Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.
-
Απενεργοποιώ τη πρώτη επιλογή στη φώτο CPU..... Πήγε 26000.
-
Έχετε πάρει antutu με τη 3.21 ? Μου δίνει 20000. Οχι ότι εχει σημασία το νούμερο ( για εμενα τουλάχιστον) , γιατί το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά, απλά ρωτώ μηπως δεν έκανα κάτι καλά και πρέπει να κάνω κάτι άλλο.
-
redmi note
ΜήνυμαΜιας και το έφερε η κουβέντα. Βλέπω αρκετό καιρό αυτή Online Shop For Xiaomi Redmi Note, Aluminum Metal Tempered Glass Hongmi Note Battery Cover Case For Xiaomi Red Rice Redmi Note 5.5" Inch|Aliexpress Mobile Την έχει πάρει κανείς να μας πει αν αξίζε? Ειναι ποιοτική?
-
Γιατί δε βάζεις τη GTV 3.21? στο λέω γιατί και εγώ με τη multi το αγόρασα ( γιατί δεν γνώριζα πώς περνάμε rom κτλ, και ήθελα να το χαρώ από τη πρώτη μέρα) αλλά μετά από μια βδομάδα έβαλα την GTV. με τη βοήθεια του tora33 έγιναν απλά τα πράγματα όπως θα διαβάσεις παραπάνω. Είμαι πολύ ευχαριστημενος με τη GTV και τις αναβαθμίσεις που μας προσφέρουν τα παιδιά κάθε βδομάδα.....
-
Και εγώ με 3.21...... Ευχαριστούσε πολύ!!!!!!
-
Εντάξει, μη φανταστεις οτι βάζω και πολλές... Λιγα πράγματα.... Οποτε και ευκαιρία για εργοστασιακές ρυθμίσεις πρώτα.... Θα προσπαθήσω στην επόμενη να το κάνω με ΟΤΑ για να μάθω τι δε κάνω καλά.... Να πω ότι όταν έκανα τη λήψη, μου κατέβασε όλη τη Ρομ. Είναι σωστό αυτό η θα έπρεπε να κατεβάσει μόνο τις αλλαγές.? Συγνώμη αν ρωτώ βλακειες, αλλά θέλω και εγω σιγα σιγα, να μάθω 5 πράγματα.
-
Καλησπέρα στα παιδιά.... Έχω μερικές απορίες... Μου ήρθε λοιπόν με ΟΤΑ η νέα ROM (ευχαριστούσε και παλι πολύ πολύ ). Το επόμενο βήμα? 1) κάνω την αναβάθμιση με ΟΤΑ ? 2) Τη κατεβαζω όλη και πάω σε recovery κτλ για να τη κάνω εγκατάσταση? Επίσης το τηλέφωνο αυτή τη στιγμη είναι στημένο με εφαρμογές και apps στην 3.20. Πως μπορώ να μη τα χάσω όλα αυτά με τη μετάβαση στη 3.21 (ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος)? Παίρνουμε μπακαπ απο τις ρυθμίσεις η απο κάποιο άλλο apps πχ titanium, mobileuncle. Και αν …
-
Ευχαριστούσε πολύ..... !!!!!!
-
Παράθεση από maktsiot7: “Καλησπέρα παιδιά ,να κάνω μια ερώτηση ? όταν λέει (Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας) εννοει τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού η την εξωτερική κάρτα sd που βάζουμε ?” Στην εξωτερική.... Edit χα χα μαζί ποσταραμε ( ας διαγραφεί το δικο μου)
-
Παράθεση από mike_k: “Ξέρετε τι παρατήρησα.... Οταν σε κάποιο site θέλω να κάνω αντιγραφή ΔΥΟ λέξεις και επιλέγω πρώτα τη μια, μετα δεν με αφήνει να ανοιξω την επιλογή για να μαρκαρω και τις διπλανές λέξεις. Είναι απο τη rom η λέω βλακεία? Στο κειμενογραφο με αφήνει....” Αυτό το είδατε καθόλου η είναι μόνο σε εμένα?
-
Ξέρετε τι παρατήρησα.... Οταν σε κάποιο site θέλω να κάνω αντιγραφή ΔΥΟ λέξεις και επιλέγω πρώτα τη μια, μετα δεν με αφήνει να ανοιξω την επιλογή για να μαρκαρω και τις διπλανές λέξεις. Είναι απο τη rom η λέω βλακεία? Στο κειμενογραφο με αφήνει....
-
Καλά εεεε.... Ο torra33 με έχει κανει τσακαλο....