Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 501.
-
Για το Redmi Note 4 έχει μπει το νέο twrp του BanditGR; Την κατέβασα και είδα ότι έχει αφαιρεθεί και το 3.0.2 by mic
-
το syncios στη δωρεάν έκδοση πόσα gigabyte έχει όριο για backup;
-
Παράθεση από BanditGR: “Αν εννοείς το dropbox, μην τα μπερδεύετε. Το dropbox προσφέρει χώρο (περίπου όπως το Google Drive). Backup τις εφαρμογές θα τις πάρεις είτε μέσω cloud (πχ Mi ή άλλο δικό σου), είτε μέσω Titanium Backup που τις παίρνει μαζί με τα data τους (δηλαδή τις ρυθμίσεις τους) ΚΑΙ μπορεί να κάνει sync τα αντίγραφα με dropbox και 2-3 ακόμα cloud (MyTi.cloud, Box, Google Drive κτλ). Υπόψη το Titanium απαιτεί root access και δεν συνιστάται να παίρνουμε εφαρμογές συστήματος, κοινώς ότι …
-
το titanium κάνει τη δουλειά που θέλω;
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ipankas: “Backup με twrp και factory reset στο τέλος επαναφορά μόνο το data ” αν είναι να κάνεις επαναφορά το data τότε ποιος ο λόγος να κάνεις Factory Reset; ” πως να επαναφέρω τις εφαρμογές και όλα όσα έχω;
-
μετά τη λύση του προβλήματος με τις SIM στο rn4 λέω να δοκιμάσω και τις developer. Backup με twrp και factory reset στο τέλος επαναφορά μόνο το data ή τσεκάρω και κάτι άλλο από τo backup;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από varitimos84: “να τα παρουμε απο την αρχη...1) αστοχια ρομ: Global Dev, China Dev, China Stable, Xiaomi eu Dev, Xtrvbeta1 Stable αυτες τις ρομ εχω περασει, κ ολες να ειχαν αστοχια ρομ? 2) μη σωστη εγκασταση: sp flash tools ή twrp με οποιον τροπο το ιδιο αποτελεσμα... οποτε κτ απο τα υπολοιπα που ειπες? κ πως μπορω να απο τρεψω το μη φλασαρισμα του baseband ή το μη φορματ του παρτιτιον? ” 1) Καταρχήν η Xiaomi.eu όπως και η δικιά μας στηρίζεται (απ' όσο είμαι σε…
-
Οθόνη για redmi note 4
ΜήνυμαAliexpress
-
Παράθεση από geoanto555: “Ότι χρειάζεσαι το έχει μέσα η fastboot rom. Διαβάζουμε όλο τον οδηγό. "Πατάμε επάνω στο "Change NVRAM database file" και φορτώνουμε το official αρχείο από την fastboot rom Που έχουμε κατεβάσει. (Μεγάλη προσοχή εδώ να χρησιμοποιήσετε το σωστό αρχείο για το δικό σας κινητό που θα το βρείτε στην Official rom της δικής σας συσκευής)" ” Γιώργο μια ερώτηση αν πάρουμε backup το nvram με twrp απο τη rom που έχουμε και το βάλουμε στην καινούργια γίνεται ή δεν έχει καμία σχέση;