Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 188.

• Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από Greektrooper: “ ” ” Παράθεση από Trinity Circle: “@Greektrooper Καλησπέρα καλό μου εγώ είχα πολλά θέματα με την συγκεκριμένη όπως led και θερμοκρασία και μπαταρια. Έβαλα την 7.2.3 ειχα θέμα με το μικρόφωνο και τις κλήσεις. Απο εχθές έχω την 7.3.2 μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο σηματικό πρόβλημα. ” Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.....Τις ρυθμίσεις τις τριπλοελεγξα αλλα δεν.....Γύρισα στην προηγούμενη την 7.5.1 και τώρα ολα δουλευουν καλά. Παντω…

• Εχω πρόβλημα με τα notification led. Ενώ ανάβει στην φόρτιση, ανάβει και στην χαμηλή μπαταρία, δεν μου δουλεύουν στις κλήσεις και στα sms. Ενώ διαλεγω χρώμα για τις λειτουργίες αυτές, στην πραξη δεν δουλεύουν. Φοραω την 7.5.3 stable. Έκανα wipe dalvik και cache αλλά τίποτα. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο με την ίδια rom?

• Χθες πέρασα την 7.5.3 στο RN2 μου. Βασικά είναι ή καλύτερη rom στο θέμα ξεκινήματος του τηλεφώνου. 8 δευτερόλεπτα παρακαλώ!! Και πολύ καλύτερη στο θέμα μπαταρίας. Δεν υπάρχει το drain που είχα με το airplane mode αλλά και κατά το σερφαρισμα με 4g ανοιχτό, gps έχω πολύ ικανοποιητική κατανάλωση. Δεν έχω ελέγξει ακόμα bluetooth, tethering και συνδεσιμοτητες, μόλις τσεκαρω θα σας πω. Ή rom περαστηκε από twrp με factory reset.

• Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα στο forum. Έχω ως κάρα sim 1 cosmote και ως sim2 vodafone. Ενώ στο μενού ρυθμίσεις - Διαχείριση SIM - Πληροφορίες SIM COSMOTE - Δίκτυο παρόχου, μου βγάζει προτιμώμενο τύπο δικτύου - 4g,3g και 2g για επιλογή, στην αντίστοιχη διαδρομή της SIM 2 Vodafone μου βγάζει μόνο φορείς δικτύου - vodafone 2g. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα vodafone που έχω υποστηρίζει μόνο 2g; Αν ναι, πηγαίνω vodafone και βγάζω καινούρια κάρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. ” Την επιλογή για το εκ…

• Παράθεση από mr_element: “Παράθεση από Basilis Pate: “Η 7.5.1 ειναι ενταξει για το redmi note 2 ή να περιμενω την 7.5.2; ” Εγώ από 7.3 που έβαλα 7.5 έχω τρελό battery drain. Ούτε wipe dalvik/cache βοήθησε ούτε επανεγκατάσταση. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Μετα από μερικές μέρες που την χρησιμοποιώ μπορώ να πω ότι αυτό ίσως είναι το μοναδικό μεν πλην μεγάλο bug/μειονέκτημα της 7.5. Χθες βράδυ πέφτω για ύπνο με 62% και λειτουργία πτήσης. Ξυπνάω το πρωί με μπαταρία.........50%!!! Αυτό…

• Παρατηρώ ότι αυτή η rom στο RN2 έχει πολύ καλή διαχείριση στη ram. Για παράδειγμα μετά από καθαρισμό cache ram μονίμως μου αφήνει 1.2 Gb ελεύθερη κάτι που δεν έβλεπα τόσο συχνά στην 7.2.1.(σχεδόν ποτέ δηλαδή, 1.0 με 1.1 στην καλύτερη με φεγγάρι και ούριο άνεμο!!) Δοκιμάστηκε επίσης και το bluetooth με το ραδιο cd στ'αμαξι και όλα καλά συνδέθηκε αμέσως και χωρίς διακοπές.

