Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 586.
-
RE:
3ftw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Kaxri1: “Το θέμα ειναι οτι μετα από τόσο καιρό το κινητο ειναι στα χερια της gearbest” Ζήτησε να σου το επιστρέψουν όπως είναι.
-
RE:
3ftw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μια χαρά καμερούλα είναι. Κάνει την δουλειά της θαυμάσια, και με λίγα χρήματα. Το κακό είναι πως θα σε παιδέψουν τα κινέζικα στην εφαρμογή της. :D” Δεν παίζει μετάφραση; δεν θα κάνω δουλειά ούτε με Google translate λες; Την έχεις στην κατοχή σου την κάμερα;
-
Ερώτηση για ip camera Xiaomi
3ftw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια ip camera. Έχω βάλει στο μάτι μια xiaofang. Μια τετράγωνη που είναι σχετικά οικονομική. Την έχει δοκιμάσει κανείς; όσο και αν έχω ψάξει στο φόρουμ δεν βρήκα νήμα που να μιλάει για αυτήν.
-
GearBest και πρόβλημα με εγγύηση
3ftw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό είναι το ανταλλακτικό Original New Micro Dock Connector Board USB Charging Port Flex Cable For Xiaomi Redmi Note 3 /Redmi Note 3 Pro Replacement Original New Micro Dock Connector Board USB Charging Port Flex Cable For Xiaomi Redmi Note 3 /Redmi Note 3 Pro Replacement on Aliexpress.com | Alibaba Group (from AliExpress Android) Ζήτησε να σου το επιστρέψουν. Άνοιξε το είναι πανεύκολο και άλλαξε το. Είναι το πρώτο πράγμα που βγαίνει αφού βγει το πίσω καπάκι.
-
GearBest και πρόβλημα με εγγύηση
3ftw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπειδή ένας φίλος έπαθε το ίδιο (του έσπασε το Micro usb στην πλακέτα επάνω). Παρήγγειλε μια άλλη (είναι ξεχωριστή από την main board) και την άλλαξε μόνος του πολύ εύκολα. Αν θέλεις ρωτάω να βρω το λινκ από το ανταλλακτικό.
-
Καλημέρα. Τρέχω την 1.19 γιατί είχα δει καλούς χρόνους μπαταρίας απλά νομίζω ότι δεν υπάρχει καλή διαχείριση της ραμ. Με καμία άλλη ρομ δεν έβλεπα το κινητό μου να κολλάει και να μένει με 350μβ ραμ ( έχει τι 3ρι). Έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές εδώ και μήνες. Δεν έβαλα κάτι άλλο εκτός του xposed. Λέτε να φταίει αυτό;
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavrostsik: “Παράθεση από 3ftw: “Άσχετο αλλά σχετικό. Ποιο adblocker μπλοκάρει τις διαφημίσεις του YouTube;” Μπορεις να κατεβάσεις τον adblock browser και να μπαίνεις από εκεί στο youtube Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έβαλα το xposed και ησύχασα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pyxtatolis: “Παράθεση από 3ftw: “Η 7.1.19 μου βγάζει αυτονομίες καλοκαιριού (7-8 ώρες sot). Όσοι έχουν αμφιβολίες ας την δοκιμάσουν. Για μένα η καλύτερη όσον αφορά την μπαταρία μετά από πολύ καιρό. ” Σε εμένα με ίδια χρήση βγάζει 7-8 και άλλες φορές 4-5. Παράξενο... ?(” Στις πρώτες μέρες έκανε έτσι εμένα. Τελευταίες τρεις είχα 7, 7.5 και 8. Για μένα πιστεύω ότι είναι η καλύτερη από τις τελευταίες ρομ όσον αφορά την μπαταρία.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chridimi1: “Γεια σας παιδιά εδώ και λίγο καιρό μου βγάζει συνεχώς την επιλογή αν θελω δίνω πρόσβαση στην sd . Πατάω επιτρέπεται και δεν γίνεται τίποτα. Μόλις πατάω απορρίπτεται η εφαρμογή κλείνει. Συμβαίνει κυρίως στο άλμπουμ φωτογραφιών. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επιλογές για προγραμματιστες και τέρμα κάτω λέει επιλογή για βελτιστοποιηση miui. Κάνε το disable. Επανεκκίνηση και ενεργοποίησε κανονικά την εφαρμογή documen…
-
Φλασαριστηκε πάνω από την 1.12 που είχε μπει με fr
-
Με την συγκεκριμένη ρομ που την έβαλα με clean install δεν μου δουλεύει το λεντ όταν φορτίζει και έχω τη επιλογή ενεργή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Krasdimi: “νομιζω έχει να κάνει με τα updates που κάνει το κινητό....Πρέπει να είναι φρεσκοupdatαρισμενο ε?....Σε καμιά δύο μέρες θα σταματήσει να στο βγαζει” Πριν κάνα τρίωρο έβαλα την ρομ με clean install. Απλά είχα πάρει back up τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους και τις επανέφερα. Αν δεν σταματήσει θα πρέπει να το κάνω πάλι χωρίς να επαναφέρω το back up των εφαρμογών.