Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 586.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Παράθεση από demakhs: “@zanos αν είσαι root εχει εφαρμογές στο play που κάνουν αυτήν την δουλειά, π.χ. quick boot... ” Συγνωμη δεν το έθεσα σωστά το ερώτημα, για ξεκλείδωμα ήθελα να πω, δεν είμαι root ,από ότι απάντησε πιο πάνω ο 3ftw μάλλον δεν γίνεται.” Ωπα. Μας μπέρδεψες. Για ξεκλείδωμα της συσκευής όταν είναι σε αδράνεια γίνεται. Κλείσιμο της οθόνης με το αποτύπωμα δεν γίνεται.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@3ftw Εχω την εντύπωση ότι λογο MM μπορείς να ορίσεις μονο την διαδρομή external sd-Android-data-την εφαρμογή που θέλεις Χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το Documents :)” Δεν με άφηνε καν να ορίσω διαδρομή. Με πετούσε έξω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Καλημερα ,για να μπορώ να απενεργοποιω το τηλέφωνο με δαχτυλίδι αποτύπωμα πως γίνετε” Μόνο ξεκλείδωμα γίνεται.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “Δες τι σου λέει στο τελευταίο screenshoot, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή documents. Δηλαδή πας στα Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές-> Όλες, βρίσκεις την εφαρμογή Documents την επιλέγεις και πατάς κάτω την επιλογή "Ενεργοποίηση".” Ναι το είχα κάνει και έγινε χωρίς λόγο disable πάλι. Γιαυτό ρωτάω μήπως θέλει να κάνω και κάτι άλλο Edit το ενεργοποίησα, έκανα επανεκκίνηση και ήταν disable πάλι. Edit 2 βρήκα λύση. Έπρεπε να κλείσω την ενεργοποίηση βελτιστοποιησης miui. Την λύση τη…
-
Καλημέρα. Ερώτηση. Χρησιμοποιώ torrent app για να κατεβάζω σειρές στο τηλέφωνο. Επιθυμώ όμως να τις αποθηκεύω στην sd card. Πάω λοιπόν στο torrent app (flud) να βάλω τον φάκελο που θέλω να πηγαίνουν και μου βγάζει τα παρακάτω. (δείτε εικόνες. Στο παρελθόν είχα ενεργοποιήσει εκείνη την εφαρμογή που ζητάει (βλέπε δεύτερη εικόνα) και για κάποιον λόγο έγινε disabled πάλι. Γνωρίζει κανείς τίποτα; 058b6b561c25c61a6d127502afc7fe53.jpg7ba6b5c5746499f7e4b857d74c63a638.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “@3ftw το συγκεκριμένο twrp κάνει σχεδον τα πάντα, είναι το νουμερο 1 twrp για το kenzo. Μπορείς να κάνεις κατευθείαν install official miui rom.zip, ota updates + root, support nougat roms και συν οτι δεν τρώει κολλήματα με partitions, passwords και πολλά άλλα bugs που εχουν αλλα twrp. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όπως και να έχει εσύ έσωσες το βράδυ μου από μουρμούρα της γυναίκας μου. Σε ευχαριστώ και πάλι.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Δεν πειράζει κανε reboot system να κάνει το setup η ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι και ο πρώτος. Ευχαριστώ πολύ.. Κάτι άλλο τελευταίο. Το συγκεκριμένο twrp δεν θα έχει μελλοντικό πρόβλημα σε άλλες ρομ έτσι δεν είναι;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Στο τέλος στο έβγαλε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπήκε κανονικά το recovery. Και έκανα τα wipe, πάτησα εγκατάσταση της ρομ και μου πετάει error 7
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “@3ftw πέρασε αυτό που σου έδωσα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το αρχείο που λέει recovery.img να ρίξω στον φάκελο adb;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “@3ftw ωραία, κανε ενα κόπο και βάλε αυτο το recovery Dropbox - ZCX_TWRP_0917.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μα είναι πάρα πολύ περίεργο. Το ίδιο twrp έβαλα στο δικό μου κινητό πριν 4 μέρες.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “@3ftw το redmi note 3 kenzo έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Πολυ πιθανόν να χρειάζεται format data Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν με αφήνει τίποτα να πατήσω από τα wipes. Βγάζει failed.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Cancel Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν με αφήνει να κάνω wipe όμως. Μου βγάζει αυτό 5eb03a78a25e0d79bb0cadbb1fdaaf2c.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Έχεις δώσει εντολή λάθος τωρα που το ξαναείδα. Έγραψες recoveryg και οχι recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστός. Μπήκε οκ. Κάτι άλλο τώρα. Ενώ μπαίνω στο twrp μου ζητάει κωδικό d7b3d50eb7b58e5ffb2b1c19292a2b82.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Δοκιμασε να κάνεις rename το recovery, πχ twrp.img Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το περίεργο είναι ότι προχθές έβαλα κανονικά το twrp στο δικό μου. Εκεί μου έβγαζε το ίδιο λάθος αλλά είχε κλειδώσει ο bootloader. Τώρα είναι τσεκαρισμένο ότι είναι ξεκλείδωτος. Το κινητό της γυναίκας μου τρέχει China dev.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mitsossimos: “Παράθεση από linuxilakis: “Προσπάθησε να βγάλεις το καπάκι και να το βάλεις όμορφα ξανά μήπως το κουμπί του power που είναι πάνω στο καπάκι έχει αλλάξει θέση Sent from my thor using Tapatalk” Φίλε Ευχαρηστω για το ενδιαφέρον αλλά είναι η μπαταρία από μέσα που είχα προσπαθήσει να βγαλω μια φάση, είδα ότι τελικά δεν χρειάζεται και την άφησα, φούσκωσε απ την πάνω μεριά της απ το τράβηγμα που της έκανε και δεν είχα πάρει χαμπάρι μάλλον ότι δεν έκλεινε το καπάκι μέχρι προχθ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Τι μήνυμα του λέει;;;;;” Φτάνει στο 50% και γράφει couldn't verify