• Παράθεση από LoukG: “Το slow motion δουλεύει μόνο όταν έχεις την κάμερα να γράφει σε απλό HD. Δες μήπως το έχεις σε FULL HD. ” Σωστοοοος!!! Ισχύει, το είχα Full, το δοκίμασα Hd και παίζει . Όλα καλά λοιπόν

• Παράθεση από geopapa: “Παράθεση από Greektrooper: “4) στις ρυθμίσεις του βίντεο στη κάμερα ΔΕΝ λειτουργεί η εγγραφή σε αργή κίνηση (φαίνεται μισό αχνή η χελώνα ” Εμένα μου δουλεύει κανονικά η αργή κίνηση στην 7.5.1. Για το άλλο που εγραψες δεν βρήκα τη ρύθμιση ” Φυσικά αφού έγραψα μπούρδα....οι Λήψεις είναι στα Εργαλεία--->Λήψεις--->τρεις τελείες επάνω δεξιά. Τώρα για το βίντεο ! Το ξαναδοκίμασα και δεν..... Βέβαια δεν με αγχώνει σαν λειτουργία αλλά ίσως κάποιον άλλο.......

• Επιστρέφω με νεώτερα......... 1) πολύ πιο δυνατό ηχείο. Αναγκάστηκα να χαμηλώσω την ένταση κλήσης. Καλό αυτό. Πάμε και στο αρνητικό : πολλές διαφημίσεις ρε παιδάκι μου!! Και στον browser και σε εφαρμογές (link2sd, Yahoo.......) κάτι που δεν υπήρχε καθόλου στην 7.2.1.

• Παράθεση από GeorgeB: “Καλησπέρα στο forum... Είμαι νέος στην XIAOMI..... Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω μετά τις παραπάνω διαδικασίες είναι ότι και με την προηγούμενη rom (7.3.2) και με την τελευταία (7.5.1) δεν λειτουργεί σωστά η εφαρμογή FM Radio. Αν και έχω τοποθετήσει ακουστικά ανοίγει αλλά μέχρι εκεί... δεν κάνει σάρωση σταθμών και παραμένει κολλημένο στους 87.0 και αρνείται να κάνει οτιδήποτε... Αναρωτιέμαι αν είναι πρόβλημα της εφαρμογής ή των ROM γενικότερα... Μπορείτε να μου πείτε ως πιο…

• Παράθεση από chrdes: “Επαναφορά δεδομένων από backup που πήρες προηγουμένως. Δεν επαναφέρει ρομ. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Ωπα μισό........αν επιλέξω την παρακάτω επιλογή μου επαναφέρει δεδομένα backup και όχι το τηλέφωνο σε προτέρα κατάσταση ??

• Να κάνω μία ερώτηση -αν και ξέρω την απάντηση- απλά για επιβεβαίωση: αν επιλέξεις επαναφορά μέσα από το μενού του τηλεφώνου, θα επαναφέρει την έκδοση που έγινε last update π.χ 7.5.χ ή θα φέρει την 1η rom που έγινε clean install μετά από την αγορά του τηλεφώνου? Λογικά για κάτι τέτοιο θα χρειαστεί διαδικασία downgrade έτσι δεν είναι?

• Την 7.2.1 φοραω και εγώ, την έκανα την αναβάθμιση και όλα δουλεύουν εντάξει, οπότε προχώρα

• Παράθεση από LarryAn: “Εγώ αναφέρομαι σε μεταφορά αρχείων από το Prime σε άλλα κινητά μέσω bluetooth σύξευξης. Το xiaomi δεν βλέπει κανένα άλλο κινητό ενώ τα άλλα το βλέπουν κανονικά. ” Έχω ακόμα την 7.2.1 stable γιατί τουλάχιστον στο δικό μου έχει τα λιγότερα (εως μηδενικά) προβλήματα θα έλεγα. Η σύζευξη με το bluetooth δουλεύει κανονικά, και έχω στείλει και έχω δεχτεί αρχεία. Συσκευές βρίσκει αρκεί βέβαια και ο άλλος να το χει ανιχνεύσιμο γιατι τις προάλλες πάλευα με ενα samsungi φίλου και στι…

