Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 124.
-
[Συμμετοχές κρυμμένου θησαυρού] Φρούτα και Λαχανικά
Vangelis Chatzigeorgiou - - Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού !
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@xtolicc όχι δεν παίρνεις μήνυμα. Αφού πατήσεις να κάνει backup μετά μπορείς να κάνεις restore όποτε θέλεις.
-
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από xtolicc: “Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος μετά το φορματ και το πέρασμα της ρομ να επαναφέρουμε τα δεδομένα του Viber? ” θα πας στις ρυθμίσεις του Viber και μετά στο Viber backup. Από εκεί θα μπορέσεις να αποθηκεύσεις τα μηνύματα κειμένου σου σε ένα λογαριασμό στο Google drive. Έτσι όταν κάνεις φορμάτ μετά από εκεί θα μπορείς να επαναφέρεις τις συνομιλίες σου. Όχι όμως φωτογραφίες και άλλα αρχεία.
-
@MIUI_ART αυτήν την εβδομάδα για gemini θα βγουν rom βασισμενες σε nougat ή από εδω και πέρα θα συνεχίσουμε σε Oreo μόνο?
-
Θυμαμαι ότι στο update από marshmellow σε nougat δεν χρειάστηκε να κάνω format data. Τότε βέβαια ήμουν σε official rom. Θα υπάρξει στο μέλλον η δυνατότητα update χωρίς format data? Το ρωτάω κυριως γιατί μου είναι πολύ σπαστικό να χάνω τα παλιά mail που μου είναι απαραίτητα κάθε φορά.
-
-
Και εγώ σε mi5 νομίζω ότι η μπαταρία είναι η καλύτερη από τις τελευταίες rom. Επίσης είναι πολύ σταθερή και χωρίς προβλήματα.
-
Μεχρι στιγμής όλα καλά σε mi5.
-
Και εγώ γύρισα σε 8.3.15, είχε μεγαλύτερη κατανάλωση η τελευταία arwma.
-
Παράθεση από varitimos84: “το μονο που εχω να ρωτησω ειναι.. πως εχει 3 εφαρμογες συστηματος που ανοικουν στο facebooκ.. facebook app installer facebook app manager facebook services μπορουμε να τις απεγκαταστησουμε? γτ προυπαρχουν? κατα τα αλλα συγαχαρητηρια στην προσπαθεια ολων ! ” Επιβεβαιωνω και εγώ το γεγονός στην προηγούμενη και αυτήν την έκδοση της arwma για mi5. Πώς θα σταματήσει αυτό; Τρώει μπαταριουλα!
-
-
Βρηκα ένα αρκετα σοβαρό πρόβλημα σε mi5. Χτες μου τελείωσε η μπαταρία προς το βράδυ κ το κινητό έκλεισε. Όταν ξανάνοιξε, παρατήρησα ότι το ποσοστό της μπαταρίας ήταν μόνο γραφικό και όχι με αριθμό όπως το είχα βάλει. Αλλά αργότερα όταν με κάλεσαν κ δεν άκουσα το τηλέφωνο,διαπίστωσα ότι όλοι οι ήχοι του τηλεφώνου είχαν γυρίσει στο none! Δηλαδη, είχαν σβηστεί οι ρυθμίσεις που είχα βάλει ως προς τον ήχο. Έψαξα κ για αλλά προβλήματα,όπως πχ αν είχε χαθεί η ρύθμιση του θέματος που είχα βάλει που είνα…
-
Περαστηκε πάνω από την 8.3.8 αρωμα σε mi5. Πλέον μπορεί να αλλάξει region, και έτσι εμφανίστηκε το εικονίδιο των θεμάτων και έγινε προσαρμογή στον συνδυασμό θεμάτων που επιθυμούσα. Μετά την αλλαγή της περιοχής σε Ελλάδα οι ρυθμίσεις παρέμειναν. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.
-
Τελικα βγήκε fix για το region στις καινούριες rom?
-
-
Σε mi5 περάστηκε από χτες. Μεχρι στιγμής ρέει πολύ καλά η rom.Οπως ειπαν και παραπανω λειπει η αλλαγή του grid, τα κατεβασμένα θέματα ΔΕΝ παίζουν ολα ,δεν μπορείς να παραμετροποιήσεις το θέμα,(π.χ εικονίδια από άλλο θεμα) και δεν αλλάζει η περιοχή.Λείπει το miremote αλλα το κατέβασα από playstore και δέχτηκε το backup μου. Φτιάχτηκε επιτέλους το θέμα με τους ήχους. Από μπαταρία βλέπουμε....
-
@spiderman3 είναι ενεργοποιημένα αυτά αλλά κ πάλι δεν ξυπνάει η οθόνη. Και από το γενικό μενού και από το μενού ειδοποιήσεων για την εφαρμογή που θέλω(WhatsApp, Viber)... Ίσως λυθούν στην επόμενη rom....
-
Μετά από μερικές μέρες χρήσης σε mi5. 1. Σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις να "ξυπνάνε" την οθόνη. 2. Αδυναμία να ορισεις ήχο ειδοποίησης κ ημερολογίου 3. Καλή διαχείριση μπαταρίας