Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 501.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Έχω εγκαταστήσει το twrp_mido_redmi-note-4-snap_3.1.1-0_miui-hellas όταν κάνω επανεκκίνηση recovery ανοίγει στο σύστημα ενώ με το προηγούμενο έκανε επανεκκίνηση στο recovery
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΠροσπάθησα να να πάρω αντίγραφο ασφαλείας και δεν επέλεξα μόνο μνήμη cache και έβγαλε λάθος
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ipankas: “Έχει αναγνώριση προσώπου ή θα πάρει στην επόμενη; ” Η Αναγνωριση απαιτεί Android 7. Οποια συσκευη πάρει Android 7 θα πάρει και την δυνατότηταΠαράθεση από gkoutrou68: “Οταν θα βγούνε οι Άρωμα θα πρέπει να ξαναγίνει το ενδιάμεσο factory reset ; ” Αν κάνεις τώρα για να βάλεις αυτη όχι μετά δεν θα χρειαστεί ... ” Οταν πήρα το mido και έκανα αναβάθμιση σε Android 7 και miui 9 δεν είχε αναγνώριση προσώπου αυτό έγινε με την ελληνική άρωμα
-
Έχει αναγνώριση προσώπου ή θα πάρει στην επόμενη;
-
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΓειά σας για να πάρουμε ένα πλήρες και λειτουργικό Backup ποια κουτάκια πρέπει να τικάρω γιατί κάποια στιγμή τα έβαλα όλα και έβγαλε λάθος
-
Αν περαστει η Xtra πάνω από την arwma χάνεται το auto update για το περασμα της επόμενης
-
@leas1968 XTRV STABLE V8.2.2.0
-
Θα υπάρξει διόρθωση για το Redmi Note 4 σχετικά με τις SIM;
-
Πρόβλημα με τις κάρτες SIM στο Redmi note 4