Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 191.
-
Απλά να σου επισημάνω ότι επειδή η κάσα είναι μεταλλική έχει ελάχιστο κενό και στο τρέξιμο πχ κάνει ένα μικρό θόρυβο, όχι κάτι τρελό απλά μην σε πάρω στο λαιμό μου κάνει και16 κάτι ευρώ
-
Λουράκι Γνήσιο Δέρμα για Xiaomi Mi Band 3 - Black Γράψε το στο google και θα στο βγάλει ένα κατάστημα βρήκα μόνο που το είχε, αν δεν το βρεις πες μου να στο στείλω σε προσωπικό γιατί απαγορεύετε αν δεν κάνω λάθος να γραφτεί στο forum
-
Για να πιάσει καλά καρδιακό ρυθμό θέλει έτσι συν ότι με το μαμισιο λουράκι είναι κάπως σφιχτό από μόνο του, εγώ προσωπικά το άλλαξα με δερμάτινο και είναι καλύτερα
-
Καλησπέρα Μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ, στην άσκηση πρέπει να είναι κοντά και το τηλέφωνο η απλά μετα θα περάσει όλα τα δεδομένα στην εφαρμογή.
-
Καλησπέρα σας Ένας φίλος έχει το mindo και μετα από πτώση δεν ανοίγει χωρίς φορτιστή αλλά και με τον φορτιστή δείχνει το mi και είναι συνέχεια στο 50% έκανα sweep έκανε να προχωρήσει αλλά πάλι τα ίδια. Καμμιά ηδέα τι παίχτηκε? #(Ήταν σε θήκη σιλικόνης) #(χωρίς φορτιστή δεν λειτουργεί) #(Φοβάμαι μήπως είναι μητρική ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Προβλημα αναβαθμισης redmi 4x
shagg - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΜήπως έχεις δώσει προηγουμένη συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό? Δοκίμασε να κάνεις αποσύνδεση και ξανά σύνδεση.
-
Προβλημα αναβαθμισης redmi 4x
shagg - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΔεν έχεις φτιάξει η δεν έχεις επαληθεύσει τον λογαριασμό σου στην XIAOMI πηγμένε στο Mi λογαριασμό και κοίτα το.
-
rom bug
ΜήνυμαΚαλησπέρα Ένα ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αλλά στο Line δεν δείχνει τα περιεχόμενα του μηνύματος ενώ έχω δώσει δικαιώματα και στο Line και στο κινητό. Κοίταξα τον οδηγό είναι όλα οκ. Έχω το MINDO με την 8.5.4.0 NCFMIED (7.0. NDRD90M)