Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 348.

• Redmi Note 2 Screen on time

zaf_4 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Βρες μου εσύ ένα κινητό που να βγάζει 6ωρο και να είναι smartphone! Mην τρελαθούμε κιόλας! Είμαι με 31 ώρες χωρίς φόρτιση και έχω 23% ακόμη μπαταρία.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από zaf_4: “Τσεκαρα επισης οτι της φωτογραφιες τις αποθηκευει οντως στην εσωτερικη μνημη, μη τυχον ηταν θεμα απο εξωτερικη. ” Την εξωτερική SD την βλέπεις με file manager? ” Tην βλέπω με file manager που κατέβασα αλλά τώρα παρατήρησα όταν π.χ. θέλω να διαγράψω κάτι βγάζει σφάλμα να κάνα αναφορά στην miui. Πρέπει να την κάνω format για να μου λειτουργήσει;

• Ειμαι με την 5.11.5 και ετυχε χθες να θελω να τραβηξω screenshot μου βγαζει ομως οτι ενδεχεται ο αποθηκευτικος χωρος να βρισκεται σε χρηση και δεν το αποθηκευει. Ειναι θεμα bug της ρομ; Τσεκαρα επισης οτι τις φωτογραφιες τις αποθηκευει οντως στην εσωτερικη μνημη, μη τυχον ηταν θεμα απο εξωτερικη. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Aν δεν κάνω λάθος στην ελληνική ρομ δεν παίζει καθόλου το xposed αλλά μόνο σε άλλη ρομ, κοίτα στο xda νομίζω του deer έχει αυτή την επιλογή. -> [ROM][Stock][hermes] Deer Project | Redmi Note 2 | XDA Forums

• Redmi Note 2 Screen on time

Μήνυμα

Εννοείται ότι είναι πολύ καλός ο χρόνος.... δεν το συζητώ καν! Εγώ το φθάνω με την 5.11.15 στις 4 ώρες και κάτι λεπτά. Με αρκετό browsing, facebook, 4g, wifi, κλήσεις, μηνύματα, messenger.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από zaf_4: “Ερώτηση. Έχω την 5.11.5 εδώ και 3,4 μέρες. Μια χαρά όλα. Ξαφνικά δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα από το facebook. Εννοώ να φαίνονται στην οθόνη όποιος μου στέλνει. Ενώ πριν λίγη ώρα δεν είχα θέμα. Έκανα επανεκκίνηση και τσέκαρα ξανά στην αυτόματη έναρξη και είναι ανοιχτό. Έτσι ξαφνικά; τι άλλο να κοιτάξω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κλείσε το tapatalk και διάβασε με τον browser σου την προτελευταία ερώτηση συο πρώτο θέμ…

• Ερώτηση. Έχω την 5.11.5 εδώ και 3,4 μέρες. Μια χαρά όλα. Ξαφνικά δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα από το facebook. Εννοώ να φαίνονται στην οθόνη όποιος μου στέλνει. Ενώ πριν λίγη ώρα δεν είχα θέμα. Έκανα επανεκκίνηση και τσέκαρα ξανά στην αυτόματη έναρξη και είναι ανοιχτό. Έτσι ξαφνικά; τι άλλο να κοιτάξω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από zaf_4: “Έχω της ξαδέλφης μου δίπλα-δίπλα το lg g3 και τολμώ να πω ότι μ' αρέσει το δικό μου περισσότερο, μάλλον το ερωτεύτηκα! ” Και μη ξεχνάς ότι το LG G3 κοστίζει περισσότερο από τα διπλάσια χρήματα που κοστίζει η δική σου συσκευή! Και είναι και χωρίς Miui... φυσικά! ” Ναι, εγώ της το είχα παραγγείλει. Ήθελε να ξεφύγει από το iphone 5 (thank God!) και ήθελε μόνο από Ελλάδα, οπότε και η αγορά πριν ένα 6μηνο το lg g 3 32gb στα 350€ πολύ καλή τιμή. ΜΟυ άρεσε τρε…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ με 5.11.5 το fm radio γιατί δουλευει; Μήπως ειναι χαλασμένο το Note 2 μου; ” Το ίδιο και εμένα, με την 5.11.5 όλα πάνε ρολόι, δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα! Παράθεση από yansta: “Τι να σου πω? Μπορει! Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειμαι windows 10. Οσο για το καλωδιο οντως δεν ειναι το αυθεντικο. Θα το ξαναδοκιμασω μιας και θα ηθελα πολυ να το "ξυρισω" πριν βαλω gtv ” Εγώ με windows 10 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιήσα το καλώδιο που ήρθε με το κουτί μο…

