Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 395.
-
Παράθεση από dfoust: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα και εγώ με την οθόνη το αντίθετο θα έλεγα ότι είναι χάρμα οφθαλμών, φίλε με τι λογισμικό το έχεις;; Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία dev;; πώς πάει από μπαταρία;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω τωρα θα την κατεβασω να την περασω...Απο μπαταρια θα δουμε!Ξερει κανεις με την costum thunder τι παιζει καλη ειναι?
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vortalhe: “οποτε ειναι ενας τροπος που μπορουμε να γλιτωσουμέ το τελωνειο ?? ” Ο τελωνειακός ή θα σε χρεώσει βάση τιμολογίου που θα βρει ή βάση αυτού που θα βρει στο διαδίκτυο ή του αρέσει σαν νούμερο. Λογικά εάν μέσα στο πακέτο υπάρχει κάποιο έγγραφο από το μαγαζί που να δείχνει ότι πλήρωσες χ$, θα κοστολογηθείς βάση αυτό. Τώρα για να γλυτώσεις εντελώς, από EU αποθήκη επίσημα, τριγωνική ανεπίσημα. ” ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!!!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vortalhe: “Δεν ξερω παιδια τι παιζει στην γερμανια γι αυτο ρωτησα...@'zisistil' για τα νομιμα μιλαω φιλε!Δηλαδη και εκει αν βαλομυε παλι δωρο και τα σχετικα δν θα περασει απαρατήρητο ? Κατι αλλο σε περιπτωση που σταλθει κατι χωρις την επωνυμια και κανενα χρειματικο ποσο σκετο δωρο παλι θα χρεωθουμε(για ελλαδα)?? Δηλαδη ενα δωρο δν μπορουμε να κανουμε? ” Μόνο εάν υπάρχει μηδενικό τιμολόγιο νομίζω, αλλά και πάλι θα πληρώσεεις τα 3€ ” οποτε ειναι ενας τροπος πο…
-
Δεν ξερω παιδια τι παιζει στην γερμανια γι αυτο ρωτησα...@'zisistil' για τα νομιμα μιλαω φιλε!Δηλαδη και εκει αν βαλομυε παλι δωρο και τα σχετικα δν θα περασει απαρατήρητο ? Κατι αλλο σε περιπτωση που σταλθει κατι χωρις την επωνυμια και κανενα χρειματικο ποσο σκετο δωρο παλι θα χρεωθουμε(για ελλαδα)?? Δηλαδη ενα δωρο δν μπορουμε να κανουμε?