Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 501.
-
Παράθεση από olafeone: “Παράθεση από gkalen: “Στο τοπικ του RN4 , υπάρχει και τρίτος που την πέρασε και δουλεύει ( @olafeone ) και είχε αναφέρει οτι δεν του δούλευε πριν μια-δυο μέρες .. Πως το έκανε ??? ” Με twrp μπηκα wipe wipe dalvik , cache μετα reboot και install την νεα ρομ. @galen με την πρωτη το εβαλα. Με δυσκολεψε μονο να το φλασσαρω φιλε μου γιατι ειχε την international rom οταν ηρθε απο το everbuying. ” Ποια fastboot rom έβαλες (version) και ποια ελληνική (version) για να κάνω και εγώ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ipankas: “Πάλι δε βλέπει τη sim και το άλλο περίεργο είναι ότι δεν φορτώνει καμία μπάρα μπαίνει απευθείας στο λογότυπο τις miui8 ” Μετά το install εννοείς; Μήπως στην πραγματικότητα δεν κάνει install? ” Ναι. Δεν γνωρίζω. Να πάω fastboot rom από την αρχή; πια rom να επιλέξω; τώρα ξαναπερασα την 6.10.20 όλα κανονικά
-
Παράθεση από NasDriver: “1. TWRP > WIPE > FORMAT DATA > YES > BACK > BACK > REBOOT > RECOVERY > 2. SWIPE TO ALLOW MODIFICATION > αντιγραφή ξανά την ρομ στον εσωτερικό χώρο > 3. INSTALL > επιλέγεις την ρομ > SWIPE TO FLASH > REBOOT TO SYSTEM > αν ρωτήσει για εγκατάσταση super su του λες όχι Υπάρχει κάποιο βήμα που δεν έχει κάνει από το παραπάνω ? Ειδικά στο 1 ? το format data δεν είναι mount ούτε wipe cache, βρίσκεται δίπλα από το advance wipe ” NasDriver ελπίζω αυτή τη φορά να ξεκολλήσω, ερώτηση…
-
Παράθεση από netblaster: “Έπειτα από πολλές προσπάθειες και ψάξιμο κατάφερα να κάνω λειτουργική τη συσκευή χρησιμοποιώντας το "maui META". Πλέον η συσκευή δουλεύει κανονικά. Το μόνο που έχει μείνει είναι ότι στα δίκτυα WIFI βγάζει μαζί με αυτά που βρίσκει και ένα NVRAM warning error. Είμαι στο ψάξιμο για να λύσω και αυτό... ” Θα μας πεις τι ακριβώς έκανες να το προσπαθήσουμε και εμείς οι κακομοιμοι
-
Να πάρω ένα backup το data για να το χρησιμοποιήσω μετά;
-
Το έκανα format data reboot recovery πέρασε τη rom χωρίς σφάλμα αλλά πάλι τα ίδια, το μόνο που μένει είναι fastboot rom και ελληνική από την αρχή
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Takis K: “Επισης οταν κανει Format Data δειχνει αυτο ” Μετά το format data θέλει reboot recovery ... Γι αυτό στο βάζει αυτό.. ” Το έκανα εγώ πάλι τα ίδια
-
Παράθεση από nikpoth: “Εγώ την πέρασα με format.Μονο στην xtrv έχετε θέμα η και σε άλλες rom? Αν δεν είναι κόπος,δοκιμάστε μετά από ένα nandroid, μια παρθένα εγκατάσταση. Είμαι με μια sim. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι μάλλον ο μοναδικός με redmi Note 4 που έκανε ένα βήμα παραπάνω από το πρώτη φορά ελληνική. Να ρωτήσω με ποια fastboot rom έκανες flash και ποια ελληνική έβαλες πρώτη φορά;
-
Παράθεση από Takis K: “Μπορειτε να μου πειτε τι παει στραβα και στο δικο μου redmi note 4 η XTRV και παλι δεν βλεπει την sim.Tην εβαλα πανω απο την GTV αλλα μια απο τα ιδα, το φορτιζω και αμεσως μετα παω για Factory reset να δουμε,ευτυχως εχω κρατησει backup. Ο φιλos nikpoth που αναφερει οτι την περασε του δουλευει η sim ” Μία από τα ίδια
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ipankas: “Διορθωμενη ή με τη διαδικασία που είπες παραπάνω; ” Δεν υπάρχει νέα ROM.Είναι η ίδια που είχε αποσυρθεί προληπτικά, και η δοκιμή με Flash του TWRP όπως είπαμε παραπάνω, ίσως λύσει το μυστήριο. ” Το twrp.img fastboot όπως είναι ή μετονομασία σε regovery
-
Παράθεση από nikpoth: “Λογικά από τα απανωτά flash,κάποιες συσκευές έχασαν imei και επομένως και sim. Οποτε δεν ευθύνεται η rom.Το ανέφερα γιατί η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή,μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Recovery 3.0.2 by mic. ” Τα imei δε χάνονται αυτά που δεν υπάρχουν είναι τα imei sv υποδοχή 1 και 2 και ο αριθμός modem
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν δεν φταίει η ROM για το πρόβλημα των SIM Card στο Redmi Note 4, αλλά μάλλον το TWRP Recovery. Θέλει ψάξιμο αλλά θα βρούμε στο τέλος τι φταίει. Η ROM γίνεται και πάλι διαθέσιμη σε λίγο για όλους όσους έχουν το RedMi Note 4 (Nikel). ” Διορθωμενη ή με τη διαδικασία που είπες παραπάνω;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nikpoth: “Γκαντέμης είμαι! Το πρωί την πέρασα σε nikel.Πάντως σε μένα δεν έβγαλε πρόβλημα μέχρι τώρα.Να περιμένουμε?Να γυρίσουμε σε παλαιότερη άμεσα? ” Αν δεν έχεις πρόβλημα μην γυρίσεις πίσω. Μπορεί τελικά τα προβλήματα σε συσκευές κάποιων μελών να προέρχεται από ένα περίεργο συνδυασμό προβλημάτων που δεν ισχύουν στην περίπτωσή σου. Ίσως να ευθύνεται και το TWRP Recovery που δεν διαβάζει σωστά τα Partition της συσκευής. Προτείνω σε όσους έχουν προβλήματα με …
-
Παράθεση από ipankas: “Πρώτη απόπειρα σε GTV 6.11.3 σε redmi note 4 αποτυχία δεν βλέπει τη sim ” Δεύτερη προσπάθεια το ίδιο πρόβλημα, αυτή τη φορά κατέβασα ξανά τη ΡΟΜ από άλλον server.