Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 501.
-
Παράθεση από karlosamos: “Παράθεση από karlosamos: “Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να διορθώσω στην συλλογή φωτογραφίες, που ένω είναι τραβηγμένες σωστά, εδώ και δύο ημέρες μου τις δείχνει γκριζαρισμενες; Επισυνάπτω και ένα δείγμα. Μου το έκανες και παλιότερα αλλά μετά κάτι έκανα και έστρωσε αλλά δεν θυμάμαι τι; Παρατηρώ ότι σαν να δυσκολεύεται το κινητό να ανακτήσει τις φωτό εμφανίζοντας κάτω δεξιά ένα ρολογακι που φορτώνει τις φωτό. Καμιά ιδέα; 0651910b3210e319c10d01b6f90992a9.jpg Στάλθηκ…
-
Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης. Επεξεργασία ονόματος παροχου
-
Μετά από τρεις ώρες κατέβασμα άξιζε τον κόπο είναι η πρώτη rom με china Source που δουλεύει άψογα το τηλέφωνο μου
-
Το ίδιο πρόβλημα και πριν και μετά την εγκατάσταση
-
Ανοίξτε μια ψηφοφορία να επιλέξουν τα μέλη ποια πηγή θέλουν.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ipankas: “Καλημέρα. Κώστα μήπως είναι το ίδιο με αυτό που έχει μέσα στο magisk; ” [procontra][/procontra] Ναι αυτό είναι. ” Και κάτι ακόμα σχετικά με τις gcam ποια από τις δύο GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7-Final MGC_5.1.018_Urikill_vXXII Και οι δύο δουλεύουν μια χαρά αλλά να κρατήσω μια
-
Παράθεση από BanditGR: “Προσωπική μου συμβουλή, αφήστε την stock στην ησυχία της, ενεργοποιήστε Camera 2 API και περάστε είτε Gcam, είτε Snap Camera, είτε την κάμερα του M1A2 σε port από Magisk repository, να βρείτε την υγειά σας. Και ας κάνουν ότι θέλουν στην stock. ” Που βρίσκουμε την κάμερα του M1A2;
-
Γειά σας και χρόνια πολλά. Για Nikel έχουμε καινούρια
-
Από τη στιγμή που είναι υπό κατάργηση γιατί αυτή η αλλαγή από global σε china που πιστεύω ότι δημιούργησε περισσότερα προβλήματα
-
Ενεργοποίησε το λειτουργία πάντα ενεργό κλείδωσε περίμενε λίγο και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις
-
Θα κάνεις εγκατάσταση πρώτα το ενα και μετά ξανά recovery εγκατάσταση το δεύτερο
-
Έκανες εγκατάσταση και τα δύο zip
-
Πρόβλημα με τα pactches ή το vertical clock ή το λειτουργία πάντα ανοιχτό όταν είναι ενεργά και το κινητό σε deep sleep και πατάς για να ξεκλειδώσει η οθόνη μένει μαύρη και ανοίγει με την δεύτερη προσπάθεια Αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα είναι το πάντα ανοιχτό
-
Παράθεση από miltosdelis: “καλησπερα κοινοτητα δοκιμαζω στον παππου kenzo αναβαθμιση με OTA Update χωρις καθαρισμους απο την προηγουμενη εκδοση dev 8.11.22 και ενημερωνω αν ολα περασαν σωστα και χωρις κολληματα καποια στιγμη μες στην βδομαδα λεω να κανω και την μεταβαση απο stable σε dev και στο whyred μου μπας και δω επιτελους και το πολυ υπομενο wificall ” Το vowifi δεν λειτουργεί τουλάχιστον σε μένα και στην προηγούμενη και σε αυτή ενώ το volte είναι ενεργό