Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.
-
Παιδεία, από την πιο κάτω συνημμένη λίστα δεν φαίνεται ξεκάθαρα για πιο μοντέλο κινητού είναι η ROM. Πως μπορεί κάποιος να γνωρίζει για πιο κινητό είναι η ROM?
-
Αυτή είναι η ROM
-
Παιδιά μπορεί κανείς να με ενημερώσεις κατά πόσο το redmi 4 Pro stable ROM είναι συγκεκριμένα για το Redmi 4 prime? Η κάποιος μπορεί να μου αναφέρεις πια stable rom μπορώ να χρησιμοποιήσω για το Redmi 4 prime? Ευχαριστώ
-
Παιδιά έχω στο mi3 stable GTV8. 0.2.0. Αν την αναβάθμισο στην ΧΤRV stable V8. 5.2.0 θα χάσω οποιαδήποτε data?
-
Παιδεία σας χαιρετώ Έχω στην κατοχή μου ένα LEtvMAX και θα ήθελα να μάθω κατά πόσο μπορώ ή υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω MIUI στο εν λόγω κινητό. Ευχαριστώ
-
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής όσον αφορά τον πηγαίο κώδικα και το recovery Και τι γλώσσες υποστηρίζει η ελληνική stable rom εκτός φυσικά από την ελληνική γλώσσα Ευχαριστώ
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά εγώ αναφερόμουν στις διάφορες της stable Global rom και της stable ελληνικήΣ rom
-
Παιδεία 1. Τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της stable Global rom με την stable ελληνική rom 2. Στην stable Global rom υπάρχει και η ελληνική γλώσσα Ευχαριστώ
-
θα λάτρευα ένα Xiaomi Mi5 Pro 128GB White Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone