Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 586.
-
Σε κενζο με την 11.3 και ενώ έβαλα το κινητό πτήση το βράδυ με 30% μπαταρία, το κινητό δείχνει να είχε "κοιμηθεί" και το πρωί το βρήκα κλειστό 606f9d2d11efe38eeda81ce4d772a4c1.jpg
-
Παιδιά το xposed παίζει με την ρομ; το έχει δοκιμάσει κανείς;
-
Προχώρησα στην τελευταία xtrv dev για κενζο. Όλα πήγαν καλά. Περισσότερα σε δύο τρεις μέρες.
-
Στο σημείο που λέει για κενζο δεν βλέπω download link πάρα μόνο το λινκ για τον οδηγό. Γνωρίζει κανείς που πήγε το λινκ; Edit : κοιτούσα στο gtv και ότι στο xtrv.
-
Παιδιά έχω την gtv 9.29 για Kenzo . Για να βάλω την τελευταία xtrv θα πρέπει να κάνω τα wipe για dev σε dev; Επίσης βλέπω κάτι αρχεία για fix στα θέματα αλλά από τι κατάλαβα είναι για άλλες συσκευές και όχι για την δική μου. Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να φλασαρω με την ρομ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από 3ftw: “Παιδιά έχω μια απορία. Σβήνω φωτογραφίες από το album και αυτές ξανά εμφανίζονται. Μάλλον τις είχε τραβήξει back up το cloud. Πως μπορώ να το κάνω disable αυτό; ” Σβηστες με το Wifi ανοικτό ή πάνε στο i.mi.com απο τον η/υ σου και σβηστες απο εκει ..” Ναι το έκανα. Έκανα και disable τον συγχρονισμό στο άλμπουμ. Για να δούμε τώρα. Όχι τίποτα άλλο είχε αρχίσει να ανεβάζει και κάτι σειρές που είχα φορτώσει στο τηλέφωνο και άρχισε το upload και έπαιρνα τηλ στο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από 3ftw: “Γειά σας. Φίλος με την gtv 9.29 μετά από μια φόρτιση στον blitzwolf στην θύρα για Fast charge, φαίνεται να τα εκλασε η θύρα φόρτισης του κινητού. Το συνδέει και για ένα δευτερόλεπτο δείχνει ότι φορτίζει, για ένα ότι δεν φορτίζει. Συνέχεια αυτό.. Έχει κάνει wipe αλλά τίποτα. Ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσει για να διαπιστώσει ότι είναι hardware το πρόβλημα; Ευχαριστώ. ” Να κάνει μια αναζήτηση στο Forum με τον όρο "blitzwolf"” Βλέπω υπάρχει και σε άλλου…
-
Γειά σας. Φίλος με την gtv 9.29 μετά από μια φόρτιση στον blitzwolf στην θύρα για Fast charge, φαίνεται να τα εκλασε η θύρα φόρτισης του κινητού. Το συνδέει και για ένα δευτερόλεπτο δείχνει ότι φορτίζει, για ένα ότι δεν φορτίζει. Συνέχεια αυτό.. Έχει κάνει wipe αλλά τίποτα. Ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσει για να διαπιστώσει ότι είναι hardware το πρόβλημα; Ευχαριστώ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Billyleon: “Gia sas paidia! Eimai katoxos tou Redmi note 3 pro 32 edo kai 4 mines to kinito einai gia ta lefta tou to ligotero super den exo kaena provlima kai den lagari akoma kai me varia pexnidia, To agorasa apo to site To2c irthe grigora , akouste to koufo tora o filos mou eixe paragili apo to idio site arxes tou 2016 ena idio ola ok,prin apo ena mina pige na parei alo ena gia tin gineka tou to parigile se gri xroma kai epidi argouse kai telika den ixe stok tous taexose ligo kai…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από pavlidisc: “Που να το ήξερα ” Πάντως είναι τρομερή θήκη....” Ένα λινκ παιδιά.; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Παράθεση από 3ftw: “Καλησπέρα. Αν από China dev lollipop πάω με ota σε MM υπάρχει πρόβλημα ” Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα αλλα Κράτα ένα backup για καλό και για κακό..” Δεν έχει twrp γιαυτό ρωτάω.