Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 191.
-
Καλησπέρα Έχω και εγώ το 4Χ δοκίμασα διάφορα καλύμματα αλλά είτε δεν εφάρμοζαν καλά η δεν κράταγαν. Το καλύτερο που βρήκα είναι στο plaisio το Μεμβράνη Προστασίας Jelly για Redmi Note 4X (1 τμχ) Γυαλί λίγο προσοχή θέλει γιατί είναι μικρά τα περιθώρια αλλά έχει την καλύτερη εφαρμογή από όσα δοκίμασα και αντέχει μέχρι στιγμής αρκετά ούτε έχει γρατζουνιστεί και έχει πολύ καλή αίσθηση στην αφή
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΠαράθεση από psybill: “Μπα όχι, και μάλιστα μου κάνει λίγο εντύπωση που εσείς εδώ μιλάτε και για σύνδεση στο ρεύμα, καθώς εδώ στην Ελλάδα συνηθίζεται τα ac να είναι συνδεδεμένα κατευθείαν στην παροχή συνήθως από κάποιο κουτί ψηλά στον τοίχο. Έχω παραγγείλει την εσωτερική πρίζα που έχεις αναφέρει παραπάνω από το aliexpress. Λες ότι είναι δοκιμασμένη. Το επιβεβαιωνεις και εδώ ή να αρχίσω να ψάχνω κάτι άλλο? Κάνει για τα δικά μας τα στρογγυλά κουτιά? ” Γίνεται η σύνδεση με κουτί για έναν απλό λόγο …
-
Καλησπέρα Για δεύτερη φορά κάτοχος xiaomi 4Χ αυτή τη φορά, ο bootloader είναι ξεκλείδωτος αλλά με μπερδεύει η έκδοση μια βοήθεια please. Τελικά Mido είναι με τον Snap 625 Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί άλλο τελικά παράγγειλα άλλο ήρθε καλύτερο από ότι έλεγε το site χα χα =============== Μαι 6th 2017, 4:17pm =============== Οκ το βρήκα παιδες Global σταθερή είναι.
-
Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κάνει το τηλ ξαφνικά, Redmi pro 3 kenzo ΜΙUI 8.1.6.0 stable, σε αναμονή όλα καλά αλλά όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή τότε βγάζει ένα μήνυμα «μην καλύπτετε την πορτοκαλή περιοχή και πατήστε ταυτόχρονα vol+back για απενεργοποίηση» τι είναι αυτό προσπαθώ να το βρω στις ρυθμίσεις οθόνης αλλά τίποτα. Ευχαριστώ