Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 151.

• έχω δώσει όλες τις φώτο στο @derveni δεν είναι πολλές..καμιά 80αρια..απλά δεν μπορούσα 2 καρπούζια σε μια μασχάλη..(και φώτο και βίντεο μαζί) να είναι καλά και ο φίλος @asot που έφερε το drone του και την action cam για το timelapse. το mi drone που έχω παραγγείλει απο gearbest είναι ακόμη κολλημένο στο τελωνείο της Αγγλίας εδώ και ένα μήνα σχεδόν ... θα το κάναμε και μια παρουσίαση...next time....:)

• @derveni δεν ξέρω τι είχες στο μυαλό σου εσύ...εγώ ως ''καλλιτέχνης'' είχα άλλο...άσε με να εκφραστώ όπως θέλω και δεν θα σε απογοητεύσω... youtube.com/watch?v=CBd8PcswDzA&feature=youtu.be

• δεν υπάρχει μικρο και μεγάλο...:) ενα βιντεάκι είναι...κλιπάκι...θα δείτε...ασε που τα μεγάλα κουράζουν...γάμο θα δούμε????

• σας ανεβάζω και ενα βιντεάκι σε λίγο...μόνο μη μου το κόψει το youtube για τη μουσική...

• o @derveni οργάνωσε τα πάντα...και έχει φάει το τρέξιμο της αρκούδας μη φειδόμενος κόπου και χρόνου.(σε αντιθεση με αρκετούς εδώ μέσα που μόνο να ''πάρουν'' και να χλευάσουν κοιτάνε...) ενα τυπογραφικό λάθος το δικαιούται...και 2 μη σου πω...

• άντε λοιπόν κάνω την αρχή!!!!!!

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

kostaskex - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

αχχ αυτος ο @derveni... βιαστικός και μου χαλάει το flyer...:P i.imgur.com/iq2F6GG.jpg iq2F6GG.jpg">

Μήνυμα

τη γνωστή αλλά εγώ δεν ήρθα πάλι...τυχεράκιδες όσοι έχουν μεγάλα παιδιά....αχχχχχχχ

Μήνυμα

τι ώρα καφεδάκι αύριο????

• Παράθεση από spideman3: “@kostaskex Δοκίμασε και από εδώ Save your Power Button -- use MiKey to wake up your device - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum ” χαζο δουλεύει αλλα θέλει πολύ δουλειά απ οτι κατάλαβα.ευχαριστω. βασικός λόγος που το πήρα είναι για να δουλεύω πιο γρήγορα την φωτογραφική μηχανή. να πατάω κουμπί δηλαδή και να βγάζει με τη μια νομίζοντας οτι αυτο μπορώ να το πετύχω και με στάση αναμονής(να ειναι δηλαδή stand by με σβηστή οθόνη και πατώντας ας πούμε το Button 2 φορες να …

• Παράθεση από spideman3: “@kostaskex Πήγαινε στο παρακάτω link και θα βρεις την εφαρμογή για το MiKey Ελληνες Developers ” μου γράφει ότι εγκατάσταση απέτυχε..

• για να μη ανοίγω ολόκληρο νήμα είπα να ρωτήσω εδώ μόλις παρέλαβα ενα Phone Smart Mi Key Quick Button με πια εφαρμογή και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να το κανω να λειτουργήσει σωστά? εχω κατεβάσει κανα 2 απο το Play store αλλα μαλλιά...δεν βλέπω φως...

Μήνυμα

και μη ξεχνιόμαστε...Κυριακή πρωι καφεδάκι για το νομό Λάρισας...όποιος επιθυμεί...να απευθυνθεί στον @derveni

• ναι όντως...και εγώ το τσίμπησα το δωράκι μου.Ευχαριστώ!!!νανε καλά η κυρία στο σέρβις που είπε το νούμερο μου :)...πήγα έριξα και καμία 10άρια τζόκερ μετα αλλά τζίφος...

• Χαχαχα @Johnkas λόγω του ότι είναι στενό το μαγαζί επέλεξα να εχω ενα ευρυγωνιο φακό μαζί μου...αυτοί που σας "έπιασα" στις άκρες της φωτογραφίας την πατήσετε...και δεν πρόλαβα να τις περάσω και στο Photoshop...

• πραγματικά άξιζε!ενα μπράβο σε αυτούς που ήρθαν από μακριά(Βολο,Τρίκαλα,Καρδίτσα) και ενα μπράβο σε όλους σας που το οργανώσετε! Με κάποιους θα τα ξαναπούμε και μεσα στη βδομάδα μιας και βρήκαμε και κοινούς φίλους

• Παράθεση από derveni: “@kostaskex Δεν θα το συνιστούσα Κώστα, έχουν πάθει αρκετά άτομα ζημιά και είναι μη αναστρέψιμοη ενχιριση ” η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε και την έκανα τόσο τέλια και πολύ προσεκτικά...η κάρτα σιμ όμως μας άφησε χρόνους...

• επειδή εγώ είμαι λίγο ανήσυχος και με τρώει ο κώλος μου και το χέρι μου (είναι θαύμα που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη και γράφω ποστ) τι πιθανότητες έχω να χαλάσω τις επαφές εσωτερικά του τηλεφώνου? το εχει δοκιμάσει κανείς απο εδώ? youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM

• Παράθεση από insideman75: “Ρε παιδια.. καλησπέρα καταρχάς και καλο βραδάκι Κυριακής. Εχω όμως μια απορία.. Αφου εχει βγει ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΜ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το note 4 η οποια ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ γιατι ταλαιπωρείτε τα κινητα σας με αλλες ρομ? Διαβαζω για κλεισιμο του κινητού αφου πρωτα γινουν μαυροασπρα τα εικονιδια (και καποιοι λενε μαλιστα οτι ειναι φυσιολογικο και οτι ολα κλεινουν ετσι.. ΟΧΙ δεν κλείνουν ολα ετσι) ακούω για σιμ που δεν διαβάζονται για διαγραφή όλου το κινητού μετα απο update και απλα μ…

• άνοιξε το πακέτο σου και στήσε το τηλέφωνο σου απο την αρχή. εδω θα βρεις αυτα που χρειάζεσαι και σε λίγες ώρες θα έχουν ηρεμήσει τα νεύρα σου και θα χαρείς το νεο σου τηλέφωνο...