Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 395.
-
Παράθεση από kostasz: “το ραδιο κομπλε απλα ηθελε ακουστικα για καλυτερο σημα , τωρα για τον καιρο δεν βρηκα ακρη συνεχιζει στον εντοπισμο να με βγαζει καλιθεα δεν νομιζς να φταει το γπσ γιατι στους χαρτες με διχνει κανονικα που ειμαι . Να ρωτησω και κατι αλλο το να του βαλω την ελληνικη ρομ μπορειτε να μου πειτε 3-4 αλλαγες πο ειναι σημαντικες να καταλαβω αν αξιζει να το κανω ? ευχαριστω ελπιζω να μην κουραζω ! ” Πρώτα από όλα σε 2 μήνες δεν θα έχεις κινητό με αυτήν την ρομ επιπλέον αν βάλεις o…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
vortalhe - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kpavlatos147: “Βγηκα. σχετικα με το μυνημα αυτο η συνταξη του ονοματος του αρχειου,του ονοματος καταλογου,η της ετκετας του τομου ειναι εσφαλμενη.(0χ8007007b:open programmer MPRG.hex τι ειναι; τελικα δεν μπορω να βαλω official rom με τον οδηγο αυτο τι θα κανω ποιον οδηγω να ακολουθησω θελω απλα να βαλω OFFICIAL!!! ” ακολουθησε τον οδηγο καταγραμμα και θα γινει εχεις x64 windows?Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 εχεις κανει την απενεργοπο…
-
Παράθεση από jmarkantonakis: “Παράθεση από geoanto555: “Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader αν έχεις έγκριση και μετά θα βάλεις την Ελληνική. Εχεις κάνει αίτηση; ” Ναι αλλά νομίζω ότι υπάρχει και τρόπος να εγκαταστήσεις άλλη ROM χωρίς την "αδεια" της ΧΙΑΟΜΙ.... ασε που η ROM που έχω τώρα δεν έχει τίποτα από GOOGLE.... ” Ναι το οποίο κάνει 1-2 μέρες
-
ΜήνυμαΝαι πάτα ότι δέχεσαι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από antonis99006: “οχι δεν εχω κανενα θεμα τωρα ολα καλα.να την κανω την αναβαθμιση λες ή οχι;να σε ρωτησω κ κατι αλλο ξερεις πως μπορω να κανω το play store να ειναι στα ελληνικα γιατι τωρα οτι εφαρμογη κατεβαζω ειναι στα αγγλικα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Πρέπει να βάλεις ελληνική ρομ για να γίνουν όλα στα ελληνικά και την αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις κανονικά
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από xvagelis69: “Καλησπέρα σας, νέος στο forum μιας και απέκτησα πριν δυο μέρες το Redmi Note 3 PRO. Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader στην Xiaomi και σήμερα το πρωί μου ήρθε η έγκριση. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κατεβάσω την τελευταία China Developer ROM και πάω να κάνω update μου βγάζει το μήνυμα "Couldn't verify update package" και έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα. Το κινητό έχει την 7.3.7.0(LHOMIDD) ROM. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ. ” ακολο…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαολα θελουν x64 να ειναι! Πρεπει να βρεις χ64 αν μπορεις πανε σε ενα ιντερνετ καφε μπορει να γινει απο εκει!