Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Παιδιά σε kate με τη Global ελληνική περασμένη λέω να πειραματιστώ λίγο με ΜIUI 9. Χρειάζεται να κάνω κανένα επιπλέον βήμα ή τη φλασαρω κανονικά με TWRP? Factory reset πιστεύετε θα χρειαστεί; bf3ee56c48f2d2b09690c8ce98dd6eba.jpg

• Έβαλα την τελευταία ελληνική stable και βλέπω ότι δεν είναι εγκατεστημένο το dolby atmos, ενώ στην περιγραφή της rom λέει πως το περιλαμβάνει. Έχω κάνει κάτι λάθος; Βασικά έχω λίγο χαμηλή ένταση στο ακουστικό μου, ακόμα και στο max δεν ακούω τόσο καλά το συνομιλητή μου, υπάρχει τρόπος να το διορθώσω κάπως;

• Παιδιά ξεκλείδωσα το τηλέφωνο με τον επίσημο τρόπο (με global stable 8.1.1.0 παρεμπιπτόντως), πέρασα το TWRP recovery 3.0.2-X BY-XM, έβαλα superuser και το root δουλεύει κανονικά. Για να φλασάρω την ελληνική stable απλά τη φλασάρω από το TWRP ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πρώτα; Το root θα δουλεύει μετά το φλασάρισμα; Τι wipes πρέπει να κάνω πριν και μετά το φλασάρισμα;

• RE:

volanis1980 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Πήγαινε στην σταθερή τότε. Πολύ καλή ρομ. Αυτή φοράω και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είναι αυτή έτσι; xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Sorry που ρωτάω τόσο απλά πράγματα, έχω χαθεί λίγο και φοβάμαι μην κάνω τίποτα στραβά!

• Παιδιά έκανα αίτηση στην Xiaomi για ξεκλείδωμα bootloader και περιμένω, είμαι με τη global stable 8.1.1.0. Θέλω να βάλω μια ελληνική rom κυρίως για την υποστήριξη από την κοινότητα, το root και ενδεχομένως την εγκατάσταση xposed. Επειδή έχω χαθεί λίγο με τις ROM, ποια προτείνετε που να είναι σταθερή και απροβλημάτιστη; Η 7.1.19 είναι σταθερή ή να πάω στη greek stable; Δε με νοιάζουν τόσο οι εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις όσο να δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα.

• Κάνε χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου, εγώ έτσι το έλυσα με Wind.

• Καλησπέρα σας, φίλος αγόρασε το kenzo 2/16 από skroutzoμάγαζο, του ήρθε με εγκατεστημένη miui 7. Έκανε OTA update σε 8.0.5.0 (Lollipop) και πλέον δεν του βγάζει άλλο ΟΤΑ update. Επειδή χρειάζεται τα ελληνικά αλλά δεν το κατέχει πολύ με φλασαρίσματα, μπορεί να κατεβάσει την 8.1.1.0 (Marshmallow) και να την περάσει χειροκίνητα μέσω του updater του κινητού ή υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα;

• Νομίζω βρήκα μια λύση, έβαλα χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου και μου έδωσε επιλογή για Wind 4g οπότε συνδεθηκα σε αυτό και τώρα έχω 4g κανονικά. Επίσης δείχνουν να δουλεύουν και τα 3g, 2g όταν επιλέγω να συνδεθώ σε αυτά. Ελπίζω μόνο να μην έχω πρόβλημα με την εναλλαγή δικτύου όταν μετακινηθώ σε σημείο που δεν έχει 4g. 35828067c3a637eb4ca81cb0cbdffe00.jpg

• RE:

volanis1980 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από Panos Makos: “Παράθεση από volanis1980: “Καλημέρα παιδιά, πρώτο πρόβλημα με το νέο Kate μου, πήγα σήμερα στη Wind και άλλαξα την κάρτα sim (καρτοκινητο) σε 4g. Όμως δε συνδέεται στο 4g δίκτυο, από τη Wind επιμένουν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ενεργοποιηθεί και ότι είναι θέμα του κινητού μου. Πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ρύθμιση εγώ; Είμαι με την τελευταία global stable 8.1.1.0. ” settings-> sim cards-> sim 1 πχ -> preffered network type-> prefer LTE” Το έχω κάνει εννοείται...

• Καλημέρα παιδιά, πρώτο πρόβλημα με το νέο Kate μου, πήγα σήμερα στη Wind και άλλαξα την κάρτα sim (καρτοκινητο) σε 4g. Όμως δε συνδέεται στο 4g δίκτυο, από τη Wind επιμένουν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ενεργοποιηθεί και ότι είναι θέμα του κινητού μου. Πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ρύθμιση εγώ; Είμαι με την τελευταία global stable 8.1.1.0.