/store/apps/det…guyen.shortcutmaster.lite πατάς το search γράφεις usbsettings, επιλέγεις το --> com.android.settings.UsbSettings, το κάνεις favourite --> πατώντας στην εφαρμογή, μπαίνεις στο shortcut που έφτιαξες, ενεργοποιείς την συσκευή πολυμέσων και βλέπει μια χαρά και την εσωτερική μνήμη και την εξωτερική κάρτα. Εύκολο και προσιτό γιατ…

• Παρατήρησα ξαφνικα ότι δεν μου βλέπει καθόλου την sd κάρτα. Θα κάνω κάτι που βαριόμουν εξ αρχής, να κάνω φορματ!

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από thomas01: “Ευχαριστώ Caeser και dnomikos αλλα παρα τις συμβουλες σας δεν ενεργοποιηθηκε. Δοκιμασα αλλη θυρα μηπως και το αναγνωρισει αλλα δεν.. Το pcsuite το αναγνωρισε (δεν ειδε την ext sd). Ας ρωτησω κατι αλλο μηπως και δωσει λυση. Αν περασω stable rom RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip (MIUI V7) μπορω να το κανω με χρηση της αναβαθμισης της συσκευης και ευρεση της rom απο το φακελο που θα τη σωσω ή πρεπει να κανω …

• Συνδεσιμότητα με pc

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι μόνο στον παραπάνω φίλο dmarccos .Αλλά απ τα πρώτα πράγματα που κάνεις είναι το usb debugging on. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dmarccos: “Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σε win10. Αν όμως κανω boot σε recovery (twrp) εμφανίζεται κανονικά στα windows και μπορώ να μεταφέρω αρχεία” Λες για το mount to usb μέσω twrp recovery το δοκίμασα, τίποτα! Θα τσεκάρω αύριο σε άλλο Υπολογιστή να δω τι γίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συνδεσιμότητα με pc

Μήνυμα

Θα το τσεκάρω ξανά να δω τι παίζει, ευχαριστώ.

• Συνδεσιμότητα με pc

Μήνυμα

To είχα βάλει, βλέπει την συσκευή μέσω του mipcsuite αλλά όταν θέλω να δω την internal μνήμη για να μεταφέρω έτσι την ρομ που θέλω να βάλω δεν γίνεται. Βλέπει εσωτερική μνήμη αλλά στο import δεν μου περνά τίποτα. Δεν ξέρω τι λάθος κάνω;!

• Συνδεσιμότητα με pc

Μήνυμα

Εγώ έχω windows 10 έχω βάλεις τους drivers, παραπάνω εντοπισμός σφαλμάτων usb το έχω κάνει. βλέπει την συσκευή, δεν μπορώ να έχω πρόσβαση. Τι μπορώ να κάνω;

• Xiaomi Redmi Note 3

zaf_4 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

OK εάν ισχύει ότι δεν έχει κάρτα sd και αποσπώμενη μπαταρία δεν με πείθει ακόμη τότε η συσκευή για να σκεφτόμουν ότι βιάστηκα να το αγοράσω το note 2 μου! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3

zaf_4 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Μας την έκανε τη ζημιά η σιαόμι με το note 3. Δεν έχω το note 2 ούτε μήνα! Μεγάλη ζημιά, το 32αρι με 3gb ram μπαταρία 4000mah και διπλό λεντ φλας, μεταλλικό σασί, αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και όλα αυτά μέσα σε 3 μήνες; Μειονέκτημα για μένα το unibody. Και τώρα τι;

• Eγώ τελικά άργησα να το διαβάσω όλο αυτό το θέμα που έγινε απ το πουθενά. Δε έχω κάτι με κανένα φύλο και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα στερεότυπα. Χαίρομαι που είμαι μέλος στην miui.gr γιατί τελικά εδώ μέσα όλοι μια αγάπη έχουμε! υ.γ. Οφείλω όμως να πω ότι αν και πλάκα, ήταν πολύ κρύα!

