Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 586.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Μια χαρά δουλεύει, αλλά τι να το κάνω που είναι άδειος ο λογαριασμός. XTRV the Greek miui definition” Εμένα δεν ανοίγει ρε γαμωτο. Ξεκινάει και με πετάει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “Παράθεση από 3ftw: “Γνωρίζει κανείς γιατί δεν με αφήνει να αλλάξω το wallpaper της lockscreen μέσα από την εφαρμογή θέματα; ” Μηπως εχεις αλλο launcher εκτος απο miui? Αν ναι τοτε φταιει αυτο. Γυρνα στον miui κανε την αλλαγη που θες κ ξαναγυρνα σε αυτον που χρησιμοποιεις” Ναι έχω άλλον. Σωστός ο παίχτης. Το άλλαξα με επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από 3ftw: “Μια άλλη ερώτηση. Όσοι έχουν root και βγάζει το play store ότι υπάρχει ενημέρωση για το super user θα πρέπει να την κάνουμε η όχι; γιατί έχε αναφερθεί παλαιότερα προβλήματα με την αναβάθμιση σε επόμενες ρομ. ” Παράθεση από makis1024: “Ποτέ από το play Store update του Super su XTRV the Greek miui definition ” Πήγαινε στο play Store στην εφαρμογή του superSU και επάνω στις τρεις τελείες (πάνω δεξιά) ξετικάρισε το. Όταν μετά από κάποιο διάστημα ζητήσει αν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@3ftw Aφου είναι τις γυναίκας βάλε μία stable μην σε ζαλίζει κάνει εκείνο κάνει το άλλο. Έχουμε την μουρμούρα τους για άλλα θέματα ε όχι και για το κινητό της.” Να φανταστείς της το έχω με China dev και δεν το έχω αλλάξει.. Παράθεση από nickkon: “παντρέψου... :lol:” Σωστός.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Ε δες ρε άνθρωπε....όπως είσαι fastboot......” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από 3ftw: “Υποτίθεται ναι από όταν τον ξεκλείδωσα πριν μήνες όταν πήρα και το κινητό. ” Θα σου κλείδωσε βρεεε..... Κοπάνα το μία να ξεκλειδώσει.” Συγνώμη για την καθυστέρηση στις απαντήσεις. Απλά έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο του λαπτοπ και πάλευα με το virtual. Όλα καλά και σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά είχε κλειδώσει ο bootloader. Τον ξεκλείδωσα σύμφωνα με τον οδηγό και είναι οκ τώρα. ☺️
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “είναι ξεκλείδωτος ο bootloader;” Υποτίθεται ναι από όταν τον ξεκλείδωσα πριν μήνες όταν πήρα και το κινητό.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@3ftw cmd, adb, fastboot flash recovery twrp.img αυτο για το κενζο...” Έχω πάρει failed remote partition flashing is not allowed f3993bb42045bddea1192dbb92aa8538.jpg
-
Μια ερώτηση. Για να περαστεί χρειάζεται άλλη έκδοση twrp; είδα έναν που δεν του δούλευαν οι σιμ
-
RE:
3ftw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Παράθεση από kokkinolemis: “Πέρα από την περίπτωση ότι έχει πρόβλημα η rom, γίνεται να αλλάξω γραμματοσειρά με official stable rom?(δεν έχω κάνει root) ” Αν έχεις λογαριασμό Miui .... eδώ θα βρεις πως να αλλάξεις γραμματοσειρά [MIUI 8] [All Devices] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum” Το έκανα και δούλεψε. Μόνο που χρειάστηκε να γραφτώ σαν theme designer. Ευχαριστώ πολύ.
-
Αλλαγή Γραμματοσειράς σε Redmi 3 pro με official Αγγλοκινεζικη 8.0.3.0|Stable
3ftw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα με ενδιέφερε και εμένα λύση σε αυτό.