Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 125.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “πω φιλε μου και γω αυτο σκέφτηκα!!θα ειναι σα να συνδεεται αποσυνδέεται ο φορτιστης!ρε παιδια..το κοιταω τωρα προσεκτικα..καθε φορα που αναβει η οθονη ανεβαινει και 1% η μοαταρια!μηπως ετσι ειναι σχεδιασμενο να κανει;το εχει παρατηρησει και αλλος αυτο;; *Σε πρωτο σταδιο φαινεται να λυθηκε απλως με παρατ. πατημα πανω στην ειδοπ. στη statusbar οτι φορτιζει και απεπελεξα την επιλογη ειδοπ. σε κλειδωμα οθόνης.θελω να πιστευω οτι ειναι αυτο το απλο και οχι θεμα ρευματος..τ…

• Αυτο μου το κανε και μενα οταν το συνδεσα μια μερα με desktop.Ηταν κλειστο αλλα καποιες usb δινουν ρευμα για φορτιση συσκευων.Το εβαλα το βραδυ και το πρωι το βρηκα να συνδεεται-αποσυνδεεται σε loop γυρω στο 93-94% .Ανησυχω απο τοτε για την κατασταση της μπαταριας γιατι αν γινοταν αυτο για ωρα δε θα μετραει σα να συνδεω-αποσυνδεω τον φορτιστη?Το καλωδιο ηταν το ιδιο που χρησιμοποιω και με το φορτιστη οποτε δε νομιζω πως ειναι εκει το θεμα.

• Παράθεση από panagiotis7795: “Παιδιά έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την κατανάλωση των δεδομένων μου. Μπαίνω για 2 λεπτά στο ινσταγραμ πχ και μου καταναλώνει 100mb. Έχω κατανάλωσει υπερβολικά πολλά δεδομένα και δεν μπορω να καταλάβω γιατί.. Χωρίς να βλέπω βιντεο φυσικά. Μόνο με απλή πλοήγηση σε φβ κλπ.. Σας παρακαλώ βοηθείστε γιατί δεν την παλεύω άλλο με τόση κατανάλωση. ” Πηγαινε Ασφαλεια > Χρηση δεδομενων > Στατιστικα χρησης δεδομενων και δες αν οντως το instagram καταναλωνει τα mb που αναφερεις …

• Παράθεση από zt654: “oui πάει για nougat! ” Αυτα ειναι νεα!!!

• Παράθεση από makis1024: “Αν όπως λες έχεις TWRP , απεγκατάσταση εφαρμογής SuperSu μέσα από το σύστημα και μετά από αυτό flash του zip του magisk μέσα από το TWRP. =============== Ιουν 3rd 2017, 6:44pm =============== Δεν μπορώ όμως να το χωνέψω , @geoanto555 γίνεται να ξεκλειδώσω το markw , να φλασάρω TWRP το δικό σου, στην συνέχεια να φλασάρω SuperSu και να κάνω τέλος επανεκκίνηση σε official global που έχω στο markw χωρίς να πέσω σε bootloop; Αφού δεν φλασάρω custom rom. Λύσε μου σε παρακαλώ Γ…

• Παράθεση από makis1024: “Έχει η global official TWRP ; Μήπως του ξεκλείδωσες bootloader και του φλάσαρες κανένα TWRP cofface ή zcx; ” Το ξεκλειδωσα και περασα το ελληνικο twrp 3.1.0.0.Και στη συνεχεια περασα το supersu.

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από X4nd3r: “Καλησπερα! Ειμαι με global 8.1.2.0 και εχω εγκατεστημενο το SuperSU.Ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να το αντικαταστησω με το root του magisk? ” Χωρίς TWRP , πως εγκατέστησες το SuperSu; global δεν έχεις official; ” Απο twrp το ειχα εγκαταστησει, global official. Παράθεση από zt654: “κάνε uninstall το su από το κινητό όχι από την εφαρμογή και μετά μέσω twrp φλάσαρε το magisk. Βέβαια να μην σε πάρω στον λαιμό μου. Περίμενε και κάποιον άλλο να μα…

• Καλησπερα! Ειμαι με global 8.1.2.0 και εχω εγκατεστημενο το SuperSU.Ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να το αντικαταστησω με το root του magisk?

