Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-89 από 89.
-
Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από PJG: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που…
-
Παράθεση από PaixXiaomi: “Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που έφυγαν με Belgium Post, χάθηκαν όλα + δίνει …
-
Παράθεση από nhariton: “Παράθεση από Jiasios: “Απο το απογευμα το mihome ειναι σχεδον νεκρό μεσω wifi. Στο 4G ολα κανονικα... Θα μας τρελανουν αυτοι οι Κινεζοι ” Τώρα που δοκίμασα μέσω WiFi, φαίνεται να δουλεύει κανονικά το mihome. Μήπως ήθελε κανένα reset το router σου;Εγώ έχω άλλο θέμα με το mihome. Με το timezone. Πρέπει στα automations που έχουν να κάνουν με ώρα, να βάζω 1 ώρα πίσω από την ώρα που θέλω να δουλέψει. Δοκίμασα από τα settings να παίξω με το timezone (έβαλα Ελλάδα, έβαλα +2, +3)…
-
Παράθεση από vrwmiaris: “Παράθεση από PJG: “Παράθεση από Jiasios: “Οι λαμπες λειτουργουν αψογα παντα. Ποιος αυτοματισμος με τη δυση του ήλιου; υπαρχει το in dark. το θερμομετρο με την οθονη δεν υπαρχει λογος να το συνδεσεις με BT αν εχεις το απλο με zigbee. ” Το in dark που λες είναι σε aqara motion sensor, έχω τον mi motion sensor. Το gateway που έχει το in dark είναι σε άλλο δωμάτιο... Θα βόλευε να λειτουργούσε το σενάριο αυτοματισμού με την δύση του ηλίου, άλλα ως τοποθεσία έχει μόνο Κίνα.Το …
-
Πονεμένη ιστορία... Είναι full στο κινέζικο αλλά το έχω συνδέσει /ελέγχω τηλεόραση, στερεοφωνικο και έναν δέκτη ψηφιακής TV. Το κλιματιστικό το ανοίγω και το κλείνω μόνο στο κρύο, δεν έχω πλήρη έλεγχο... Fujitsu... Έχει χιλιάδες μοντέλα, το δικό μου όχι... Μπορεί να ''μαθει'' από όλα τα τηλεχειριστήρια αλλά δεν μπορεί από τα τηλεχειρηστηρια κλιματιστικών... Κατά τα άλλα έχουν καθυστέρηση οι servers όταν μπαίνεις, αλλά είναι τρέλα να γυρνάς τον κύβο και να κλείνουν τα πάντα...
-
Παράθεση από coskarl: “Έφτιαξα μια ιδιοκατασκευή και την δημοσιεύω για την περίπτωση που ενδιαφέρει κανέναν. Έβαλα έναν door sensor δίπλα στη γλώσσα της πόρτας, αυτής που κλειδώνει. Άνοιξα μια μικρή τρύπα στη γλώσσα και τοποθέτησα έναν μικρό μαγνήτη, αντικαθιστώντας τον μαγνήτη της συσκευασίας. Έτσι, ελέγχω αν η πόρτα είναι κλειδωμένη. ” Τέλεια ιδέα! Μπράβο!
-
Παράθεση από Jiasios: “Οι λαμπες λειτουργουν αψογα παντα. Ποιος αυτοματισμος με τη δυση του ήλιου; υπαρχει το in dark. το θερμομετρο με την οθονη δεν υπαρχει λογος να το συνδεσεις με BT αν εχεις το απλο με zigbee. ” Το in dark που λες είναι σε aqara motion sensor, έχω τον mi motion sensor. Το gateway που έχει το in dark είναι σε άλλο δωμάτιο... Θα βόλευε να λειτουργούσε το σενάριο αυτοματισμού με την δύση του ηλίου, άλλα ως τοποθεσία έχει μόνο Κίνα. Το θερμόμετρο με την οθόνη είναι σε άλλο δωμάτ…
-
Καλημέρα σε όλους! Διάβασα όλο το θέμα οπότε ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας το δικό μου οικοσύστημα και τους προβληματισμούς μου. 1) Οι αυτοματισμοί λειτουργούν κομπλέ, όταν κολλάνε κάνω restart το μόντεμ (ΟΤΕ..) και στρώνουν. 2) Οι λάμπες ανάβουν μόνες τους για λίγο και μετά ξανά σβήνουν. Συνήθως ανάβουν ελάχιστα, εντελώς ντιμαρισμενες. Λύση δεν βρήκα. 3) Στο set up μου δεν φαίνεται η σκούπα 1ης γενιάς που έχω. Δυστυχώς δεν παίζει σωστά με τον mainland και την έχω στον Europe server. Σπαστικό …