• Ούτε και εμένα δουλεύει, το είχα δοκιμάσει άλλη μέρα για να δω τι οθόνη έχω από περιέργεια. Και δεν κάνει τίποτα, δεν ξέρω εάν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω.

• Παράθεση από madmax: “Παράθεση από zaf_4: “Πήγα να σβήσω το διπλό ποστ από πάνω και διαγράφηκαν και τα δικά μου. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ θερμά caesar για μια ακόμη φορά με λύτρωσες, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Έκανα καθαρισμό δεδομένων στα αρχεία και στην κάμερα και όλα καλά. Με την δοκιμή όμως να διαγράψω τον φάκελο screenshots δεν διαγραφόταν ο φάκελος. Τέλος καλά, όλα καλά. ” Επειδη στην stable δεν σε αφηνει να διαγραψεις τον φακελο Screenshots, μπηκα στη TWRP-recovery και τον διεγραψα απ…

• Παράθεση από caeser: “Μήπως να έκανες ένα καθαρισμό δεδομένων στη κάμερα και στα "αρχεια" Ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->κάμερα-->κάμερα (πατάς το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων¨) το ίδιο και στα "Αρχεία": Ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->κάμερα-->Αρχεία (πατάς το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων¨) Και ξαναπροσάσπάθησε πάλι... Μη φοβηθείς, δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα... Υ.Γ. Μια άλλη "μόντα" που είχα κάνει κάποτε, που αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα (αλλά σε αλλο τηλέφωνο και άλλη Miui, πιό παλιά) ήταν ότι πήγα με…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από zaf_4: “Tελικά μόνο εγώ έχω θέμα με το screenshot? Απλά δεν το είχα πριν και τώρα δεν μπορώ να βγάλω. Δεν είναι το θέμα τόσο της χρησιμότητας αλλά γιατί δεν μου λειτουργεί. Είχα περασμένη την 5.11.5 και τώρα την 5.11.12 και το πρόβλημα παραμένει. ” Δεν έχω καταλάβει... εσύ έχεις πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο ή απλά δεν βγάζει screenshot(με volume down + αριστερό swift key)? ” Δεν έχω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο, δεν μπορώ να βγάλω screenshot αυτό λέω …

• Tελικά μόνο εγώ έχω θέμα με το screenshot? Απλά δεν το είχα πριν και τώρα δεν μπορώ να βγάλω. Δεν είναι το θέμα τόσο της χρησιμότητας αλλά γιατί δεν μου λειτουργεί. Είχα περασμένη την 5.11.5 και τώρα την 5.11.12 και το πρόβλημα παραμένει.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “@ Zaf_4 ............. Η 5.11.5 είχε κάποια θεματάκια . Γιατί δεν βάζεις την 5.11.12 να δεις τι θα γίνει . Στο δικό μου δεν βλέπω να υπάρχει θέμα με αυτά που αναφέρεις .” Εβαλα την 5.11.12, wipe cache,dalvik. Εβγαλα την sd πάλι...τα ιδια. Δεν καταλαβαινω γιατι το κανει. Ο αποθηκευτικος χωρος ενδεχεται να βρισκεται σε χρηση. Οποτε δεν μπορω να βγαλω screenshot. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Παράθεση από zaf_4: “Εννοείται ότι είναι πολύ καλός ο χρόνος.... δεν το συζητώ καν! Εγώ το φθάνω με την 5.11.15 στις 4 ώρες και κάτι λεπτά. Με αρκετό browsing, facebook, 4g, wifi, κλήσεις, μηνύματα, messenger. ” 5.11.15 μας μπερδεύεις .................. Φυσικά εννοείς 5.11.5 που έχεις γράψει σε άλλο post σου . :lol:” Ναι μωρε καταλαθος εγινε...5.11.5 αλλα εδω και λιγη ωρα με 5.11.12... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk