Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 501.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Aν και δεν σε πιάνω ... οι εντολές δουλεύουν κανονικα και στο flash και στο boot. Το παλιό ίσως να ήθελε format data αλλά με την 3,2,1 έκδοση λογικά διορθώθηκε. Αν εννοείς κάτι άλλο, εξήγησε το. =============== Δεκ 14th 2017, 2:26pm =============== Παράθεση από ipankas: “Dropbox - boot.img ” Αν μιλάμε για mido δοκίμασε το...Καλά είναι να κάνεις απλά fastboot boot twrp_mido_3.2.1-1_miui-hellas Αν δεις ότι μπουτάρει κανονιά κάντο flash και μετά δοκίμασε να power menu Κλπ.…
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ipankas: “Apps?preview=boot[1].img ” Δεν βλέπω να έχεις σωστό link. ” boot[1].img?role=personalΤωρα ” h =============== Δεκ 14th 2017, 1:47pm =============== Παράθεση από geoanto555: “όχι απλά κάνε share/create link και πάρε το λινκ που σου δίνει. ” Dropbox - boot.img
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ipankas: “Apps?preview=boot[1].img ” Δεν βλέπω να έχεις σωστό link. ” boot[1].img?role=personal Τωρα
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το βγαζεις από την ρομ και το ανεβάζεις. Sendspace , dropbox... Η κάπου. ” Apps?preview=boot[1].img
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠου το βρίσκω και πως το ανεβάσω;
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στο mido? Για δες ποιο twrp έχεις μετά την επανεκκίνηση. ” Το 3.2.0-0
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΓιώργο πρόβλημα με το 3.2 βάζοντας την τελευταία developer κάνω επανεκκίνηση recovery και ανοίγει στο σύστημα δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο έκανα αλλαγή Root σε magisk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αυτό είναι θέμα κερνελ. Αν το κανει και με το νέο να μου δώσεις το boot.img από την ρομ που έχεις για να το δοκιμάσουμε. twrp_mido_3.2.0-0_miui-hellas Δοκίμασε αρχικά αν ειναι οκ.. ” Όλα καλά. Thanks
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ipankas: “Τώρα που πήρες φόρα για mido μιας και το 3.1.1 έχει πρόβλημα ” Που έχει πρόβλημα? Μην μου πεις στο backup με το σφάλμα tz? ” Οταν κάνεις επανεκκίνηση σε recovery ανοίγει στο σύστημα
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΤώρα που πήρες φόρα για mido μιας και το 3.1.1 έχει πρόβλημα
-
Όλα καλά σε mido περαστικε το πρωί γιατί χτες το βράδυ η εφαρμογή αναβάθμισης έβγαζε σφάλμα κατά τη λήψη, επανάληψη;
-
-
-
-
-
Όλα καλά με το mido χωρίς πρόβλημα το κατέβασα χωρίς πρόβλημα η εγκατάσταση μέσω OTA update