Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-348 από 348.

• Εγώ έχω αυτή που μου έδωσε το vickmal, θεωρείται εάν έχετε και τις 2 ότι μια nillkin θα έκανε διαφορά; Ευχαριστώ

• Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από gkoutrou68: “ ” Για τις επαφές πάνε στις ρυθμίσεις επαφων, πατώντας το αριστερό πλήκτρο του τηλεφώνου συνεχόμενα όσο είσαι στις επαφές.Πατάς μετά Οργάνωση επαφών - - > Ανακατασκευή στοιχείων δείκτη και μάλλον θα φτιάξει η ταξινόμηση.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6994/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6995/ Πως μπαίνω στο συγκεκριμένο μενού διότι δεν το κατάλαβα απο τις οδηγίες σου? Ποιο είναι αυτό το αριστερό π…

• Παράθεση από zaf_4: “Επειδή παιδεύομαι, έχω βάλει στις ρυθμίσεις -->λογαριασμοί -> Όλα ->facebook δείχνει ότι συγχρονίζει τις επαφές αλλά όταν πάω στις επαφές μου για να επιλέξω ποιες θα εμφανίζονται, βλέπω ότι δεν έχει συγχρονίσει καμία επαφή στο facebook. Το θέμα μου είναι καθαρά να συνδέονται οι επαφές του κινητού μου με τις φωτογραφίες τους στο facebook και δεν βρίσκω τον τρόπο ακόμη. Μήπως κάνω κάτι ή παραλείπω και δεν γίνεται; Κάποια ιδέα για να ξεμπλοκάρω; ” Δεν έχει συγχρονίσει κανείς σα…

• Επειδή παιδεύομαι, έχω βάλει στις ρυθμίσεις -->λογαριασμοί -> Όλα ->facebook δείχνει ότι συγχρονίζει τις επαφές αλλά όταν πάω στις επαφές μου για να επιλέξω ποιες θα εμφανίζονται, βλέπω ότι δεν έχει συγχρονίσει καμία επαφή στο facebook. Το θέμα μου είναι καθαρά να συνδέονται οι επαφές του κινητού μου με τις φωτογραφίες τους στο facebook και δεν βρίσκω τον τρόπο ακόμη. Μήπως κάνω κάτι ή παραλείπω και δεν γίνεται; Κάποια ιδέα για να ξεμπλοκάρω;

• Σήμερα το απόγευμα θα κάνω την αγορά του Prime. Μετά από πολύ διάβασμα και την ενημέρωση από εδώ μέσα, θα το πάρω! Είμαι ήδη στην τσίτα για να του βάλω την ελληνική, αλλά θέλει μέρες ακόμη. Απλά ελπίζω να μην θεωρηθεί off topic, το μόνο μου άγχος ήταν εάν είναι πολύ μεγάλο για τα μέτρα μου και αρκετά λεπτό. Κατέληξα να εκτυπωσω το μέγεθος για να καταλάβω περίπου! Ίδωμεν.

• Θα ήταν ωραίο να απαντηθούν κάποιες απορίες που εύλογα θα έχουμε με αυτά τα ευχάριστα νέα! 1ον όντως θα μπορούμε να αγοράζουμε με αντικαταβολή χωρίς πιστωτική; 2ον οι τιμές θα είναι το ίδιο όπως και στο site? Γιατι αυτό θα είναι μεγάλο ατού. Απ' ότι είδα, ότι συμβεί στη συσκευή DOA ή εγγύηση δεν αλλάζει κάτι (επιστροφή στην Κίνα), απλά η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα αγχώνεσαι για τυχόν τελωνείο, άμεσα ότι θα έχεις το κινητό στα χέρια σου, προφανώς χρέωση της ACS και το έχεις στα χεράκια σου.

• Μόλις ψήφισα...καλά είμαστε. Προς το παρόν 6η!!

• thanks παιδιά! Χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας!