Παράθεση από angarato_surion: “@ipankas σε ποια rom πηγές εκεί δουλεύει η WINBANK επίσης είναι android 11; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Arrow os 11 το winbank δε δουλεύει. Αν βρεθεί καμιά θα τη δοκιμάσω Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος με την arrowos εξαφανίστηκαν κάποιες δυσλειτουργιες που είχα με την evolution x 10
Εγώ είχα την evolution 10 αλλά και την 11 που έβαλα για λίγο δεν δούλευε Την evolution την παράτησα γιατί δεν βλέπω μεγάλη διάθεση για υποστήριξη Αυτά που έγιναν από τον Σεπτέμβρη και μετά πρέπει να την έκαναν πολλοί για άλλες rom
Καλημέρα σε arrow 11 και με magisk και χωρίς το winbank δεν δουλεύει Κατά τα άλλα όλα καλά μεταφορά από google και titanium Backup και magisk με όλα τα mobule που είχα στην evolutionx 10 Καληνύχτα evolutionx
Το winbank και με Android 10 και 11 όταν έχω magisk δεν ανοίγει με τίποτα. Αν κάποιος έχει custom rom 10 και πάνω και δουλεύει το app με magisk ας μου πει για να δοκιμάσω
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από ipankas: “Εντάξει με τα xiaomi parts; Αν θες να έχεις και dolby κάνεις εγκατάσταση και το 7.3 πλεονασμός θα έλεγα άσε που μπορεί να δημιουργήσει και μικρο προβλήματα ” Να βαλω αυτά που έστειλες σε email; αν ναι ποια όμως; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από angarato_surion: “Τα έβγαλα όλα και το xiaomi parts κρασαρει ξανά Επίσης τι ακριβώς είναι αυτά τα αρχεία που μου έστειλες; @ipankas Στάλθηκε από το Redmi Note 5 …
Εντάξει με τα xiaomi parts; Αν θες να έχεις και dolby κάνεις εγκατάσταση και το 7.3 πλεονασμός θα έλεγα άσε που μπορεί να δημιουργήσει και μικρο προβλήματα
Εγώ έχω evolution x και δουλεύει πρέπει πρώτα να κάνεις απεγκατάσταση το viper και dolby επανεκκίνηση μετά δες αν δουλεύουν τα xiaomi parts Μετά εγκατάσταση τα mobule audio μετά το ddp και μετά το dolby 7.3
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από ipankas: “Παλιότερα είχα havoc os τώρα εχω evolution x είναι σχεδόν ίδιες και οι δύο πολύ καλές και σταθερές απλώς επέλεξα την evolution x για ποιο πλήρη ελληνική μετάφραση Χτες το βράδυ δοκίμασα την arrowos 11 αλλά γύρισα πίσω καινούργια rom θέλει δουλειά ακόμα Μερικές εφαρμογές δεν άνοιγαν Σήμερα θα δοκιμάσω την MsmXtended 11 ” Εμένα το xiaomi parts δεν ανοίγει στην evolution x Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν έχεις dolby ή v…
Παλιότερα είχα havoc os τώρα εχω evolution x είναι σχεδόν ίδιες και οι δύο πολύ καλές και σταθερές απλώς επέλεξα την evolution x για ποιο πλήρη ελληνική μετάφραση Χτες το βράδυ δοκίμασα την arrowos 11 αλλά γύρισα πίσω καινούργια rom θέλει δουλειά ακόμα Μερικές εφαρμογές δεν άνοιγαν Σήμερα θα δοκιμάσω την MsmXtended 11
Εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση να συνεχίσουν την ανάπτυξη για Android 11 στην evolutionx. Ενώ στην arrowos μέσα σε 10 μέρες έχουν ανεβάσει 3 rom, προσπαθούν να διορθώσουν σφάλματα Το θέμα είναι πως αλλάζεις πεπατημένη και σε ποια rom να πας
Αν σταμάτησε η υποστήριξη στην evolutionx και δεν ανεβάζουν Android 11 υπάρχουν και αυτές οι δυο [ROM] [whyred] ArrowOS 11.0 | OFFICIAL [Andr… - Pg. 9 | Xiaomi Redmi Note 5 Pro [ROM][11.0][OFFCIAL] PixelExtended ROM [AOSP… - Pg. 5 | Xiaomi Redmi Note 5 Pro