Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 395.
-
Καλησπερα παω να κανω refresh στο Miflash Και μου βγαζει error image — ImgBB
-
Παράθεση από NasDriver: “Λογικά θα έρθει κάποια στιγμή ” Το ελπίζω.... Παράθεση από venioni: “Πρέπει να μιλήσεις με το support center. Ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αφού έληξε η προθεσμία του dispute μου επέστρεψε τα λεφτά το support center μετα απο δυο εβδομάδες, αλλά το πιο τρελό ειναι ότι τελικά το δέμα ήταν στην Ελλάδα και το παρέλαβα μετα από μια η δύο εβδομάδες. Προφανώς το ίδιο συμβαίνει και με εσένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εννοείς την eva πατά…
-
Καλησπερα έχω αγοράσει από AliExpress μια μπαταρία από τις 27 Μαρτίου η οποία δεν έχει έρθει όταν τελείωσε το protection άνοιξα dispute κ;ι ο πωλητής μου είπε να περιμένω 15 μέρες λόγο κορονοιου περίμενα τις 15 κλείνοντας αυτός το dispute και Μετα τις 15 Μέρες του ξανά στέλνω επειδή δεν ήρθε και μου λέει να περιμένω άλλες 3 για να επικοινωνήσει με το ταχυδρομείο περνάνε και οι 3 μέρες του ξανά έστειλα και τώρα δεν μου απαντάει γενικώς δεν μπορώ να ανοίξω dispute γιατί έβαλε ότι παραδόθηκε. Τι μπ…
-
Καλησπερα παιδια εχθες πηρα το xiaomi note 10 128gb 6gb ram μεταχειρισμενο ενος μηνα οπως μου ειπε ο πωλητης...Το κινητο παει σφαιρα αλλα η μπαταρια μου φαινεται οτι τελειωνει γρηγορα... Εχω global rom. Μεσα σε 4 -5 ωρες με λειτουργεια πτησης εχασε 4 % χωρις χρηση εννοειται. Υπαρχει τροπος να την ελεγξω την υγεια ή ειναι κομπλε!