Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 99.

• Παράθεση από dragonball: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω αποτυχία και στη δεύτερη απόπειρα ” Αύριο θα σου φτιάξω μία ROM με κάποια MOD στα Build.prop για να δοκιμάσεις, και να ξεπεράσεις τον σκόπελο του προβλήματος εγκατάστασης. ” Καλησπέρα.Εγώ είναι η 3 βδομάδα που συνεχίζει το σφάλμα. Εχω κάνει Clear Cache and Davlik, αλλα όχι Factory Reset, και ούτε Fastboot γτ απο ότι καταλαβαίνω είναι σχεδόν το ίδιο. Ο λόγος που …

• Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από freekafe: “Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει. ” αυτο με το [μεγάλη αύξησ…

• Antutu score από τα xiaomi

freekafe - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πολύ καλή αύξηση!!!!! Με την lollipop 6.3.31!!!!

• Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από freekafe: “Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2 στις ρυθμίσεις->εφαρμογές κάνω scroll down να δω όλες τις εφαρμογές μέχρι κάτω και κάποια στιγμή επιστρέφει στις ρυθμίσεις μόνο του. ” Το κοίταξα και το κάνει και σε εμένα. ” +1 Δεν το είχα δει όντος το κάνει και σε εμένα, στην καρτέλα "Όλες", στις άλλες καρτέλες , "Ληφθείσες" κ.λ.π. , δουλεύει κανονικά. Παράθεση από freekafe: “Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι…

• Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2 στις ρυθμίσεις->εφαρμογές κάνω scroll down να δω όλες τις εφαρμογές μέχρι κάτω και κάποια στιγμή επιστρέφει στις ρυθμίσεις μόνο του. ” Το κοίταξα και το κάνει και σε εμένα.

• Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει. Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από freekafe: “Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία …

• Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει.

• Παράθεση από Nikkou: “ - Εγω πάλι στο Redmi 2 2014813 όσο κι αν προσπάθησα να βάλω τόσο την προηγούμενη όσο και την τωρινή μου βγάζει update fail. Το δοκιμασα και με wipe data και χωρίς αλλα τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω wipe dalvik και cache; Τώρα έχω την 6.3.10 ” Βάλε την 6.3.17 πρώτα που έφτιαξαν τα παιδιά ιδικά για το δικό μας το τηλέφωνο και μετά αν περάσει αυτή δοκίμασε να περάσεις την καινούρια. Ελπίζω να σε βοήθησα και να δουλέψει. Καλό βράδυ σε όλους.

• Παιδιά γειά σας!! Πέρασα και εγώ την καινούρια rom κανονικά χωρίς factory reset στο Redmi 2 2g. Μέχρι στιγμής όλα καλά χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Θα δείξει τις επόμενες μέρες!! Ευχαριστούμε παιδιά για την δουλειά που κάνετε!!!

• Όλα οκ με την καινούρια rom στο Redmi 2 2g. Έφτιαξε και ο Browser που είχα ένα θέμα με την προηγούμενη. Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτή και στην προηγούμενη είναι η εφαρμογή του άλμπουμ.

• Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!! Επειδή εχω αποθηκευμενους πολλούς σελιδοδεικτες που τους χρειάζομαι δεν βλέπω να κάνω καθαρισμό δεδομένων. Θα περιμένω την καινούρια rom μήπως και στρώση και μετά αν δεν γίνει βλέπουμε.

• Γειά σε όλους!!!! Πέρασα την rom και μου κρασαρει τον Browser και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να γκουγκλαρω από την πάνω γραμμή του απευθείας. Αν όμως επιλέξω το εικονίδιο του Google φορτώσει την σελίδα του και γκουγκλαρω από εκεί δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω αν το περιέγραψα σωστά και αν έγινα κατανοητό.Θα ήθελα να μάθω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο με αυτή τι rom. Έχω το REDMI 2 2GB.Κατα τα άλλα όλα οκ. Ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε παιδιά!! Παράθεση από caeser: “Παράθεση από freekaf…

• Γειά σε όλους!!!! Πέρασα την rom και μου κρασαρει τον Browser και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να γκουγκλαρω από την πάνω γραμμή αναζήτησης του απευθείας. Αν όμως επιλέξω το εικονίδιο του Google φορτώσει την σελίδα του και γκουγκλαρω από εκεί δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω αν το περιέγραψα σωστά και αν έγινα κατανοητό.Θα ήθελα να μάθω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο με αυτή τι rom. Έχω το REDMI 2 2GB.Κατα τα άλλα όλα οκ. Ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε παιδιά!!

• Γειά σε όλους!! Έχω το Redmi 2 2GB και επειδή δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στης δύο τελευταίες Rom υπάρχει κάποιος οδηγός να βάλουμε το δικό του RECOVERY μέσα από την συσκευή? Γιατί από ότι βλέπω αυτό κάνει την ζημιά και ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να δει το κινητό με τίποτα.

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!

• Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Σήμερα το πρωί μου κατέβασε μόνο του μια καινούργια έκδοση του browser και μου ζήτησε να την εγκαταστήσω. Αν το κάνω θα χάσω τα Ελληνικά και θα έχω κινέζικα και αγγλικά στον browser σωστά;; Επίσης αυτή η rom είναι πολύ καλή. Μπράβο σε όλους.

• Παράθεση από Antonis95gr: “ ” Παράθεση από Antonis95gr: “Για όσους σταματάνε να συνδέονται εφαρμογές στο Internet με το σβήσιμο τις οθόνης ίσος σας βοηθήσει αυτή η ρύθμιση... Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Μπαταριά>Διαχ. χρίσης μπαταρίας εφαρμογών ” Ευχαριστούμε φίλε μου! Το πρόβλημα λύθηκε σε μένα με αυτή τι ρύθμιση.

• Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από freekafe: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από freekafe: “ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ” Φίλε @freekafe και εμείς ευχαριστούμε για το debugging. 'Άλλωστε ο σκοπός της developer rom είναι ακριβώς αυτός! Να την "φορέσουν" οι χρήστες, να την δοκιμάσουν και να πουν τις παρατηρήσεις τους (debugging δηλαδή). Όπως πιθανόν καταλαβαίνεις καμία αναβάθ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από freekafe: “ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ” Φίλε @freekafe και εμείς ευχαριστούμε για το debugging. 'Άλλωστε ο σκοπός της developer rom είναι ακριβώς αυτός! Να την "φορέσουν" οι χρήστες, να την δοκιμάσουν και να πουν τις παρατηρήσεις τους (debugging δηλαδή). Όπως πιθανόν καταλαβαίνεις καμία αναβάθμιση δεν είναι ανούσια, με την έννοια ότι ακόμα και το…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από freekafe: “ΦΙΛΕ ΜΟΥ caeser ΕΔΏ Η ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ DEVELOPER ΠΟΥ ΤΡΈΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΆΘΟΣ. ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΈΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΌΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΤΟ ΝΕΩ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΆ ΤΟΤΕ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΌΓΟΣ (ΟΥΣΊΑ) ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;; ” @freekafe μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία. Είναι σαν να έχεις βάλει τις φωνές σε κάποιον. ” OK!Η επιλογή του πληκτρολογιου ήταν.