Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 395.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από vortalhe: “Καλησπέρα μάγκες το δεύτερο redmi note 3 pro το έχω ένα μήνα περίπου και τώρα με κόλλησε η οθόνη δεν δουλεύει ενώ τα πλάγια κουμπιά δουλεύουν... Τι να κάνω ” Κρατα παρατεταμένα το Power για να κάνει restart. Μήπως είναι κάνα προσωρινό κολληματάκι ... ” Αυτό ήθελα να κάνω αλλά δεν ήξερα πως να κάνω το restart ευχαριστώ πολύ έγινε τελικά
-
Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από GioNiko: “Καλησπερα! Σκεφτομαι να παραγγειλω το κινητο με την official global rom. Αν μετα ομως θελησω να περασω την ελληνικη rom που εχουμε εδω στο forum υπαρχει καποιος τροπος για να παω στην official κινεζικη και απο εκει στην ελληνικη? Ρωταω διαφορα απο χτες που εγινα μελος γιατι πριν το παραγγειλω θελω να εχω μια επιγνωση με τις rom και ολα αυτα που ισως χρειαστουν μετα.. ” Να το παραγγείλει με την official global και μετά για να το ξεκλειδώσεις περνάς τη…
-
Παράθεση από GioNiko: “Η official global περνει updates ή μονο η developers με τα αγγλικα και τα κινεζικα? Ρωταω γιατι ειδα λιγο απο miui 8 και θελω να το βαλω οταν ερθει το κινητο χωρις να μπλεξω με φλασαρισματα ξεκλειδωμα bootloader και τετοια. Επισης υπαρχει καμια περιπτωση να βγει official rom με ελληνικα? ” Ναι παίρνει update τον Αύγουστο θα βγει με miui 8 και mm. Η global developer έχει σπαστά ελληνικά αλλά λογικά και η GLOBAL STABLE κάποια στιγμή θα έχει ελληνικά
-
Παράθεση από GioNiko: “Καλησπερα στην ομαδα!! Σκεφτομαι να παραγγειλω και γω απο κινα το note 3 pro αλλα επειδη δεν ειχα ποτε συσκευη της xiaomi θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει καποιες αποριες! Η παραγγελια μαλλον θα γινει απο vickmall στο οποιο μου δινει 3 επιλογες rom.. Official Developer Rom, Official Global rom και Multi-Language Rom. Εγω θελω να εχω updates μεσω του κινητου και ας μην εχω ελληνικη γλωσσα. Ποια απο τις 3 πρεπει να επιλεξω και ποια ειναι η πιο σταθερη? Επισης θελω να …