Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-118 από 118.

• RE:

gplat - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από chrispre913: “Παιδιά οποίος θέλει ας ρίξει μια ματιά και στο κανάλι μου στο YouTube έχει παλιά ανιμε και καρτουν 80'-90' στα ελληνικά youtu.be/1XIw3RFLfTM Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και να φανταστείς έχω βάλει και βλέπω Θάντερκατς!!!! Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν δεν χρειαζόμουν διάφορα προγράμματα των Windows πήγαινα πολύ άνετα σε Linux. Ακόμα και η εμφάνιση τους μου αρέσει περισσότερο. Έχω έναν δεύτερο σκληρό για να παίζω οπότε βαριέμαι Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κι εγώ θέλω κι ελπίζω να το έχω παραλάβει ως τότε!!!!

• Ααααα... Εγώ τα συμπαθώ τα 10. Έκανα αναβάθμιση από 7 και είδα και βελτίωση στον υπολογιστή. Και πριν κάτι μέρες, έκανα και νέα εγκατάσταση 64bit(ξέρετε γιατί ). Μόλις βρω τρόπο να μεταφέρω κάτι σωσμένα παιχνίδια που θέλω, θα μείνω 64bit.

• Πολύ καλημέρα σας και πάλι! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; ( Θα ρωτήσω! ) Πέραν της γλώσσας, οι ROMs που έχετε φτιάξει έχουν και άλλες αλλαγές που βοηθάνε το τηλέφωνο να λειτουργεί καλύτερα; Δηλαδή από άποψη απόδοσης είναι καλύτερη μια official global stabe ή ελληνική stable(πχ η τελευταία thunder για την οποία έχω διαβάσει πάρα πολύ καλά σχόλια);

• Απλώς αστειευόμουν, γιατί όταν λαμβάνω κάποιο email είναι από το γραφείο και ποτέ για καλό. Στα σοβαρά τώρα όμως, η ROM που έχει το κινητό δεν είναι official, οπότε τα προβλήματα οφείλονται πιθανότατα στη ROM και όχι σε κάποιο πρόβλημα με το hardware του κινητού. Μόλις σου πει κάποιος ποια έκδοση έχεις (kenzo ή kate), εγώ δυστυχώς δε μπορώ να καταλάβω, όπως θα δεις και κάτω από τη φωτό μου είμαι νουμπάς, καλό θα ήταν να περάσεις την αντίστοιχη official stable ROM ή αν υπάρχει ελληνική stable, ώσ…

• Κι εγώ νέο μέλος είμαι, αλλά από αυτά που διάβασα, καλύτερα να επιλέξεις το kenzo, εκτός αν έχεις wind ώστε να μην έχεις θεματάκι με το 4G στην επαρχία κυρίως. Προτείνουν kenzo γιατί βρίσκεις θήκες, scren protectors κτλ πιο εύκολα(το kate είναι λιιιιγο πιο μεγάλο σε διαστάσεις). Και αν έχω καταλάβει καλά, δεν υπάρχουν επιλογές σε ROM για το kate. Για το ποιο κατάστημα να επιλέξεις, μάλλον πρέπει να περιμένεις κάποιον πιο έμπειρο για τέτοιου είδους αγορές να σε κατατοπίσει. Εγώ έχω παραγγείλει το…

• Εγώ πάντως ενώ αρχικά έλεγα πως όταν με το καλό το παραλάβω, θα δοκιμάσω αυτή που έχει(δυστυχώς δε ζήτησα να αφήσουν την official) κι αν ήταν μετά θα έβαζα official stable κι ας μην είχε Ελληνικά. Διάβαζε διάβαζε όμως εδώ μέσα αποφάσισα να βάλω μια δικιά σας stable! Νομίζω πως όποιος ασχοληθεί λίγο και διαβάσει στο ίδιο θα καταλήξει. Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρες!!! Πάρτε μια πρόγνωση καιρού vroxes.jpg

• Ρε παιδιά γενικά η Post NL πως είναι; Σε προηγούμενη παραγγελία που είχα κάνει από Κίνα δεν εμφάνιζε update με το tracking code αρκετές μέρες. Αρχικά Δεν έδωσα σημασία και περίμενα απλώς, αλλά μόλις έστειλα μήνυμα στον κινέζο να το κοιτάξει, μου είπε πως το κινητό είχε κολλήσει στο κινέζικο τελωνείο λόγω μπαταρίας και τελικά ακύρωσε τη παραγγελία και μου έκανε refund. Τώρα περιμένω άλλη παραγγελία με Post NL. Θα το μετανιώσω άραγε που δε ζήτησα άλλη εταιρεία; Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρ…

• Πολλά μπράβο παιδιά! Είμαι νέα στο φόρουμ, αλλά πραγματικά έχω μείνει έκπληκτη με τις γνώσεις και τη βοήθεια που προσφέρεται. Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συνεχίζει να ισχύει ο περιορισμός για Windows X64?

• Ααααχ! Θα με κάψετε εσείς(θα διαβάζω θέματα και θα θέλω να αγοράζω)! χαχαχαχα Θέλω κι εγώ να πάρω ένα τάμπλετ για τη μάνα μου, υποθέτω κάτι σαν αυτά που είπε ο @NasDriver θα αρκούσαν και χωρίς το Dual OS. ΣΚέφτομαι όμως μήπως θα ήταν καλύτερη με 10ιντση οθόνη. Το μπάτζετ πάνω κάτω το ίδιο. Έχετε να προτείνετε κάτι;

• Παράθεση από nflo: “Παράθεση από gplat: “Πάντως ειλικρινά, πολύ με μπέρδεψε αυτό το κινητό. Redmi Note 3 σκέτο, Redmi Note 3 Pro, Redmi 3, Redmi 3 Pro, μετά μπήκαν και τα Prime στη μέση και τώρα μου λέτε κι εσείς για Kenzo και Kate!!! ” Εγώ πάντως ένα πράγμα θα σου πω, από όλα αυτά τα κινητά που ανέφερες έχεις πάρει το καλύτερο ” Είμαι και τυχερή(άλλη λέξη μου ήρθε αρχικά) δηλαδή!

• Πάντως ειλικρινά, πολύ με μπέρδεψε αυτό το κινητό. Redmi Note 3 σκέτο, Redmi Note 3 Pro, Redmi 3, Redmi 3 Pro, μετά μπήκαν και τα Prime στη μέση και τώρα μου λέτε κι εσείς για Kenzo και Kate!!!

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! @geoanto555 δίκιο έχεις, έχω μέλλον ακόμα μέχρι να το πάρω στα χέρια μου!

• Καλησπέρα! Παρήγγειλα σήμερα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime(3GB/32GB) απο Κίνα(ebay), είχα διαβάσει καλές κριτικές αλλά έχω κάποιες απορίες και παρότι διάβασα το θέμα εδώ, δε μπόρεσα να τις λύσω.(Σόρυ αν σας ζαλίσω) 1) Ποιά η διαφορά του Xiaomi Redmi Note 3 Pro από το Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime?(αυτό πλέον λίγο με απασχολεί, μιας και η παραγγελία έγινε ήδη). 2) Η ROM με την οποία θα έρθει το κινητό εικάζω πως θα είναι custom, αυτό αναφέρει ο πωλητής: MIUI 7,Custom ROM (bulti-in Google Play …