• Παράθεση από gtette: “Η γνωμη μου ειναι οσοι έχετε την 7.2 να μεινετε σε αυτη . Δεν αξιζει νομιζω η 7.3 γιατι δεν έχει να προσφερει κατι τι εξαιρετικο παρα μονο προβληματα. ;)” Η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσω το θέμα με το hotspot (λάθος όνομα/μη δυνατότητα αλλαγής κωδικού) δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με την 7.2.1. Παρόλα αυτά αν δω ότι οι κριτικές για κάποια από τις νεότερες είναι καλές θα την βάλω για δοκιμή. Αφού υπάρχει και η δυνατότητα του downgrade δεν χαλιέμαι.

• Παράθεση από mixaliscy: “@makis1024 νομίζω παρεξήγησες τον φίλο από πάνω αν και συμφωνώ με όσα γράφεις Νομίζω εννοούσαι κάτι τόσο απλό. Δηλαδή αυτό ήταν μόνο και με βασάνιζε τόσο καιρό? Το μπούρδα το είπε έτσι πιστεύω και όχι για τη χρήση του αλλά για το σε σχέση προς την απροσεξία του. Αυτό ακριβώς! Έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τι έκανα τις προηγούμενες ήμερες στις ρυθμίσεις και έβαλα αυτό το πράγμα. Δεν με ενοχλούσε σαν λειτουργία απο την στιγμή που το έσερνα επάνω και έφευγε, και σ'αυτο που λέ…

• Ναι ρε φίλε, έφτιαξε!.......αυτό ήταν όλο?? Σ'ευχαριστώ πολύ, άντε ντε με την μπούρδα (Εν τω μεταξύ τώρα κατάλαβα οτι και ο φίλος chrispre913 το ίδιο μου έλεγε, προς τα κάτω, απλά εγώ μπερδεύτηκα και είδα προς τα πάνω.....οτι να ναι )

• Αυτό κάνω αναγκαστικά για να φύγει απλά έλεγα μήπως κάποιος ξέρει πως ενεργοποίησα κάτι τέτοιο. Thanks πάντως

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από gaiosgf: “εμενα απ τον ιανουαριο που εχω το κινητο,δεν μου ετυχε ουτε μια αποσυνδεση ” Είσαι από τους λίγους τυχερούς :D” Και γω ένας δεύτερος!! Με την stable 7.2.1.0 δεν έχω καμιά απολύτως αποσύνδεση. Και χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά το bluetooth, στ'αμαξι,στην δουλειά,στο σπίτι......Να, αυτά βλέπω και σιγά μην αλλάξω rom!!!!! Έχω ένα άλλο θέμα όμως τώρα τελευταία που δεν είναι βεβαία θέμα τηλεφώνου αλλά προφανώς δικιάς μου χαζομάρας: στο παρατεταμένο …

• Μήπως εννοείς να μεταφέρεις εφαρμογές/παιχνίδια στην SD? Γιατί για φωτογραφίες,ήχους κλπ εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανένα κινητό και σε καμία έκδοση android που έχω χρησιμοποιησει. Στις ρυθμίσεις απο την στιγμή που θα επιλέξω χώρο αποθήκευσης την SD ή στις ρυθμίσεις της κάμερας να πηγαίνει οτι τραβάω εκεί, όλα λειτουργούν κανονικά. Ούτε με την multilanguage που είχε το κινητό όταν ήρθε είχα θέμα. Αν όμως ρωτάς για εφαρμογές τότε έχεις δίκιο αλλά γίνεται με τα κατάλληλα βήμ…