Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 124.
-
Σε mi5 πέρασε χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής
-
Προς το παρόν όλα καλά σε mi5 . Διορθώθηκε το πρόβλημα στην κάμερα. Για την μπαταρία θα δούμε...
-
Άντε κ με την πρωτιά μας εύχομαι! Ψηφισα ως vagelissss
-
Σε mi5 η κάμερα κρασαρει στο 10% των περιπτώσεων ,και σε hdr και σε non hdr mode και στην stock εφαρμογή και στην gcam. Βγάζει μήνυμα camera error can't connect to camera.
-
Η μπροστινή κάμερα είναι ανάποδα και μετά το flash του camera fix για προηγούμενη έκδοση σε mi5.... Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;
-
Η μπροστινή κάμερα είναι ανάποδη παλι σε mi5. Να περάσω το camera fix απο παλιότερη miui9 rom?
-
Σε mi5 στην πρώτη εγκατάσταση που έκανα(μόνο wipe cache,dalvik cache πάνω από την 9.2.1.0) παρατήρησα ότι οι ειδοποιήσεις σε WhatsApp κ Viber αργουσαν να έρθουν. Έκανα εγκατασταση μετά από factory reset και παραμένει το πρόβλημα. Επίσης η gcam ενώ λειτουργούσε πριν με προβλήματα τώρα δεν λειτουργεί καθόλου.----------------
-
Εγκατεστησα τελικά κ εγώ σε mi5. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι η Google cam κάνει σπασίματα στην λειτουργία της στην αρχή όταν ανοίγει.
-
Την τελευταια την 9.2.1.0.
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Σε mi5 xtrv στο region μου βγάζει μόνο China. Καμία άλλη χώρα. Πώς θα βάλω region Greece?
-
Πρώτη φόρτιση σήμερα με την καινούρια stable ROM σε mi5 . Όλα καλά μέχρι στιγμής, λίγο πιο αργή μου φαίνεται από την αμέσως προηγούμενη. Από μπαταρία θα επανέλθω μετά από 2-3 φορτίσεις.
-
Τελικά την εγκατεστησα και εγώ. Έχει την ίδια κατανάλωση σε μπαταρία με τις υπόλοιπες miui 9, δηλαδή μεγαλύτερη από miui 8, δυστυχώς. Δλδ και πάλι 3 ώρες sot με 10-12 ώρες standby. @treybal αυτό εξαρτάται από την χρήση. Εάν είναι σε standby πολλές ώρες, χωρίς πολύ screen on time , θα μπορούσε να δικαιολογηθεί.
-
[Συμμετοχές κρυμμένου θησαυρού] Φρούτα και Λαχανικά
Vangelis Chatzigeorgiou - - Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού !
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από geotsil: “Σε mi5 όλα τέλεια, εκτός με το wi-fi που ανοίγει μόνο του. Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα; ” Σε mi5 το τσεκαρα κ δεν μου συμβαίνει.
-
Μεχρι στιγμής όλα καλά σε mi5. Ελαφρώς καλύτερη μπαταρία ( σε 12h standby εδωσε 3h15min sot με 4g,wifi,gps ανοικτό, και χρήση: 15 min ομιλία,WhatsApp,Facebook, viber, browsing, 15 min περίπου πλοηγηση). Η selfie κάμερα έφτιαξε με το fix. Η Google cam crashαρει αν επιλέξω p video,photo sphere, ή blur κ έχω δοκιμάσει να κάνω clear data χωρίς να αλλάζει κάτι. Στο WhatsApp βγάζει στην ειδοποίηση διπλό εικονίδιο στη γραμμή ειδοποίησης. Γενικά η rom είναι γρήγορη όπως κ οι προηγούμενες miui 9. Ευχαρισ…
-
[Συμμετοχές κρυμμένου θησαυρού] Φρούτα και Λαχανικά
Vangelis Chatzigeorgiou - - Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού !
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Επιβεβαιωνω κ εγώ σε mi5 στην μπροστινή κάμερα δείχνει το πάνω κατω!