ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παράθεση από lak100: “χρονια πολλα παιδια και εμενα τωρα το πρωι εγραψε αυτα ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ μετα απο μια βδομαδα στην Ελλαδα Καστορια ποτε παιζει να ερθει? ” Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία, πόσες μέρες έχει κάνει μέχρι τώρα και με ποια εταιρία ταχυδρομείου έρχεται, γιατί το δικό μου γράφει ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ, ΟΛΛΑΝΔΊΑ και είμαι στις 30 μέρες
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παράθεση από Chaos: “1. @nhatzi οχι δεν ειναι σιγουρο αν περασει..βασικα παιζει ρολο η αξια αυτου που θα παρεις..ο αδερφος μου πηρε κατι που αξιζε 15 ευρω, περασε υεδ και δεν πληρωσε επιπλεον..εγω που πηρα το redmi note 3 international μαζι με ενα mi band 2 πληρωσα 72 ευρω γιατι τα κοστολογησαν στα 250 ” Αυτοί τα κοστολογησαν 250€ εσύ πόσο τα πλήρωσες αν επιτρέπεται;
Παράθεση από Atha Kappas: “Εμένα μου το κοστολογησε στα 130 ευρώ ο τελωνειακος και το συνολο ηταν 31,20 φπα συν 12 τελη διασαφησης Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι ποσό έγραφε το πακέτο;
Παράθεση από chrdes: “Κράτα ένα backup το imei τώρα που το έχεις ώστε αν αργότερα έχεις πρόβλημα εύκολα θα το επαναφέρεις. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Πώς κρατάμε backup τα imei;
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ipankas: “Βάλτε το ρε παιδιά στο how to της συσκευής ως οδηγό να το κάνουν και άλλοι που έχουν πρόβλημα ” την πρόταση σου κάνε την εδώ >> Oι Προτάσεις σας ” nikpoth κάνε την πρόταση σε παρακαλώ που έχεις κάνει και τη διαδικασία