Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 501.
-
Ολα καλα σε whyred η ARΩMA
-
Και τι παραπάνω κάνει από τα άλλα;
-
Παράθεση από thanfun: “ίσως βρίσκετε τα χρώματα της οθόνης μας λίγο άτονα και θα θέλατε πλουσιότερα χρώματα στην οθόνη σας να πω λοιπόν ότι ψάχνοντας βρήκα ένα app που μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει η συσκευή σας να είναι root. ίσως κάποιοι το γνωρίζουν ήδη, αλλά το μοιράζομαι για αυτούς που δεν το γνωρίζουν λειτουργεί άψογα σε redmi note 5 άλλα και σε άλλες συσκευές είναι πολύ απλό στην χρήση μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ XDA Labs | [ROOT] Sa2ration και να ευχαριστήσετε τον umair42 που το …
-
Όλα καλά σε whyred Ένα θέμα μόνο με night mode ενώ το βάζω σε λειτουργία μετά από λίγο βγαίνει εκτός Αυτό διαπίστωσα είναι όταν μπαίνω στην εφαρμογή μηνύματα της Google
-
Παράθεση από TOLIS38: “και σε MIMAX3 ολα καλα ... simple black + night mode = ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!! ” Που βρίσκουμε το simple black
-
Παράθεση από maikmaik: “Και στο δικό μου Whyred δεν έχει πρόβλημα η αριθμομηχανή. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Επιβεβαιώνω και εγώ. Γιατί συμβαίνει αυτό ίδια rom ίδιο κινητό σε άλλα να δουλεύει και σε άλλα όχι;
-
Όλα καλά σε whyred. Εμείς dark mode δεν έχουμε;
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από ipankas: “Σε whyred όλα καλά. Τελικά αρχίζουν να μου αρέσουν οι china eu, μάλλον ήταν θέμα χρόνου να στρώσουν ” Στηλε μου ένα μήνυμα να μου πεις πως πάει η μπαταρία σε 3,4 μέρες ” Όντως υπάρχει ένα θέμα αλλά από τις official και από τις pie που πέρασα ένα φεγγάρι είναι σαφώς καλύτερη
-
Με εγκατάσταση ξανά όλα καλά
-
Χάθηκε το δαχτυλικο αποτύπωμα.
-
Θα πας στην εφαρμογή ασφάλεια θα πατήσεις πάνω στο γρανάζι και θα κλείσεις εκεί που λέει root
-
Σε whyred όλα καλά. Τελικά αρχίζουν να μου αρέσουν οι china eu, μάλλον ήταν θέμα χρόνου να στρώσουν
-
Redmi note 5 όλα καλά
-
Αν μιλάμε για το Redmi Note 5 και το δικό μου ούτε το δαχτυλικο αποτύπωμα ούτε το bluetooth δεν έχει πρόβλημα