Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 501.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ipankas: “Δεν έχει περαστεί σωστά το twrp έκανα τη διαδικασία 4 φορές σε Windows xp και πάλι τα ίδια ούτε backup δεν κάνει και τη rom που πέρασα για καθαρή εγκατάσταση μου την πάνω από την κινέζικη ” Αυτο δεν το κατάλαβα.. τι εννοεί δεν έχει περαστει σωστα; ” Failed to mount data invalid argument με κόκκινα γράμματα και το backup πουθενά select storage internal storage (0mb) Micro SDcart (26954mb) ή δεν περαστικε κανονικά ή το twrp δεν αναγνωρίζει το κινητό…
-
Παράθεση από osalonikios: “Windows XP κι 64bit είναι λίγο σπάνιο. Όχι πως δεν έχει. Ταπεινη μου άποψη δανείσου έναν υπολογιστή ενός φίλου/συναδέλφου/συγγενή για καμια ώρα και καντο σωστά. ” Όχι 32bit είναι αλλά ότι έκανα με αυτά το έκανα. Και τι Windows θέλει γιατί από ότι διαβάζω και τα 7 έχουν πρόβλημα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από osalonikios: “Ήδη το εκανες μια φορά. ” Θέλει να μάθει κ άλλο τρόπο./// Μέσω updater.. ” Γιώργο δε θέλω να άλλο τρόπο θέλω ένα τρόπο να στήσω σωστά το κινητό. Τα Windows 7 δεν το αναγνωρίζουν τα Windows xp δεν περνάτε σωστά το twrp το twrp δεν μπορεί να περάσει καθαρή την ελληνική rom, όχι ότι το κινητό δε δουλεύει σωστά εκτός από το μήνυμα για το Google Play Store έχει σταματήσει
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από makis1024: “Αν στο ξανακάνει, σβήνεις Google account, εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής και ξαναβάζεις Google account και ξαναδοκιμάζεις. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Τον Google account το βρίσκω για να τον σβήσω η εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής που είναι για να μη κάνω καμιά βλακια ” Ρυθμίσεις - εφαρμογές - κατεβαίνεις μέχρι να βρεις το Google play πατάς επάνω και θα δεις μετά εκκαθάριση δεδομένων ! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοπ…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
ipankas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω Windows 7
-
ipankas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο μόνο που κατάφερα είναι να είμαι με μια κινέζικη rom χωρίς play store ο υπολογιστής να μην αναγνωρίζει το κινητό για να μπορέσω να φλασαρω την ελληνική. Το μόνο που μάλλον κατάφερα είναι να τελειώσω τη διαδικασία στο mi account unlock αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω
-
ipankas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠως γίνεται φλασαρισμα του twrp; υπάρχει οδηγός για τον τρόπο στο forum;
-
ipankas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠέρασα με τον οδηγό την τελευταία china developer fastboot miui 8 6.10.20 beta. Μπορώ να περάσω ελληνική; πως βάζω το κινητό σε recovery;