Tι έκδοση rom φορούσε το 3s. ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Νοε 22nd 2016, 9:38pm =============== Εχουμε καμία ένδειξη για το που κυμαίνεται από απόδοση η μπαταρία του Redmi 4 Prime ;
Θα δούμε... μπορεί να έρχεται το κινητό με ξεκλείδωτο το bootloader... Για να ξεκλειδώσεις πάντως το bootloader δεν χρειάζεται μόνο official αλλά και developer κινέζικη rom...
Παράθεση από spideman3: “Από ταχύτητα δεν έχω θέμα μια χαρά γίνεται η μεταφορά των αρχείων. Απλά δεν διαβάζει αρχεία με ταινίες μόνο mp4 διάβασε και μια ακόμα αλλά δεν είχα ήχο και δεν με άνοιξε αρχείο word. Υπόψιν εγώ ως rom έχω την Global beta. ” Ναι, τελεσίδικα φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με την διαχείριση μεγάλων αρχείων για κάποιο λόγο.
Δουλεύει. Αν η Rom έχει otg support. Η ταχύτητα τωρα είναι πονεμένη ιστορία. Άσε να το ψαξω μέσω miui.en και σου απαντω γιατί έχω ακούσει και εγώ διαφορες ιστορίες.
Καλημέρα παιδιά... Μήπως υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιά μπαταρία διαρκεί περισσότερο από τα Xiaomi Redmi 3 ή το Xiaomi Redmi 3 Pro; Ευχαριστώ...
Καλημέρα... Επειδή πρόκειται να αγοράσω ένα από τα δυο ( redmi 3 ή redmi 3 pro ) υπάρχει καμιά διαφορά στην μπαταρία; Σε ποιό κινητό διαρκεί περισσότερο η μπαταρία;
Χρήστο , καλημέρα... Να σου στείλω χρήματα να μου παραγγείλεις το XIAOMI REDMI 3 από το YESO521 λόγω ασχετοσύνης από paypal; Aπό ότι λένε υποστηρίζει και το ελληνικό site...