• Παιδιά, θέλω να πω ότι μετά από 3 μέρες με την 15.11.5 rom δεν είχα κανένα πρόβλημα και ίσα-ίσα έχω 4 ώρες οθόνη και πάντα 900-1gb μνήμη. Το αναφέρω γιατί ξέρω ότι ήταν προβληματική σε αρκετούς, εμένα μου έτυχε σούπερ μετά από καθαρή εγκατάσταση. Το μόνο που θα λάτρευα σ' αυτό το κινητό είναι το double tap που δεν υπάρχει, κατα τ άλλα είμαι καταενθουσιασμένη εδώ και 10 μέρες που το έχω στα χέρια μου.

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Μήνυμα

Παράθεση από Sogokou: “Ελα φιλε μου!!Μονο στο στρογγυλο της καμερας...για να μην το γρατζουνισεις....!!Σε ολη την πλατη πιστευω δεν θα εφαρμοζει...γιατι στις γωνιες εμας το κινητο εχει καμπυλες...οποτε δεν θα εφαρμοζε..σωστα...αμα υπηρχε τζαμακι για πισω την πλατη!!Με 8 ευρω...παιρνεις...καινουργιο καπακι πισω αυθεντικο σε περιπτωση που το γρατζουνισεις!!! smile.png smile.png ” Μια χαρά, γιατί το tempered glass που του έχω απ' το vickmall εκτός ότι αφήνει πολλές δαχτυλιές, δεν έχει και για πίσω.…

• Την έκανα την πατάτα... σαν newbie! Όχι, δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό! Το κατέβασα για την 29/10 και το έβαλα ξανά στις άλλες 2 και έγινε ο κακός χαμός.

• 1)Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση και έχω βάλει την τελευταία 5.11. Δεν έχω κάποια πρόβλημα με wifi ή ράδιο που ακούστηκε. Αλλά η ram είναι πολυ χαμηλά χωρίς καμία εφαρμογή ενεργή είναι 700-850mb το πολύ. Είναι θέμα προφανώς της ρομ; AΚΥΡΟ, μετά από επανεκκίνηση συνήλθε μου βγάζει 1 με 1,1gb ελεύθερο. 2)Επίσης όταν προσπάθησα να βάλω το αρχείο για τους 160 χαρακτήρες. Έμπαινα στο recovery και το περνούσα. Σε τρεις ρομ 29/10 και 1/11, 5/11 μου δημιουργεί πρόβλημα. Μου βγάζει αστάματητα το μήνυμα ότι…

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Μήνυμα

Παράθεση από SOGOKOU: “Καλησπερα στα παιδια!!Για τις αποριες σας με Θηκες και tempered glass....μπορω να βοηθησω!! Tempered glass: Nillkin Κορυφαιο απο ολα τα αλλα που κυκλοφορουνε...απιστευτη εφαρμογη...και εχεις και τζαμακι...για πισω τον φακο της καμερας..που δεν σου παρεχουν τα αλλα τζαμακια...!! Θηκες:Εγω εχω παρει της Nillkin αυτην εδω:Nillkin Ultra Thin Crystal TPU Cover Case For XIAOMI Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 Φοβερη!!Με παρα πολυ καλη εφαρμογη και εχει και να προστατευει τις τρυπες των…

