Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 501.
-
Πρώτη απόπειρα σε GTV 6.11.3 σε redmi note 4 αποτυχία δεν βλέπει τη sim
-
Παράθεση από Takis K: “Εγκατασταση της GTV 6.11.3 για redmi note 4(nickel) που ήρθε σήμερα και πάλι δεν αναγνωρίζει τη sim card επέστρεψα στην 6.10.20 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο παρα πεντε με πρόλαβες τι γκαντεμιά είναι αυτή, μπορεί να δοκιμάσω αργότερα
-
super su
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Καλημέρα, δηλαδή Εγώ με 6.10.20 σε redmi note 4 δεν είναι root πρέπει να μπω σε twrp και να το κάνω χειροκίνητα; ” Τελικά κατέβασα το titanium και δείχνει ότι είμαι Root χωρίς να κάνω τη διαδικασία με twrp. Να κάνω τη διαδικασία ή είμαι ok.
-
super su
ΜήνυμαΕυχαριστώ, δεν κάνω κάποια άλλη ενέργεια στο wipe απευθείας Install και reboot system;
-
super su
ΜήνυμαΚαλημέρα, δηλαδή Εγώ με 6.10.20 σε redmi note 4 δεν είναι root πρέπει να μπω σε twrp και να το κάνω χειροκίνητα;
-
Παράθεση από lallasgr: “Παιδιά για τους αρχάριους υπάρχουν όλοι οι οδηγοί με εικόνες κλπ για να μην μπερδεύονται!!Απλά κάντε ένα search, δεν κοστίζει, τζάμπα το προσφέρουμε!!! search: stable->stable / stable->dev ” Αν ήταν για μένα η απάντηση ευχαριστώ το βρήκα Παράθεση από demakhs: “@stergios96 γιατί data?? @φουσκωτοροδουλη, τα παμε...γιατί τα ξαναλεμε?? ” Παντα διασταυρωνω τις πληροφορίες το είχα διαβάσει αλλά ήθελα επιβεβαίωση
-
Παράθεση από osalonikios: “Το ΤWRP έτσι και το μάθεις κάνεις το τηλέφωνο σούζες. Μην το φοβάσαι. Δεν δαγκώνει. Στη χειρότερη να ξαναπεράσεις Rom. Σκάλισε τα κουμπια, δες το μενου, βάλε ελληνικα αν θελεις. Θα δεις είναι το βασικο μενου του τηλεφωνου. ” Αυτό κατάλαβα τις μέρες που διαβάζω στο forum, γι αυτό ρώτησα αν έχουν συγκεντρωθει όλα σε έναν οδηγό
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ipankas: “Δεν ήταν εντάξει ούτε το twrp ούτε η rom σωστά περασμένα. ” Το twrp ήταν σωστά περασμένο σίγουρα...Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει..Με προσοχή τα βήματα από εδώ και πέρα και θα είσαι οκ. ” Δεν αμφισβητω αυτό που λες αλλά όλες τις φορές που έκανα κάτι με το twrp στο κατεβατω που έβγαζε ενδιάμεσα έβγαζε κόκκινα γράμματα εκτός την τελευταία φορά που ήταν όλα άσπρα και καταλαβαίνεις σαν πρωτάρης όταν είδα μονοχρωμια είπα εδώ ήμαστε, δεν έκανα και λίγα 4:30 το…
-
Παράθεση από osalonikios: “Το TWRP μια χαρά ειναι. Βάλε την ΡΟΜ στο τηλέφωνο ή στην SD κάνε wipe cashe, data, davnik πήγαινε πίσω 2-3 φορές και κανει εγκατάσταση. Aυτό ειναι. ” Δεν ήταν εντάξει ούτε το twrp ούτε η rom σωστά περασμένα. Τελικά μετά από πίσω γυρίσματα και τις υποδείξεις από εσάς όλα καλά τώρα είμαι με την GTV-6.10.20 developer νομίζω σωστά περασμένη και περιμένω να λυθεί το πρόβλημα με τις SIM στην 6.10.27. Σας ευχαριστώ
-
Επιβεβαιώσω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις κάρτες SIM και γύρισα στην 6.10.20 το καλό είναι ότι έλυσα όλα τα προηγούμενα προβλήματα με την βοήθεια των παιδιών εδώ στο forum και τους ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση γιατι είμαι άσχετος