Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 151.
-
αυτο ειναι φυσιολογικό? οταν πατάω να σβήσει το τηλέφωνο πρώτα μαυρίζουν ολα και μετά σβήνει ακομη και τα εικονίδια γινοντα ασπρόμαυρα και μετα σβήνει.δεν σβήνει αμέσως μπαμ με τι μια αλλα αργά και αφού γίνει ασπρόμαυρο ειναι της συγκεκριμένης έκδοσης android ή ειναι θέμα του κινητού? dropbox.com/home?preview=VID_20170114_212229.mp4
-
Note 4 και sygic
Μήνυματο έκανα.χωρις αποτέλεσμα...
-
Note 4 και sygic
ΜήνυμαΤι ακριβώς συμβαίνει ρε παιδιά? δεν μπορώ να τρέξω σε κανένα redmi (NOTE 2, NOTE 3, NOTE 4) το Sygic εχω δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις κάνει την εγκατάσταση και όταν παω να το ανοίξω κολλάει στην αρχική οθόνη με το λογότυπο του sygic γιατί συμβαίνει αυτό? άλλο αξιόπιστο πρόγραμμα GPS???
-
μετά την αναβάθμιση του MIUI 8 6.12.29 τα ελληνικά ειναι πλήρης και μια χαρά τι γίνεται ομως με την μπάρα επαφών που ειναι στα αγγλικά? θα δώσουν οι Κινέζοι καμιά αναβάθμιση και εκεί? υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αλλάξει αυτό? οπως επίσης και με τα sms 160 χαρακτήρων...ακόμη και με κεφαλαία βλέπω οτι γράφει 2-3 μηνύματα...
-
Δεν το έχω μαζί μου τώρα για να δω το αυτοκόλλητο . Αύριο θα κάτσω να το στρωσω... Ένα Λινκ με τον οδηγό παρακαλώ... --------
-
Είναι note 3 ή note 3 pro??? Σαν να μπερδεύτηκα... Κλειδωμένο είναι το τσέκαρα
-
Προσπαθώ... Τα στοιχεία του κινητού είναι αυτά. Με καθοδηγείς στο σωστό νήμα και στον σωστό οδηγό σε παρακαλώ;
-
Θα τσεκάρω μόλις πάω σπίτι =============== Δεκ 26th 2016, 8:10pm =============== μεσα στο φάκελο adb δεν εχω αρχείο CMd εκτος και αν μου λες κατι αλλο και δεν κατάλαβα... κλειδωμένος είναι...
-
ποιος drivers πρέπει να έχω για να τρέξει η εντολή adb? συνδέοντας το κινητό σε fastboot μου ανοίγει παράθυρο με ''Lenovo composite ADB interface'' έτοιμο για χρήση.(εχω τρέξει MTK-v1.0.14.exe) μπαίνω γραμμή εντολών ο διαχηριστής και πατάω εντολή adb παίρνω μήνυμα adb δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών...
-
κωστα και εγω το ιδιο με εσένα ήμουν... είχα να φλασαρω μερικά χρόνια. μπήκα όμως ξανά στο τριπακι και δεν το μετάνιωσα. φουλ ελληνικά αλλά σε dev εκδοση υπάρχουν θεματακια ακόμη γνώμη μου αν δεν σε ενοχλεί κατι μείνε ετσι και αλλάζεις αργότερα αν σε ενοχλεί και είσαι και λιγο μερακλής (ανήσυχος) σαν και εμένα φτιάξε ενα καφεδάκι άναψε ενα τσιγαράκι(αν καπνίζεις) και ξεκίνα το διαβασμα και το φλασαρισμα ...:) edit επίσης βλέπω οτι ο τίτλος του δικού μου νήματος (προβλήματα ενος πρωτάρη) άρεσε στ…