• Παράθεση από firedrake: “Καλησπέρες σε όλους! είχα κι εγώ το πρόβλημα με την σύνδεση σε mtp mode και έφτιαξε με την διαδικασία στο συνημμένο..Δοκιμάστε το αν θέλετε και πείτε μου.. ” Να πω οτι δοκιμασα τη λυση αυτη και δουλεψε ετσι ωστε να μπει και αυτη στη "λιστα" με τις προτεινομενες λυσεις. Δυστυχως δεν ειχα χρονο να δοκιμασω μερικες απο τις λυσεις που προτειναν καποια παιδια οπως το να βαλω παλιοτερη εκδοση SuperSU η να απεγκαταστησω ολους τους drivers λογω ελλειψης χρονου και υποχρεωσεων, π…

• Απο χθες το ψαχνω εχω δοιμασει ενα σωρο λυσεις μετα απο γκουγκλαρισμα...μπορει το προβλημα να ειναι καπου στη registry και γι αυτο να μη διορθωνεται ακομα και μετα απο απεγκαταστασεις, χωρις να ειμαι ειδικος.Μπορει να δοκιμασω αργοτερα αν βρω καποια αλλη λυση πριν την επαναφορα μονο και μονο για να βοηθησω τους επομενους που θα αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα.

• Ενα mtp φαινεται μονο το επιβεβαιωσα και με το usbdeview, εκανα uninstall και scan αλλα μετα την εγκατασταση το αποτελεσμα ειναι ιδιο.Με βλεπω για επαναφορα windows backup...ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βοηθεια!

• Δυστυχως δε βοηθησε ουτε αυτο.Καταρχην δε μου βγαζει επιλογη για driver samsung ισως επειδη δεν εχω καποια συσκευη samsung.Επελεξα αυτο : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36654/ το οποιο εχει το εξης αποτελεσμα : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36656/ Στο device manager εμφανιζεται μετα απο αυτο ετσι : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36657/ Δοκιμασα restart και laptop και κινητου μετα απο την εγκατασταση των drivers.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από X4nd3r: “Τι μπορει να φταιει και δε μου βγαζει πλεον επιλογη να συνδεθω σε mtp mode?Ειμαι με επισημη global stable 8.1.2.0, ξεκλειδωτη συσκευη, usb debugging enabled.Δοκιμασα και την εφαρμογη miui usb setings αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα. ” Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το usb debugging και αν δεις εάν το βλέπει.Αν δεν το δει, δοκίμασε μετά να το ενεργοποιήσεις ξανά ” Το ξαναεκανα, δεν διορθωθηκε.

• Τα εχω κανει αυτα παιδια, και καλωδιο αλλαξα και επανεκκινηση στο κινητο και το λαπτοπ.Οι drivers ηταν εγκατεστημενοι κανονικα μεχρι που ξεκλειδωσα το κινητο, δε ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.Το μονο που αλλαξε ειναι οτι ενεργοποιησα το driver signature verification που ειχα απενεργοποιησει για το ξεκλειδωμα και η εγκατασταση ενος προγραματος για διαχειριση iso (poweriso).

• Τι μπορει να φταιει και δε μου βγαζει πλεον επιλογη να συνδεθω σε mtp mode?Ειμαι με επισημη global stable 8.1.2.0, ξεκλειδωτη συσκευη, usb debugging enabled.Δοκιμασα και την εφαρμογη miui usb setings αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα.

• @gkalen οι τροποποιησεις που ειχαν οι thunder υπαρχουν σ' αυτες?

• Καλημερα, ειναι μεσα στα σχεδια να βγει ρομ για το redmi 4 pro (markw) ?

• Παράθεση από makis1024: “Γιατί να κάνεις μέσα από το σύστημα;;; αφού και για αυτό τον λόγο δεν έβαλες twrp; ” Περισσοτερο επειδη δεν εχω εμπειρια με miui και φοβομουν μηπως κανω καποιο λαθος με τα partitions.

• Δε μπορω να κανω επαναφορα μεσα απο miui δλδ τωρα?

• Εχω ξεκλειδωσει και εχω περασει twrp, αν κανω επαναφορα ρυθμισεων θα μεινει το twrp η θα επανελθει το stock recovery?