Παράθεση από giwrgosalim: “Ρε σεις δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς άλλος όμως με την τελευταία dev εχω δει τρελή βελτιωση στην αυτονομία! Και επίσης μου καθυστερεί λιγάκι το πληκτρολόγιο σε τι οφείλεται αυτό; ” Αυτό με το πληκτρολόγιο το έχω και εγώ στην εφαρμογή εδώ του forum
Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Έχω τελευταία xtrv θα δοκιμάσω πρώτα με ένα wipe και θα επανέρθω αν παρουσιαστή ξανά. Μου το έκανε και με άλλες ρομ μήπως με καμιά εφαρμογή έχει περαστεί κανένας ιός
καλησπερα μαγκες προσπαθω να επαναφερο απο back up Που εκανα με το MobileTrans του WonderShare ενω ειχα κανει back up μετα εκανα ρεσετ και τωρα θελει να εγκαταστηση την εφαρμογη του στο κινητο αλλα την πρωτη φορα δν το αφησε και τωρα δεν με βγαζει την επιλογη για να το κανω επιτρεψημο!
Παράθεση από lorenzo81: “Με την τελευταία dev. Μετά από restart μου βγάζει αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άμα πας στις εφαρμογές θα βρεις κάπου την εφαρμογή αυτήν Κάντην απεγκατασταση
Παράθεση από mikekastam: “Γεια σας παιδια. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την ελληνικη stable rom 8.1 εκ μερους δυο φίλων μου. Κάναμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και πήραμε θετική απάντηση. Οπότε πάω να τους εγκαταστήσω την κινέζικη developer rom αλλά το smartphone flash tool δεν ξεκινάει το download με τίποτα. Μένει στο 0%. Μπορείτε να βοηθήσετε; Πήγα να περάσω και το tgz αρχείο μέσα από τον updater του κινητού αλλά δεν το βλέπει. Το θέλει zip. πως θα το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ ” Εμφανίζετ…
Παράθεση από akis95: “Να ρωτήσω κατι: Γιατί η αυτόματη φωτεινότητα μερικές φορές κάνει αυξομειώσεις μόνη της; Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε μένα συμβαίνει; ” Και σε εμένα το ίδιο κάνει γι αυτό και την έβγαλα την αυτόματη επιλογή
Παίδες έχει κανείς θέμα με το κινητό ή έχω κανέναν ιό στο κινητό. Με έχει κλείσει πολλές φορές το κινητό χωρίς να έχω κάτι άλλο ανοικτό εκτός από την εφαρμογή Facebook με 1.3 ελεύθερη ραμ. Επίσης στην εφαρμογή του φόρουμ μας όταν πληκτρολόγω κολλάει πολύ το πληκτρολόγιο. Τελευταία Beta xtrv και έναν antutu που έκανα έπιασε 101000
Παράθεση από dfoust: “Για ποιο τηλέφωνο μιλάς;; 3/32 ή 3/64;; διαφορετικό επεξεργαστή δεν φοράνε;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 3/64 ναι ειναι διαφορετικος
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από vortalhe: “όταν το ανοίγω ψηλό κολλάει ” Το κόλλημα συνεχίζεται και μετά το 5λεπτο? ” Ναι ναι και μιλάει όταν πάω να πληκτρολογησω