Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 151.
-
έχω δώσει όλες τις φώτο στο @derveni δεν είναι πολλές..καμιά 80αρια..απλά δεν μπορούσα 2 καρπούζια σε μια μασχάλη..(και φώτο και βίντεο μαζί) να είναι καλά και ο φίλος @asot που έφερε το drone του και την action cam για το timelapse. το mi drone που έχω παραγγείλει απο gearbest είναι ακόμη κολλημένο στο τελωνείο της Αγγλίας εδώ και ένα μήνα σχεδόν ... θα το κάναμε και μια παρουσίαση...next time....:)
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμααχχ αυτος ο @derveni... βιαστικός και μου χαλάει το flyer...:P i.imgur.com/iq2F6GG.jpg iq2F6GG.jpg">
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυματη γνωστή αλλά εγώ δεν ήρθα πάλι...τυχεράκιδες όσοι έχουν μεγάλα παιδιά....αχχχχχχχ
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυματι ώρα καφεδάκι αύριο????
-
Παράθεση από spideman3: “@kostaskex Δοκίμασε και από εδώ Save your Power Button -- use MiKey to wake up your device - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum ” χαζο δουλεύει αλλα θέλει πολύ δουλειά απ οτι κατάλαβα.ευχαριστω. βασικός λόγος που το πήρα είναι για να δουλεύω πιο γρήγορα την φωτογραφική μηχανή. να πατάω κουμπί δηλαδή και να βγάζει με τη μια νομίζοντας οτι αυτο μπορώ να το πετύχω και με στάση αναμονής(να ειναι δηλαδή stand by με σβηστή οθόνη και πατώντας ας πούμε το Button 2 φορες να …
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαι μη ξεχνιόμαστε...Κυριακή πρωι καφεδάκι για το νομό Λάρισας...όποιος επιθυμεί...να απευθυνθεί στον @derveni
-
Παράθεση από insideman75: “Ρε παιδια.. καλησπέρα καταρχάς και καλο βραδάκι Κυριακής. Εχω όμως μια απορία.. Αφου εχει βγει ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΜ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το note 4 η οποια ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ γιατι ταλαιπωρείτε τα κινητα σας με αλλες ρομ? Διαβαζω για κλεισιμο του κινητού αφου πρωτα γινουν μαυροασπρα τα εικονιδια (και καποιοι λενε μαλιστα οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα κλεινουν ετσι.. ΟΧΙ δεν κλείνουν ολα ετσι) ακούω για σιμ που δεν διαβάζονται για διαγραφή όλου το κινητού μετα απο update και απλα μ…