Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 118.
-
Καλησπέρα, εδώ και αρκετές μέρες η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου και το κινητό κολλάει απίστευτα. Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή, πέραν της αναβάθμισης που έκανε πριν λίγο καιρό. Έχω παρατηρήσει πως και στη φόρτιση έχει θέμα, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι απο το βύσμα, τον φορτιστή τον άλλαξα, δεν είδα αλλαγή. Πολλά μαζεύτηκαν...
-
Πρέπει να ήταν λόγω κάρτας μνήμης. Άλλαξα κάρτα, η κάμερα λειτουργεί και πάλι κανονικά. Οι φωτογραφίες συγχρονίζονται ακόμα, έκανα μια δοκιμή με μια νέα φωτογραφία. Την έσβησα, προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί ξανά, αλλά έχουμε πολύ ακόμα για την ολοκλήρωση του συγχρονισμού. Στο επίσημο φόρουμ της xiaomi, που έγραψα, δεν το θεωρούν bug.
-
'Αλλαξα κάρτα μνήμης, γιατί όπως φαίνεται η παλιά τα έφτυσε και έγινε read only. Θέλω να μεταφέρω τις φωτογραφίες στην νέα κάρτα. Γνωρίζετε πως μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες απο την παλιά κάρτα μνήμης σε νέα, αλλά να κρατήσεις τις ημερομηνίες που τραβήχτηκαν; Δοκίμασα με Mi Suite, αλλά λέει ότι πρέπει να κάνω αναβάθμιση πρώτα και από ότι διάβασα, δεν πρόκειται να δουλέψει με νεώτερες εκδόσεις Android.
-
Δοκίμασα τα πάντα απο ρυθμίσεις. Θα δοκιμάσω και με άλλη κάρτα, τι να πω; Μέσω PC δουλεύει κανονικά, αλλά απο το κινητό ούτε γράφει ούτε σβήνει. Ίσως και για αυτό εμφανίζει ξανά τις φωτογραφίες, στην ουσία δηλαδή δεν τις σβήνει ποτέ, οπότε ίσως να μην είναι θέμα του Cloud. Προσπάθησα να το rootαρω με KingoRoot και μεσω PC και app, αλλά πάπαλα.
-
Θα το πετάξω μου φαίνεται. Απενεργοποίησα το αυτόματο κατέβασμα, συνέχισε να τις ξαναφέρνει στο κινητό. Απερνεργοποίησα και το Backup που λες παραπάνω, αλλά στο μήνυμα πριν την διαγραφή λέει πως θα το κάνει delete και απο το Cloud(άσχετα που δεν το κάνει), αλλά το θέμα είναι να κρατάει backup, για αυτό και αγόρασα τον χώρο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.
-
Το ξέρω ότι είναι απο αρχική, από εκεί πήγα κι εγώ και δεν βρήκα τις ρυθμίσεις. Τα Screenshots τα έβαλα για να δεις τι κάνει μέσω του File Explorer. Όσο για την απανεργοποίηση του αυτόματος κατεβάσματος το έκανα, απλά το θέμα είναι ότι σβήνω απο το κίνητο να σβήνει και απο το Cloud, που δεν συμβαίνει τώρα και συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα με την κάμερα. Για αυτό ψάχνω τα δικαιώματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και τα έχασε.
-
Πήγα Gallery, αλλά μετά μου έχει ως επιλογές μόνο το Collage & Free up space. Δοκίμασα να σβήσω φωτογραφίες μέσω του Mi File Explorer. Μου λέει να δώσω δικαιώματα πρώτα, πάω απο το παράθυρο που μου ανοίγει στην κάρτα, πατάω Select στον κεντρικό φάκελο και με επιστρέφει πίσω στο παράθυρο με την εοδποίηση. Θα ανεβάσω screenshot. Θέλω να τις αποθηκεύει στο Cloud. Έχω αγοράσει κι επιπλεόν χώρο τρομάρα μου. Τώρα τελευταία ξεκίνησε να τα κάνει αυτά, μέχρι πριν μια εβδομάδα δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα…
-
Καλημέρα παιδιά, εδώ και μερικές μέρες έχω θεματάκι με την συλλογή και την κάμερα. Στην κάμερα, ενώ δείχνει πως τραβάει την φωτογραφία δεν την αποθηκεύει ποτέ. Στην συλλογή, μόλις σβήσω φωτογραφίες μετά απο λίγο κάνει συγχρονισμό με το Mi Cloud και τις ξανακατεβάζει. Δοκίμασα να μπω στο Mi Cloud και να τις σβήσω, αλλά Ω Θεέ, αφού τις βρίσκει στο τηλέφωνο τις δημιουργεί πάλι στο Mi Cloud. Προσπαθώ δυο μέρες να διαγράψω φωτογραφίες, αλλά γίνεται συνεχώς αυτό. Ο προεπιλεγμένος χώρος αποθήκευσης είν…
-
Σόρυ κιόλας αν είμαι λάθος, αλλά με 2 Xiaomi (Redmi Note 3 Pro-kenzo/Redmi Note 4x) που έχω εμπειρία, δεν υποστηρίζουν τα Ελληνικά στα μηνύματα με Official Global Stable. Τι εννοώ: ότι ναι μεν γράφεις Ελληνικά, αλλά με λίγους χαρακτήρες, κάπου 60, αν γράψω περισσότερους χρεώνομαι 2 SMS. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο, αλλά νομίζω καλό είναι να ανφερθεί. Σε όλα τα υπόλοιπα (γλώσσα εμφάνισης, γλώσσα εισαγωγής), υποστηρίζονται κανονικά τα Ελληνικά. ΥΓ. Γνωρίζω πως αν περάσω κάποια ROM του φόρουμ ( )…
-
Παράθεση από Kermit1313: “Μόλις πήρα το note 4x .Δεν έχω ήχο στα εισερχόμενα sms?Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το φτιαξω; ” Το είχα πάθει κι εγώ. Ήθελε να δώσω δικαιώματα στην εφαρμογή των μηνυμάτων στον αποθηκευτικό χώρο(για να κάνει χρήση των ήχων υποθέτω). Πηγαίνεις: Ρυθμίσεις--> Άδειες-->Άδειες-->Αποθηκευτικος χώρος Και ενεργοποιείς την επιλογή "Μηνύματα"