Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 501.
-
Παράθεση από Vele21: “ ” Παράθεση από Vele21: “Μου συμβαίνει το εξής: Μέχρι και την 6.11.17 το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα την 6.11.24 και δεν μου αναγνώριζε τις sim. Το ίδιο μου έκανε με την 6.12.1 αυτής της εβδομάδας. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Διορθώνεται? ” Πάνε stable να σωθείς
-
Ήρθε και έκατσε κουτί με Wire davnik case και case!! Πρώτη φορά από τότε που πήρα το τηλέφωνο βάζω στο καπάκι δεύτερη ελληνική, πάντα η αναβάθμιση έβγαζε πρόβλημα με την sim. Αντε παιδιά και στη Beta 2
-
Καμία xtrv για μας;
-
Παράθεση από Takis K: “Μάλιστα φίλε colossusr το δοκιμασα και αυτό αλλά τίποτα θα το σπασω στο τελος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί δεν πας στην STABLE 8.0.9.0 THUNDER
-
Για redmi note 4 θα έχουμε σύντομα καλά νέα;
-
Αντε να δούμε και μεις xtrv για πρώτη φορά!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ipankas: “δεν υπάρχει ο αριθμός έκδοσης μόντεμ και στην κατάσταση πληροφορίες ΙΜΕΙ τα ΙΜΕΙ είναι εκεί αυτό που λέει άγνωστο είναι το IMEI SV υποδοχή 1 και 2. ” Αυτα τα δύο προβλήματα συνήθως εμφανίζονται μαζί και είναι αποτέλεσμα format των λάθος partition της συσκευής. Είτε απο λάθος επιλογή του χρήστη είτε απο λάθος στο script εγκατάστασης rom.. ” Αν είναι από λάθος επιλογή χρήστη δεν θα μπορούσε να περαστεί καμία ρομ έτσι δεν είναι; Αυτό το κουλό που συμβαίνε…
-
Στη THUNDER STABLE γιατί δεν έχει τις τρεις τελείες στην γραμμή ειδοποίησεων;
-
μετα από ταλαιπωρία ημερών
-
Και εγώ έκανα like πριν μερικές μέρες αλλά μετάλλιο δεν πήρα
-
Παράθεση από olafeone: “Παράθεση από gkalen: “Στο τοπικ του RN4 , υπάρχει και τρίτος που την πέρασε και δουλεύει ( @olafeone ) και είχε αναφέρει οτι δεν του δούλευε πριν μια-δυο μέρες .. Πως το έκανε ??? ” Με twrp μπηκα wipe wipe dalvik , cache μετα reboot και install την νεα ρομ. @galen με την πρωτη το εβαλα. Με δυσκολεψε μονο να το φλασσαρω φιλε μου γιατι ειχε την international rom οταν ηρθε απο το everbuying. ” Ποια fastboot rom έβαλες (version) και ποια ελληνική (version) για να κάνω και εγώ…