• Τα προβλήματά μου είναι ότι η μπαταρία με ανοιχτή οθόνη κρατούσε 2,5 ώρες το πολύ. Χωρίς παιχνίδια, μόνο wifi, ελάχιστα 4g, μηνύματα, facebook,browsing και λίγες κλήσεις. Και ότι δεν συνδέεται το facebook στο mi account λέει π.χ. σφάλμα διακομιστή. Το πρώτο με την μπαταρία, θεώρησα ότι φταίει επειδή έκανα downgrade σε developer (από 1/11 σε 29/10). Χθες το βράδυ πέρασα την 5/11. Καμία όμως developer δεν μου συνδέεται με το facebook. Δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Και έτσι θεώρησα ότι μήπως οι εργ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από zaf_4: “Εγώ δεν το έχω κάνει και έχω βάλει από titanium τις εφαρμογές μου. Παρατήρησα χθες ότι με 2.30 ώρες ανοιχτή οθόνη τελείωσε η μπαταρία του και το θεώρησα λίγο. Βέβαια μετά από συζήτηση σε άλλο φόρουμ, κατάλαβα ότι ήταν λάθος γιατί είχα κάνει downgrade της ρομ από την 1/11 σε 29/10. Έτσι αποφάσισα το βράδυ να ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση και έβαλα την 5/11 χωρίς όμως εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θεωρείται ότι πρέπει να το κάνω; Γιατί μόνο μια φορά σήμερα μου β…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από zaf_4: “Εγώ δεν το έχω κάνει και έχω βάλει από titanium τις εφαρμογές μου. Παρατήρησα χθες ότι με 2.30 ώρες ανοιχτή οθόνη τελείωσε η μπαταρία του και το θεώρησα λίγο. Βέβαια μετά από συζήτηση σε άλλο φόρουμ, κατάλαβα ότι ήταν λάθος γιατί είχα κάνει downgrade της ρομ από την 1/11 σε 29/10. Έτσι αποφάσισα το βράδυ να ξανακάνω καθαρή εγκατάσταση και έβαλα την 5/11 χωρίς όμως εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θεωρείται ότι πρέπει να το κάνω; Γιατί μόνο μια φορά σήμερα μου…

• Kαλημέρα σας, είμαι νέα κάτοχος του κινητού εδώ και 6 μέρες. Έχω κάνει τον παραπάνω οδηγό με επιτυχία, μια και που είχα εμπειρία σε φλασάρισμα το βρήκα πανεύκολο. Η ερώτηση μου είναι όμως η εξής. Εφόσον περνάμε την κινέζικη stable και μετά μεσω recovery έβαλα την ελληνική developers, σημαίνει ότι αφού περαστεί θα πρέπει πρώτα να του κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις; Έτσι διάβασα εδώ μέσα. ---> ...... Παράθεση από dnomikos: “και μου βγαζει μηνυμα "unfortunately, the process android.process.acore has …

• Μπράβο για τον κόπο σου, έγιναν όλα όπως αναφέρεις. Το κινητό απλά τα σπάει!

• Με την 29/30.10 developers που έχω απ το πρωί στις 8 μέχρι τώρα 15.40 δηλαδή 8 ώρες με οθόνη ενεργοποιημένη 2 ώρες και 5 λεπτά έχω μπαταρία 34% είναι νορμάλ αυτό; Σίγουρα ασχολήθηκα αρκετά αλλά δεν είναι καν 3 ώρες η οθόνη ενεργή. Screenshot_2015_11_09_15_40_06_com_miui_security.jpg υ.γ. Συγνώμη παιδιά αλλά επειδή το έχω γράψει 2 φορές, γίνομαι επίμονη αλλά κανείς δεν έχει τις επαφές του facebook συνδεδεμένες ώστε να φαίνονται οι φωτο των φίλων τους; Έτσι το είχα δηλαδή στο προηγούμενο android κ…